From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: HET LAND VOORBEREIDEN
By SERAPHIN BOODSCHAP 359 door ROSIE
Nov 28, 2018 - 1:43:45 AM

HET LAND VOORBEREIDEN

SERAPHIN BOODSCHAP 359 door ROSIE,


23 november 2018

Geliefde kinderen op aarde: wij richten ons tot u als kinderen omdat u nog steeds leert. Tegelijkertijd bent u volwassen leerkrachten voor wie wil leren, maar we richten ons vandaag de dag op uw eigen leervermogen.
We spreken u aan omdat we uw situatie duidelijk kunnen zien: OF er is u ernstig leed toegebracht, waarvan een deel door u zelf werd verhaast, OF jullie zullen diepe pijn ervaren IN DE DICHTBIJE TOEKOMST, hoewel jullie nu nog steeds in een staat van bijna-onwetende gelukzaligheid leven. Er zijn slechts deze twee categorieën.

Dat jullie huidige wereld in een soort crisis verkeert, zal niemand vandaag de dag nog ontkennen (zelfs als ze dan onmiddellijk het hoofd afwenden), maar volledige kennis van de oorzaken, omvang en aard van deze crisis wordt zelfs nu nog maar zeer zelden begrepen. We hebben vaak gezegd dat degenen die u vertrouwt de daders kunnen zijn die u meekrijgen met hun zogenaamde idealen en sluwe woorden, en u hebt uzelf collectief in de val laten lopen omdat u op individuele basis niet integer heeft gehandeld.

WAT IS INTEGRITEIT? Een definitie zou kunnen zijn: op een eerlijke, principiële manier en met een volledig en voortdurend bewustzijn van de gevolgen van je daden handelen, niet alleen voor jezelf, maar voor allen, als een geheel. Om zich bewust te zijn van de GEVOLGEN, en om ervoor te zorgen dat ze positief zijn, is het noodzakelijk om de symptomen te onderzoeken en ze terug te traceren naar hun primaire oorzaken. Waardevolle resultaten zullen bereikt worden als UW PERSOONLIJK STARTPUNT KRACHTIG VERANKERD IS IN GODDELIJKE LIEFDE DIE ALLES OMVAT. Uit deze vruchtbare grond zal een zaadje van GROTE KWALITEIT EN DUURZAAMHEID ontspringen dat - op termijn - uitstekende vruchten zal dragen.

Niet alleen is het noodzakelijk om voor een GODDELIJKE ORIGINE te zorgen, uw "zaden" moeten vallen op een grond die optimaal is voorbereid om ze te voeden. Dit maakt deel uit van jullie huidige missie - om de grond voor te bereiden op de zaden die je zal zaaien - op precies het juiste moment - wanneer de grond is voorbereid.

En zo is het met de zaden van nieuwe gedachten, nieuwe concepten om je wereld te verbeteren, nieuwe informatie over jullie vervalste geschiedenis, en nieuwe kennis over gruweldaden die je tot nu toe misschien hebt ontweken uit angst voor vergelding of minachting.

Elke ademhaling die je neemt, elk woord dat je uitspreekt, elke minuscule afwijking die je maakt en elk liefdevol gebaar zorgt ervoor dat de weegschaal op de een of andere manier kantelt. Deze weegschalen kantelen momenteel wild van de ene kant naar de andere, omdat veel aardbewoners gepolariseerd raken, wankelen, in paniek of in een koppig afgesloten gevoels toestand raken, of in een suboptimaal gedragspatroon terechtkomen.

Het is jouw taak om te proberen het evenwicht te herstellen in deze zeer fragiele tijden, de hele tijd je zaden klaar te houden, want ze zijn hard nodig en moeten zo snel mogelijk worden gezaaid. Strooi ze echter niet wanhopig of boos rond u uit. Leeg ze niet op een barre grond waar ze zullen worden genegeerd, want ze zullen er vergaan. Blijf geduldig en wacht, want uw tijd zal komen.


Serafijn.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved