From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: VERDEEL EN VAL
By SERAPHIN BOODSCHAP 482 door ROSIE
Feb 13, 2022 - 1:58:08 AM

VERDEEL EN VAL

SERAPHIN BOODSCHAP 482 door ROSIE10 februari 2022


Dit is de tijd, Geliefden, van enorme tegenstellingen, en er zal nooit meer zo'n extreme periode in jullie geschiedenis zijn als waarmee jullie nu geconfronteerd worden. Jullie zullen "vredelievende" naties vinden die op oorlogspad zijn. Jullie zullen helden en heldinnen vinden die extreme maatregelen nemen om kinderen te redden van misbruik en van gruwelijke misdaden, en tegelijkertijd zullen jullie anderen zien die van plan zijn de geesten van kinderen gevangen te houden, hun lichamen seksueel uit te buiten en de vernietiging van het gezin te bewerkstelligen, omdat - onder ideale omstandigheden - het gezin de ultieme "veilige plaats" is voor een kind. U zult grote daden van vriendelijkheid zien en grove daden van geweld. U zult hersenloze en passieve "schaapmentaliteiten" ontmoeten, maar ook mensen die tot actie worden gedreven met een nooit eerder ervaren passie.


Hoe zult u dit alles beoordelen, burgers van de aarde? Leunt u eenvoudig achterover en zegt u: "Elke medaille heeft twee kanten" of "Zo is het altijd geweest" of "Dit alles heeft niets met mij te maken"? Zijn zulke waarnemingen een kleine ergernis in uw anders zo vlot lopende dag, of staat u voortdurend op scherp als u meer en meer van zulke voorbeelden ontdekt, die u tot het besef brengen dat u op de rand van een afgrond loopt?


Kijken jullie wel eens om je heen, Geliefden? Kijken jullie naar wat er in andere landen gebeurt, verder kijkend dan wat jullie media jullie willen doen geloven? Kijkt u naar beneden, u bewust van nieuwe groei in de vegetatie, en kijkt u naar boven om de toename van nachtelijke wolken te zien, of om een ruimer beeld te krijgen van het gebeuren? Hebt u een "vogelperspectief" van wat er werkelijk aan de hand is?


Het herkennen van de toenemende VERDEELDHEID in alle aspecten van het leven is je steeds meer bewust worden van de GROTE VAL, WAARVAN VERDELING EEN EERSTE VEREISTE IS: Het is alsof twee helften onverzoenlijk zijn, of permanent gebroken. En de eerste reactie kan er een van grote ontsteltenis zijn, zich afvragend of de stukken weer aan elkaar gelijmd kunnen worden. Dit is echter onmogelijk omdat de "splitsing" op zoveel verschillende gebieden heeft plaatsgevonden. Dit is geen zuivere breuk die gemakkelijk kan worden geheeld: het is de volledige versplintering van alle materiaal in duizenden scherven. Het enige wat je kunt doen is alles opvegen en verwijderen.


Daarna kunt u erover nadenken hoe u iets nieuws kunt opbouwen, als u tenminste uw emoties opzij kunt zetten en over het verlies van iets zo vertrouwds heen kunt komen, hoe vreselijk het ook geweest is.


Wij waarschuwen u voor de ernst van de situatie en dringen er bij u op aan uw kritisch bewustzijn voortdurend te oefenen. Dat wil zeggen: onderzoek zowel het enorme goede waartoe de mensheid in staat is, als het grote kwaad, want beide bestaan. Ook al hebt u het laatste naar de donkere hoeken van uw geest verdrongen, het zal onvermijdelijk terug opduiken, en wij willen niet dat deze schok dodelijk zou zijn.


Dit zijn krachtige woorden, maar de situatie is nijpend. Wij observeren u en wensen u alleen het beste.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved