From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: OP DE SNEE VAN HET MES VAN PIJN EN VREUGDE
By SERAPHIN BOODSCHAP 324 door ROSIE
Jan 10, 2018 - 2:36:05 AM

OP DE SNEE VAN HET MES VAN PIJN EN VREUGDE

SERAPHIN BOODSCHAP 324 door ROSIE


2 januari 2018


Hebt u ooit het gevoel gehad dat u in een afgrond van hopeloosheid valt, zonder enige mogelijkheid om u er terug uit te worstelen, alsof u HET EINDE bereikt hebt van uw krachten, uw hoop, en zelfs uw leven?

En aan het andere eind van het spectrum, hebt u ooit bergen van vreugde beklommen, doorheen landschappen van pure schoonheid gewandeld als in een droom, steeds bewust van een intense opgetogenheid, zonder u te kunnen inbeelden dat dit werkelijkheid kan zijn, of dat dit nooit zal eindigen?


En nu de derde vraag: kunt u zich inbeelden dat u deze eerste situatie van hopeloosheid ervaart, onmiddelijk gevolgt door de tweede situatie van extase, en dat dit zal afwisselen voor een lange tijd?


Wij zouden u willen waarschuwen dat de ONGELOOFLIJKE EMOTIONELE VERWARRING VAN DE ONMIDDELIJKE TOEKOMST u een moment in een richting zal trekken, en het volgende moment in de totaal tegenovergestelde richting. Zult u deze stormachtige wateren overleven?


U zult een zeer ZWAAR ANKER nodig hebben, en wij raden u bijgevolg aan om na te denken wat dit anker zou kunnen zijn. Wij zouden het willen beschrijven als STEVIG VERANKERD ZIJN IN HET HART VAN HET GODDELIJKE. Het Goddelijke is ALTIJD OP ZOEK NAAR UW WELZIJN EN ONDERSTEUNT ALTIJD UW ONTWIKKELING, zelfs als u aan de rand van de afgrond staat, zelfs als u in velden van goud vertoeft, zelfs als u in het drijfzand van verleiding verzinkt en zelfs als u door zeeen van leugens waadt. Dit alles confronteren en ervaren is "leren", en leren is de eerste vereiste om GESCHIKTE TOEKOMSTIGE KEUZES TE MAKEN DIE BIJDRAGEN TOT UW GELUK, EN DIT VAN ALLEN.


Zo, als u zich voelt alsof u niet verder meer kunt, alsof u gevangen zit in een net van eindeloze verrotte omstandigheden, herinnert u dat de "extase" van nieuwe mogelijkheden juist achter de hoek, op u wacht, want de Goddelijke Hand zal u niet slechts de gevolgen van uw individuele en collectieve daden presenteren, maar zal u ook NIEUWERE EN BETERE WEGEN tonen. VRAAGT IN MEDITATIE, EN U ZULT DE NIEUWE WEG KENNEN. Dit is mogelijk ALS U UZELF OPENT TOT DE GODDELIJKE ONDERWIJS METHODES.


Wij spreken u over deze extreme situaties omdat zij op ieder van u en op allen afkomen, en het is van het grootste belang dat u VERTROUWEN ONTWIKKELT DAT HET GODDELIJKE WEL DEGELIJK DE CONTROLE HEEFT EN DE JUISTE BESLISSINGEN NEEMT.


Mogen onze woorden uw bewustzijn binnendringen en u helpen om boven de "vreselijke" gevoelens te rijzen die oospronkelijk in u zullen opgeroepen worden, en weet dat zij SLECHTS DE INLEIDENDE FAZE ZIJN NAAR EEN BETERE WERELD. Wij hebben u lief.


Seraphin.


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved