From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: REIZEN IN EEN RECHTE LIJN
By SERAPHIN BOODSCHAP 401 door ROSIE
Jan 25, 2020 - 1:55:12 AM

REIZEN IN EEN RECHTE LIJN


SERAPHIN BOODSCHAP 401 door ROSIE


23 januari 2020


In deze tijd van chaos, verwarring, corruptie, verwoesting en - vooral - wendingen die je uitgeput en ademloos achterlaten als je probeert de gebeurtenissen bij te houden - WIJ STELLEN U DE ULTIEME VRAAG:


Geliefden, ZIJN JULLIE IN EEN RECHTE LIJN AAN HET REIZEN? Voor sommigen is dit inmiddels een irrelevante vraag, WANT ZIJ WETEN ZELFS NIET DAT ZIJ AAN HET REIZEN ZIJN. Dit zijn de zogenaamde "hopeloze gevallen". (Maar op een andere plaats en in een andere omstandigheid zal hun hoop weer tot leven komen).


Wat wordt bedoeld met "reizen"? Het gaat om het verplaatsen van A naar B, niet op een fysieke manier, maar op een leerschaal. Om te kunnen leren is een enthousiaste, open en nieuwsgierige geest vereist, gekoppeld aan een BEREIDHEID OM HET OUDE TE VERWIJDEREN, ZO DAT MEN KAN VERDERGAAN NAAR WAT NIEUW IS.


De meerderheid van de mensen op uw planeet is niet vertrouwd met dit concept. Ze denken dat ze BEWEGINGSLOOS OP ÉÉN PLAATS KUNNEN BLIJVEN. Maar zo wordt er geen zielsgroei bereikt. Zo zijn ze volledig verlamd, waardoor ze de paden van anderen hinderen, want alle anderen worden hierdoor vertraagd, wat tot uitdrukking komt in het gezegde WAAR WIJ ALS ENKELING GAAN DAAR GAAN WIJ ALLEN. Een groep beweegt zich (zoals we al eerder hebben gezegd) altijd in het tempo van de langzaamste in de groep - een principe dat wordt beoefend door gewetensvolle bergbeklimmers die de leiding hebben over een groep. Zoals op fysiek niveau, zo is het op mentaal niveau: NEGATIEVE GEDACHTEN, BIJGELOOF, EN ELKE WEERSTAND TEGEN DE WET VAN HET ENE, zal de spirituele vooruitgang op aarde belemmeren .


Als dit zo doorgaat, zal een TOTALE vernietiging het resultaat zijn. Er is dus scheiding nodig: er is een gestaag groeiende groep blokkeerders, en er is een gestaag groeiende groep begeleiders, omdat steeds meer mensen gedwongen worden om "van het hek af te komen". Uiteindelijk zal iedereen in één van deze twee groepen terecht komen.


Zo, bent u überhaupt aan het reizen, en zo ja, reist u in een rechte lijn, in overeenstemming met de wetten van de schepping, om anderen het goede te brengen dat u zelf wilt ontvangen? Of WIJKT UW PAD AF IN DE VERKEERDE RICHTING. Dat wil zeggen: dwaalt u af, treuzelt u, bent u afgeleid, wordt u gemakkelijk misleid, bent u lui, bent u overweldigd of ontmoedigd? Versnelt u de ondergang of bevordert u de glorie?


U denkt misschien dat we dit overdrijven, maar bedenk wel dat als u zich op een schip bevindt, en als u een koers zet naar uw bestemming, u nooit zult aankomen als u zelfs maar één graad "uit koers" bent.


De vraag REIST U IN EEN RECHTE LIJN zou anders geformuleerd kunnen worden. We hadden kunnen zeggen: "ZIJN JULLIE AAN HET REIZEN ZOALS HET LICHT DOET", omdat dit precies dezelfde betekenis heeft. Het licht reist in een FOUTLOZE RECHTE LIJN, VOOR NIETS STOPPEND, GEEN ENKELE AFWIJKING NEMEND. Als een obstakel zijn weg blokkeert, draait het licht niet weg, of gaat het niet opzij, of komt het niet terug om het een andere dag opnieuw te proberen. Nee. HET SCHIJNT ONVERSCHROKKEN OP HET OBSTAKEL. Licht is helder, direct, constant en doordringend. Ben jij dit? Welke kwaliteiten manifesteer je op deze, voor jou belangrijkste reis?


We vragen je in deze laatste en belangrijke fase om te REIZEN ZOALS HET LICHT. In feite vragen we jullie om LICHT TE ZIJN, om de schaduwen te doorprikken en de schaduwrijke hoeken te verlichten, maar ook om constante hoop te brengen aan degenen die bang zijn, die ernstig worden uitgedaagd door de gebeurtenissen die plaatsvinden en afbrokkelen in het aangezicht van radicale verandering. Wij danken u,


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved