From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: UW KEUZE TUSSEN HOOP EN OVERTUIGING
By SERAPHIN BOODSCHAP 436 door ROSIE
Jan 4, 2021 - 3:06:09 AM

UW KEUZE TUSSEN HOOP EN OVERTUIGING

SERAPHIN BOODSCHAP 436 door ROSIE30 december 2020


Heb je maar weinig hoop meer, Burgers van de Aarde? En als je nog hoop hebt, wat is dan uw inschatting van de effecten die deze "hoop" zal bereiken? Velen zullen - in geval van tegenspoed - gewoon achterover leunen en "hopen op het beste". Dit is uw hoop plaatsen in mensen en gebeurtenissen BUITEN UW ZELF, het afzien van verantwoordelijkheid en anderen toestaan om te ambiëren wat u zelf nastreeft. Dit is een soort overdracht van emoties, en ook - onbewust - een overdracht van macht, want je kunt er niet van uitgaan dat anderen jouw specifieke intenties delen.


Wanneer zal je bewust worden van deze macht die je aan anderen weggeeft? Hopen, zonder actie te ondernemen, is zinloos. Het is als het verduiken van je gezicht in je handen en berusten in het lot. Dit soort gedrag is uiterst nadelig, daar je alle anderen de richting laat bepalen waar je weg naartoe gaat. WIE NIET HOOPT, MAAR IN ACTIE KOMT, NEEMT HET OVER.


Je kunt natuurlijk hopen dat ze goede bedoelingen hebben, maar in de wereld zoals die er nu uitziet, met een toenemende corruptie die naar de oppervlakte borrelt, zou dit een zeer naïeve veronderstelling zijn. Geloven in het "goede" in mensen is allemaal goed en wel, en het zal soms gerechtvaardigd zijn, maar toch moet je je realiseren dat er een zeer kwaadaardige strekking in je menselijke samenleving is die je allemaal naar beneden sleept en die niet werkt voor het algemeen belang. In plaats daarvan gebruiken deze mensen uw energie om hun eigen kracht te bevorderen.


Als je hoopt, klinkt het alsof je niet overtuigd bent. Het geeft aan dat je gedachten niet gegrond zijn op vaste feiten - in absoluut weten, of in de overtuiging dat de ene stap naar de andere leidt, en dat je deze overtuiging in feite kunt activeren.


Beweging staat hier centraal. Alleen maar hopen is een te flauw signaal om het kwaad te verdrijven. Je moet een ZEER INTENS LIGHT WORDEN OM DE MIST TE VERBRANDEN, net zoals de zon op een zonnige ochtend de mist verbrandt. Je rijdt op de rand van de geschiedenis, geliefde burgers van de aarde: je zit niet in je zetel op een gezellige avond. Je bent CRUCIAAL in wat er daarna gebeurt. Jullie doelstellingen BEPALEN DE TOEKOMST.


In deze turbulente tijden waarin de angst je misschien verlamt en waarin je de neiging hebt om neer te hurken en je af te wenden van alle gebeurtenissen die je niet kunt begrijpen, zal de bel gaan rinkelen en zal er hard op de deur worden geklopt. U zult plotseling door de ijzige wind worden getroffen en de postbode zal u uw "rekeningen" - uw afrekening - presenteren, evenals wat u hebt besteld (de resultaten van uw acties) en - als u geluk hebt - uw liefdesbrieven (die het resultaat zijn van de liefde die u eerder hebt gegeven).


Kortom, u zult de effecten van uw gedrag voelen, en als uw gedrag negatief is geweest, zullen de resultaten negatief zijn of zonder inhoud (in het geval van degenen die alleen hopen).

Hoe kun je dan overtuigd raken? Als u deze effecten zorgvuldig onderzoekt, zult u ze kunnen herleiden tot wat u in het verleden heeft gedaan. U zult het onafscheidelijke verband zien. Dit zal je aansporen om de bal in een positieve richting te laten rollen, met veel meer inspanning dan alleen maar "hopen", zodat jij EN ALLE ANDEREN de positieve effecten van de door jou gekozen koers kunnen ontvangen.


Deze boodschap is gewoon een andere manier om te zeggen HOE BELANGRIJK JE BENT en VERZINK NIET IN HET MOERAS van wat er op dit moment gebeurt. De situatie is intens - het moment waarop de grote overladen wagens met enorme snelheid naar beneden beginnen te rollen - en we verwachten dat velen niet in staat zullen zijn om rustig en geconcentreerd te blijven in de stormloop die er op volgt.


Als je je intens bewust bent van je eigen scheppingskracht, hoef je je nooit hulpeloos te voelen, ongeacht het snelle tempo en de wervelwind van de gebeurtenissen die zich om je heen ontvouwen. Wees dus het oog in de storm. Handel met waardigheid en aanwezigheid, zodat u degenen die spartelen beter kunt sturen. Zo verlaten we u vandaag,


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved