From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE GROTE DOOI EN HET GELUID VAN SMELTENDE SNEEUW
By SERAPHIN BOODSCHAP 438 door ROSIE
Jan 13, 2021 - 12:58:33 AM

DE GROTE DOOI EN HET GELUID VAN SMELTENDE SNEEUW

SERAPHIN BOODSCHAP 438 door ROSIE


11 januari 2021


Je hoort alleen het geluid van smeltende sneeuw, Burgers van de Aarde, als je stopt met wat je doet en als je goed luistert. Het kan heel stil zijn - het druppelen van water van besneeuwde bomen, of een lichte toename van de waterstroming in een klein beekje. U kunt deze subtiele veranderingen opmerken, als uw bewustzijn op scherp staat, of u kunt worden afgeleid door "luid lawaai" of "sterke invloeden" die - in hun laatste doodsstrijd - uw aandacht proberen te trekken.


Als u deze waterdruppels hoort vallen, of een toename van de stroming ziet, lijkt dit deel uit te maken van uw huidige realiteit. Het zal een bijkomend detail zijn dat wordt toegevoegd aan het beeld dat u al heeft. Echter, het beeld dat je al hebt zal altijd opnieuw worden ingekaderd op elk moment. Dit is altijd zo, maar in toenemende mate in de huidige tijd, die - zelfs als het aan je aandacht ontsnapt - DE TIJD VAN DE GROTE DOOI is. Het is aan u om te beslissen of deze druppels "symbolen" zijn van iets veel groters, zoals het smelten van een enorme gletsjer 1000 km verderop, of de eerste tekenen van een enorme sneeuwstorm.


De volgende vraag die u zich kunt stellen is: WAAROM KAN JE HET GELUID VAN SMELTENDE SNEEUW HOREN SPECIAAL IN DEZE TIJD? Je kunt natuurlijk antwoorden OMDAT UW AANDACHT HIEROP GEVESTIGD IS, maar je zou ook kunnen antwoorden dat het het INTENSE LICHT is die het smelten veroorzaakt en de effecten zichtbaar maakt.


Laten we nog eens kijken naar die uitspraak: HET IS HET INTENSE LICHT DAT DE ECHTE SITUATIE ZICHTBAAR MAAKT. De zon is in die zin symbolisch voor ZUIVERHEID en PURE STERKTE die met grote vastberadenheid door de duisternis snijdt, en die elke schaduw heel duidelijk definieert. Dit "licht" komt naar jullie aarde in de vorm van kosmische stralen die nieuwe informatie brengen, die datgene"opwaarderen" en "benadrukken" dat sterk kan blijven en dat stevig gegrond is, en tegelijkertijd datgene vernietigen wat AFBROKKELT IN DE AANWEZIGHEID VAN HET GODDELIJKE, omdat dit een kracht is die zich daartegen verzet.


Zo bevindt u zich in tijden van ultieme scheiding van duisternis en licht. Je kunt INTENS LICHT verwachten, en KRACHTIGE PERSOONLIJKHEDEN EN SCENARIOS, en je kunt ook de openbaring verwachten van GROOT KWAAD en van PERSONEN DIE ZEER DUISTERE GEDACHTEN EN BEDOELINGEN HERBERGEN. Het contrast tussen die twee zal zijn als de hemel en de hel (en hier merken we op dat dit twee rijken zijn die u op aarde voor uzelf hebt gecreëerd).


Wat gaan jullie nu doen, Burgers van de Aarde? Zullen jullie gewoon doorgaan zoals gewoonlijk? Zullen jullie stoppen in jullie sporen, al het andere vergeten, en luisteren naar tekens? Zullen jullie aannemen dat de tekens die jullie waarnemen iets zijn dat hoort bij een groter scenario, een diepere afgrond, of een glorieus nieuw begin? Zullen jullie je aansluiten bij de "hemel" of bij de "hel", die in een proces van openbaring en - uiteindelijk - vernietiging verkeert?


Of zullen jullie alles blokkeren, jezelf verdoven, in veilige, beperkende holen wegkruipen en hopen dat alles op de een of andere manier - zonder enige tussenkomst van uwentwege - vanzelf in orde komt?


U bent over het algemeen vergeten hoe belangrijk u bent - dat u een integraal onderdeel bent van die levenskracht die streeft naar verbetering en verheffing van de mensheid. Nu is de tijd van de GROTE DOOI - wanneer de tekenen van verandering overal om je heen zijn.


Het kan beginnen met een paar druppels water, maar het zal snel een razende stortvloed worden. Laat je hierdoor niet meeslepen of overweldigen, maar blijf pal staan, laat het puin weggeblazen worden en vraag je af hoe je kunt bijdragen als het water eenmaal is gezakt. Wij staan, zoals altijd, aan jullie zijde tijdens deze soms gevaarlijke en soms emotioneel verwoestende periode.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved