From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: HOE LANG IS EEN SERAPHIN DAG?
By SERAPHIN BOODSCHAP 420 door ROSIE
Jun 30, 2020 - 2:19:04 AM

HOE LANG IS EEN SERAPHIN DAG?


SERAPHIN BOODSCHAP 420 door ROSIE


27 juni 2020


Een van de bewoners van de aarde die op dit moment de golf van de geschiedenis van jullie planeet berijdt en met een nieuwsgierig en onverbiddelijk oog naar alles kijkt wat er om hem heen gebeurt, heeft mij de volgende vraag gesteld: HOE LANG IS EEN SERAPHIN DAG? Dit lijkt een beetje op de vraag HOE LANG IS EEN STUK ELASTIEK? En het antwoord zou zijn DIT HANGT AF VAN DE MAATSTAF DIE U GEBRUIKT.


Wij van de hemelse sferen, waarvan de perspectieven en concepten van "tijd" sterk verschillen van die welke de "denkkaders" van de wereldbevolking gebruiken, zullen gemoedelijk glimlachen als we deze vraag horen, want ook wij weten wat het betekent om te werken binnen lineaire tijdspannes, en wat het betekent om te weten dat tijd nooit eindigt.


Tijd maakt een voorwaartse beweging mogelijk waarin leerlessen kunnen worden volbracht. Een "Seraphin-dag" zou dus zeker een dag zijn waarop Seraphin een leeropdracht heeft volbracht, die op de een of andere manier vruchten heeft afgeworpen. Echter, als hemelse wezens zijn onze taken zeer langdurig, in feite hebben zij een EEUWIGE TERMIJNDUUR, en dus strekken de dagen zich uit tot jaren, en de jaren tot EEUWIGHEID.


Men zou eigenlijk kunnen zeggen dat er geen einde komt aan een Seraphin-dag, of aan welke dag dan ook. Men zou met recht kunnen zeggen dat een EEUWIGE DAG ONDERBROKEN WORDT DOOR PERIODES VAN RUST, die op uw planeet toevallig nachten worden genoemd, en die met duisternis wordt geassocieerd, en die gemiddeld 8 uur duurt. Op andere planeten met een andere dimensie en rotatiesnelheid kunnen "nachten" langer of korter duren.


Dit is een goede gelegenheid om iets te bespreken dat ten onrechte de roddelmolen in new age kringen heeft doen draaien. Het idee dat de tijd beperkt is tot een ingesloten ruimte, bijvoorbeeld het aardse rijk, en dat deze sneller of langzamer loopt of niet bestaat in aangrenzende gebieden (of wat je ten onrechte "dimensies" noemt) is onjuist.


Het einde van een cyclus (niet het einde van een tijdlijn) is wat nu veel besproken wordt en de sluiting op zoveel niveaus geforceerd heeft. Er zal een bepaald moment komen waarop je zult kunnen zeggen NU IS ALLES OVER. NU KUNNEN WE OPNIEUW BEGINNEN. Dit betekent niet dat oude problemen en gedachtestructuren worden toegestaan om het uit te vechten op een parallelle wereld; het betekent dat degenen met verouderde denkpatronen en corrupte neigingen zullen worden verwijderd, niet naar een andere tijd, maar naar EEN ANDERE PLAATS.


Wij danken de oorspronkelijke vraagsteller voor deze vraag.

De tijd is constant en alomtegenwoordig, en wordt gemeten met verschillende maatstaven op verschillende plaatsen. Dat is alles. Men kan niet van de ene "tijdlijn" naar de andere "springen". Je kunt van het ene niveau van bewustzijn naar het volgende springen, wat je hele leven zal herdefiniëren als je je omkeert en het opnieuw bekijkt, en wat je zal aansporen om verder te gaan op een ander pad, maar dit heeft niets te maken met tijd, echter wel met ONTWAKING.


De echte belangrijke vraag is echter niet HOE LANG IS EEN SERAPHIN DAG, maar HOE LANG IS SERAPHIN'S INZET, aangezien dit zich eeuwig en onbeperkt uitstrekt. Onze inspanningen hier zijn om u te helpen begrijpen dat uw dag ook eeuwig is, als u gemotiveerd bent door een gelijkaardige toewijcing.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved