From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE NAVIGATOR
By SERAPHIN BOODSCHAP 442 door ROSIE
Feb 24, 2021 - 1:21:53 AM

DE NAVIGATOR

SERAPHIN BOODSCHAP 442 door ROSIE23 februari 2021


Wie zijn jullie op het schip dat door het leven reist, Geliefden op aarde? Hoe zien jullie jezelf? Ben je een belangrijk persoon, die de gebeurtenissen leidt, of ben je een hulpeloos slachtoffer, werkend in de kombuizen, of zit je daar ergens tussenin? Wil je blijven in de positie waarin je je bevindt? Is er iets dat je zou willen veranderen? Lijdt u of verheugt u zich? Bent u geremd of bent u zelfverzekerd? Laat je je gemakkelijk tot onderdanigheid verleiden, of kom je - in acute situaties van ongemak - uit de schaduw en spreek je je waarheid?


Stel je voor dat je op een schip bent. Bent u een persoon van weinig rang, die bevelen ontvangt en ze repetitief uitvoert, zonder ruimte voor "promotie", voor individueel denken of voor creativiteit? Heb je een officiële post, bewaak je de bemanning terwijl je instructies "van boven" opvolgt, of zit je er op de een of andere manier tussen? Is uw sympathie voor de "onderdrukten" belangrijker dan uw behoefte om "goed over te komen" in de ogen van uw superieuren? Of staat u helemaal bovenaan de piramide - de kapitein van het schip - die bevelen geeft en zelden ziet wat er op het schip beneden gebeurt?


Er zijn andere posities die van belang zijn. Misschien hebt u er zo een? Misschien bent u de jongen die al zijn tijd doorbrengt boven aan de tuigage, op de uitkijk. Dit zal de eerste persoon zijn die GEVAAR roept. Merk op dat het zeer vermoeiend is om voortdurend in deze situatie te verkeren en dat je een verkeerd beeld krijgt van wat er werkelijk gebeurt. Merk ook op dat als u ijs voor u ziet, het wel eens een zee van witte waterlelies zou kunnen zijn als u er werkelijk aankomt. En omgekeerd. Van het ene uiterste naar het andere getrokken worden, kan zeer vermoeiend zijn. U zult uitgeput zijn.


De belangrijkste personen op het schip zijn de NAVIGATORS. Zij ZETTEN DE KOERS UIT, controleren voortdurend de richting en beoordelen de weersomstandigheden. Zij kunnen inschatten hoe lang de reis zal duren, welk proviand er nodig kan zijn en welke gevaren kunnen optreden. Dit vereist voortdurende waakzaamheid over alle uiterlijke omstandigheden en ook over alle innerlijke omstandigheden, met inbegrip van mogelijke opstandigheid van de bemanning, of onevenwichtigheid in hun psychische gesteldheid.


Wij doorstaan momenteel een grote storm, in een van de meest acute situaties die jullie planeet ooit heeft meegemaakt, en als dit iets is wat jullie niet kunnen zien, dan zijn jullie je misschien te veel geconcentreerd op je werk "benedendeks". Er is geen mogelijkheid om "van het schip te springen", want dit zou een zekere dood betekenen.


Overweeg hoe u in de wereldbemanning past en of u een waardevolle rol speelt in deze gemeenschap die een zeer gevaarlijke fase doormaakt. Uw integriteit is vereist, uw creatieve energie is vereist, uw moed en medeleven zijn vereist. Onderzoek jullie levens en beoordeel of jullie in de juiste positie verkeren, of indien er een manier is waarop jullie beter kunnen helpen om "gewoon te zielen".


Dit is het onderwerp dat we vandaag aansnijden, omdat we zovelen van jullie in een moedeloze gemoedstoestand zien, omdat jullie je concentreren op een kortstondige "windstilte" en omdat jullie geen wind in de zeilen zien. Jullie zullen - in deze gemoedstoestand - niet voorbereid zijn voor de volgende MACHTIGE WINDSTOOT.


Nogmaals, wij trachten u te waarschuwen om u lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op de komende crisis.


Seraphin.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved