From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: HET VERKWISTINGSBELEID OMKEREN
By SERAPHIN BOODSCHAP 155 door ROSIE
Dec 23, 2020 - 8:39:13 AM

HET VERKWISTINGSBELEID OMKEREN

SERAPHIN BOODSCHAP 155 door ROSIE


14 oktober 2013


Geliefde kinderen op aarde: hoe vaak gebruiken jullie hout, papier of water - en alle andere materialen die jullie moeder aarde royaal ter beschikking stelt - alleen om het weg te gooien NA ÉÉNMALIG GEBRUIK? We hebben het hier over de overduidelijk wijdverspreide verspilling (het weggooien van een papieren beker na het drinken van ÈÈN koffie, bijvoorbeeld).


We vragen u om ALLE KLEINE (en ook ALLE GROTE) VERSPILLING die u begaat te overwegen, (en ja, het is een "misdaad" hoewel het voor u misschien een kleine verkwisting lijkt) tegen uw moeder en weldoenster en levend organisme, UW AARDE.


Stel je de immense energie voor, de constructie en het transport van de beker en dan - na dit ENE KOFFIE-DRINK MOMENT, het transport en het "recycleren" dat hierop en op de MILJOENENEN op deze manier weggegooide bekers volgt.


Denk aan de miljoenen gestreken overhemden die kreukelen op het moment dat ze worden aangetrokken. Denk aan de talloze rivieren die zijn omgeleid of afgedamd en die nu opnieuw moeten worden genaturaliseerd. Denk aan de gedecimeerde wouden en vervuilde grond wereldwijd die nu HERPLANT moet worden en rehabilitatie vergt. Denk aan uw vergiftigde lichamen die DE-TOXIFICATIE vereisen. Denk aan al uw zelf gecreëerde onevenwichtigheden in de natuur die nu uw ONVERDEELDE AANDACHT nodig hebben. Zie hoe alles wat te ver is afgeweken van het perfecte verhaal van de natuur, RESULTEERT IN VERWOESTING, EN EEN INTENSE INSPANNING VEREIST VAN UWENTWEGE OM TERUG TE KEREN NAAR DIT GODDELIJKE PATROON.


Het zich verwijderen van de goddelijke ritmes en instellingen is het volgen van een verlaten en eenzaam pad, omgeven door rottend en stilstaand water. EN, Geliefden HIER STAAN JULLIE, aan de rand van een ramp.


Doe een stap terug, lieverds, en bekijk de aarde van op afstand door de ogen van een bezoeker. Je zult de wervelende wolken zien, je zult de delicate systemen begrijpen die je levensomstandigheden bestendigen, je zult de aarde waarnemen als een prachtige en gloeiende wereldbol. Als je dan afdaalt om de activiteiten van de mensen te observeren, zul je huilen.


MAAR WAT IS ER HIER AAN DE HAND: HET WIJZIGEN VAN RIVIERBEDDINGEN, HET VERANDEREN VAN DE COMPONENTEN VAN DE ATMOSFEER DIE ZIJ INADEMEN, HET VERZINNEN VAN CHEMICALIËN OM IN TE NEMEN, HET MANIPULEREN VAN WEERSYSTEMEN OM ONVRUCHTBAARHEID OF STORMEN TE VEROORZAKEN, HET TRANSPORTEREN VAN ENORME HOEVEELHEDEN GIFTIG AFVAL VAN DE ENE KANT VAN DE PLANEET NAAR DE ANDERE KANT.


Van op afstand, zou je deze KRANKZINNIGHEID overwegen. Het zou voor u duidelijk zijn dat er een VERKWISTINGSBELEID gevoerd wordt, een bewuste poging om de gezondheid en de natuurlijke schoonheid te saboteren. En het zou voor u duidelijk zijn dat dit giftig afval, waar het ook heen gaat, NOG STEEDS OP DE PLANEET BLIJFT.


We smeken u nogmaals op dit late uur om uw ogen te openen en te beseffen dat u IN HET HEETST VAN EEN NACHTMERRIE VAN VERSPILLING VERTOEFT, in een zee van plastiekafval dat u eenmalig gebruikt en dat u overspoelt. WAT ZOU U GEZAMENLIJK KUNNEN DOEN MET ALLE ENERGIE DIE IS GEÏNVESTEERD IN HET PRODUCEREN VAN WEINIG GEBRUIKTE PRODUCTEN EN HET HERSTELLEN VAN UW AFVAL EN HET HERSTELLEN VAN UW FOUTEN?


Als wij jullie massale projecten zien om overstromingen te voorkomen, om rivieren te controleren, om meren te maken, om eilanden of enorme torenflats te creëren, om naar goud te graven, om te zoeken naar fossiele brandstoffen, of om te experimenteren met kernbommen, WANNEER ER DUIDELIJK ANDERE ALTERNATIEVEN EN OPLOSSINGEN MOGELIJK ZIJN, dan zien we de waanzin die het kenmerk is van jullie wereld.


Ja, we gebruiken harde woorden, want uw GEBREK AAN RESPECT, SLORDIGHEID, PASSIVITEIT, MACHTSLUST EN UW BEREIDHEID OM TE DODEN - ALLES SAMEN - hebben een ongekend niveau van verdorvenheid bereikt. U hebt ALLEN hieraan deelgenomen. Dit alles zullen jullie beseffen. Jullie zullen allemaal de pijn voelen bij het begrip dat jullie dit allemaal mede tot stand hebben gebracht. En, na geleerd te hebben van uw fouten, van uw grote afwijking van de principes en wetten van de natuur, zult u ALLE ENERGIE DIE NU UW VAL VOEDT GEBRUIKEN OM BEHOEDZAAM MAAR VASTBERADEN LANGS EEN TOTAAL NIEUW KONSTRUKTIEF PAD TE BEWEGEN DAT LEIDT NAAR EEN SOBERE, BEWUSTE EN GLORIEUZE TEVREDEN MANIER VAN LEVEN.

Wij houden van jullie,


Seraphin.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved