From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: VERSCHRIKKELIJKE GEHEIMEN EN UW WEERSTAND
By SERAPHIN BOODSCHAP 480 door ROSIE
Jan 30, 2022 - 2:09:33 AM

VERSCHRIKKELIJKE GEHEIMEN EN UW WEERSTAND

SERAPHIN BOODSCHAP 480 door ROSIE


29 januari 2022


Wij richten ons opnieuw tot jullie in deze zeer moeilijke tijden, geliefde bewoners van de Aarde. Ons verdriet neemt dagelijks toe als we zien hoe de meerderheid van jullie faalt om actief onderscheid te maken, faalt om de zeer ernstige problemen op jullie aardse vlak aan te pakken, en faalt om jullie mededogen - als het al bestaat - uit te breiden naar degenen die jullie niet persoonlijk kennen. Het is tijd om jullie perspectieven op alle niveaus te verruimen. En omdat jullie niet in staat zijn dit zelf te doen, behalve in zeer zeldzame gevallen, is het nodig dat energieën van BUITEN jullie planeet datgene onthullen wat jullie niet willen zien, om een zeer harde maar zeer noodzakelijke leerles te geven, en jullie in een nieuwe richting te wijzen.


Dit houdt de onthulling in van "verschrikkelijke geheimen", die in feite al vele, vele jaren bestaan, zelfs decennia of eeuwen of nog langer, en die tot nu toe met succes zijn onderdrukt door degenen die de macht op jullie planeet bezitten, om die macht te behouden en om jullie beter te controleren en te verkleinen. En jullie zijn je er niet eens van bewust dat jullie onder dit juk leven. Jullie monetaire en andere systemen worden door jullie als volkomen "normaal" beschouwd, terwijl ze in feite een midddel zijn om slavernij te verzekeren.


Denken jullie dat we overdrijven, Geliefden? Hoe voelen jullie je elke dag? Zijn jullie kleine levens doordrongen van zorgen, over het volgende loonstrookje, over de volgende rekeningen die betaald moeten worden, over het volgende virus, over de volgende oorlog? Wordt jullie aandacht opgeslokt door de dagelijkse strijd, of mag jullie verbeelding de vrije loop nemen zodat jullie de mentale ruimte en praktische voorzieningen hebben om je te ontwikkelen tot de allerbeste versie van jezelf ten dienste van de rest van de mensheid? De meesten van jullie zullen zeker NEE antwoorden.


Wat is de kwaliteit van deze geheimen, zullen jullie je misschien afvragen? Ze zullen worden onthuld, dus het heeft niet veel zin hier in details te treden, maar het gaat om opzettelijke moord op grote schaal, en belemmering van rechtspleging op grote schaal. Het gaat om georkestreerde operaties om u te onderwerpen, te vergiftigen en te doden en om u te laten rennen als een hamster in een rad. Zodat je denkt dat je rent en in een stevig tempo vooruitgaat - maar in werkelijkheid blijf je ter plaatse.


Wanneer deze openbaringen zich voordoen, hoe zul je dan reageren? Zult u in volledige ontkenning gaan en uw hoofd afwenden? Zult u erkennen dat u grondig bent bedrogen? Zult u nederig genoeg zijn om toe te geven dat u er mede een oorzaak van was - zo niet door opzettelijke daden, dan door passieve meegaandheid? Zult u de veerkracht hebben om alles onder ogen te zien, en iedereen en ook uzelf te vergeven?


Als je moeilijkheden ondervindt, kan het helpen om nog eens te kijken naar WAT JE ECHT BENT. Sommigen van jullie zullen zeggen dat je je lichaam bent. Dit is een misvatting. UW ESSENTIE zal er altijd zijn, we zouden die ook uw persoonlijkheid of uw ziel kunnen noemen of dat wat je volkomen uniek maakt. Dit bestaat voortdurend, ongeacht welke vorm je aanneemt, of in welke "temperatuur" je je op dit moment bevindt. Denk eens aan de eigenschappen van water: het kan hard en bevroren worden, en het kan barsten als iemand erover loopt. Het kan in stoom veranderen bij hoge temperaturen, of het kan in sneeuw veranderen bij lage temperaturen. Het kan uitzetten als ijs. Het kan zich verdelen in kleine druppeltjes. Het kan samensmelten in grote zeeën. Maar altijd is het water. Hetzelfde geldt voor jou: welk "lichaam" of welke "vorm" je ook aanneemt, jouw essentie blijft dezelfde.


Wanneer je geconfronteerd wordt met alle verschrikkelijke geheimen die onthuld zullen worden, onthoud dan te allen tijde DAT DIT SLECHTS TIJDELIJK IS en dat UW ESSENTIE ALTIJD DEZELFDE BLIJFT. We zouden ook kunnen zeggen dat uw GODDELIJKE OORSPRONG altijd dezelfde is. Of dat uw EEUWIGE REIS altijd doorgaat, ongeacht uw huidige vorm. Velen van jullie - niet allen - zijn op eeuwige reis, en de nieuwe ontwikkelingen op jullie planeet zullen dienen om jullie te verlichten en JULLIE VERDER TE BRENGEN OP DIE SPIRITUELE REIS.


Daar kunnen jullie uiteindelijk op jullie knieën dankbaar voor zijn. U zult een diepe opluchting ervaren bij de uiteindelijke openbaring en de bevestiging van uw vermoeden dat er iets vreselijks aan de hand is zonder te weten wat, en al jaren in uw onderbewustzijn sluimert. Zoals we al eerder hebben gezegd, alleen een harde blik op deze "geheimen" zal het mogelijk maken ze te ontzenuwen en te corrigeren. Wij bevinden ons in de "corrigerende tijd", en u zult zien dat er zoveel dingen zijn die gecorrigeerd moeten worden, dat u allen uw handen vol zult hebben.


Weest dus niet overbelast door verdriet. Zinkt dus niet weg in de vergetelheid bij gebrek aan durf om te kijken, maar gaat moedig voorwaarts en onderneemt elke positieve actie die je kunt opbrengen. Zo zul je een betere wereld scheppen dan die je hebt achtergelaten. Wij weten dat wij dit soort dingen al eerder hebben gezegd, maar door de acute huidige situatie voelen wij ons gedwongen dit nogmaals te doen.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved