categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Anderen Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: HET LAATSTE GORDIJN
By SERAPHIN BOODSCHAP 466 door ROSIE
Nov 2, 2021 - 9:56:08 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

HET LAATSTE GORDIJN

SERAPHIN BOODSCHAP 466 door ROSIE


27 oktober 2021


Bent u zich ervan bewust dat u kijkt naar een zeer ingewikkeld en goed gestructureerd toneelstuk, Geliefden, met complotten en hun onderverdelingen, met misleidende lokvogels, met een groot aantal bedrieglijke zetten en wendingen in het verhaal die u op het puntje van uw stoel houden? Als de acteurs hun werk goed doen, dan ga je volledig op in deze illusie, die in dit geval ook een ZINSBEGOOCHELING is, en vergeet je alles en iedereen om je heen. Je zult het allemaal als "echt" beschouwen.


De maatstaf voor de vaardigheid van de acteurs kan pas echt worden bepaald aan het einde van het stuk, WANNEER HET LAATSTE GORDIJN VALT. Als u volledig bent opgegaan in al dit "doen alsof", zult u in een totale shocktoestand verkeren wanneer het eindigt; u zult vastzitten in een toestand van "opschortend ongeloof", u nog steeds volledig identificerend met de hoofdrolspelers, en geloven dat hun script hun eigen leven is.  U zult nog meeleven met hun ups en downs, hun successen vieren en meelijden met de mislukkingen van hun pogingen. Je zou zelfs in tranen kunnen uitbarsten omdat de geschetste situaties zo gewelddadig, zo ontroerend, zo beangstigend en zo levensecht waren, maar met één grote schok zul je je plotseling realiseren DAT DIT SLECHTS EEN SHOW WAS, LOUTER BEDOELD OM JE TE ONTSPANNEN, OM JE BEZIG TE HOUDEN, OM TE VOORKOMEN DAT JE JE CONCENTREERDE OP BELANGRIJKERE DINGEN. EN HET BELANGRIJKSTE VAN ALLES, HET HEEFT JULLIE AANDACHT VAN DE WAARHEID AFGELEID.


In dit huidige stadium, bewoners van de aarde, slaapt u misschien nog, bent u misschien nog ongerust over de "actie" in het toneelstuk, en vraagt u misschien: WELKE WAARHEID?


Wij zouden antwoorden DE WAARHEID VAN WAT ER ECHT IN UW OMGEVING GEBEURT, EN DE WAARHEID DAT U DIT COLLECTIEF GECRËERD HEBT, EN DAT DIE DEPLORABELE OMSTANDIGHEDEN NIET MEER KUNNEN WORDEN GEDRAGEN DOOR UW AARDE, DIE ELKE NEGATIEVE GEDACHTE DIRECT AANVOELT, EN DIE ZEKER DOOR ELKE NEGATIEVE DAAD WORDT BELAST.


Misschien beseffen jullie nog niet hoe lang dit al aan de gang is, want jullie beoordelen de situatie alleen zoals jullie die kennen uit de ervaringen van eigen leven. Toch stapelt deze negativiteit zich al vele duizenden jaren op. Jullie zijn gewend aan zo'n negatieve sfeer. Jullie zijn je hele leven lang gevoed met slecht nieuws door jullie schurkenmedia. Degenen die aan de touwtjes trekken hebben een uitstekende show opgevoerd om jullie op je zitplaats te houden, om jullie te controleren, om ervoor te zorgen dat jullie geen tijd of energie hebben om voor jezelf te denken. Zij hebben u een opwindend en meeslepend verhaal opgevoerd, en de meerderheid is gaan geloven dat dit verhaal de werkelijkheid is. Niets was groot of sterk genoeg om het in twijfel te trekken. Degenen die het geprobeerd hebben, zijn voor het grootste deel het zwijgen opgelegd.


Toch onderschat u schromelijk wat er achter de schermen gebeurt. Dit "toneelstuk" is niet beperkt tot een wereldwijde "theaterzaal". JULLIE zijn niet alleen de toeschouwers geweest van dit toneelstuk, vele andere waarnemers buiten de planeten hebben mede toegekeken hoe de intrige zich verdikte - duizenden jaren - omdat zij zo bezorgd waren over jullie goedgelovigheid. Zij zien het "toneelstuk" vanuit een heel andere hoek. Zij zien hoe de toeschouwers wereldwijd zo bedrogen worden, dat zij - zombieachtig - naar niets anders staren dan het aangewezen toneel en hoe zij nooit van hun zitplaats komen, zelfs niet als zij voor een pauze worden uitgenodigd, hun ogen verlaten het toneel geen seconde. Des te groter zal de schok zijn, Geliefden, wanneer het toneelstuk onverwachts eindigt, en het laatste gordijn valt.


Velen zullen schreeuwen OH NEE! HET KAN ZO NIET EINDIGEN! Anderen zullen volledig verlamd zijn. Zij zullen niet in staat zijn hun zitplaats te verlaten. Weer anderen zullen woedend schreeuwen of bittere tranen storten. Sommigen zullen sterven van angst, want hun wereld is ingestort. Sommigen zullen hardnekkig weigeren weg te gaan, in de overtuiging dat het gordijn weer op zal rijzen en dat het toneelstuk door zal gaan.


Maar IEDEREEN MOET DE ZAAL VERLATEN, Geliefden, en iedereen zal gedwongen worden na te denken over de betekenis van het toneelstuk. Je kunt je neerslachtig, teleurgesteld, bedrogen en alleen voelen. Je kunt "waarderingsverlies" lijden omdat je zoveel energie hebt gestoken in het je identificeren met de personages die - het is nu duidelijk - deel uitmaakten van een kwaadaardige factie die van plan was je weg te leiden van het beoordelen en voorkomen van allerlei criminele activiteiten. Je zult je realiseren dat de acteurs de gewillige of onwetende handlangers waren van degenen wier enige bedoeling het was jou te misleiden en tot slaaf te maken.


Dit zal uw grote wake-up call zijn:


JULLIE ZULLEN BESEFFEN DAT JULLIE SLAVEN ZIJN GEWEEST, EN DAT JULLIE AANDACHT, JULLIE KRACHTEN EN IN FEITE JULLIE GODDELIJK POTENTIEEL MILLENNIA LANG GEVANGEN ZIJN GEHOUDEN.


De schok hiervan kan niet worden onderschat. Velen zullen het niet overleven, en vooral degenen die opzettelijk hebben deelgenomen aan kwade rituelen en activiteiten zullen het niet overleven, want zij zullen werkelijk worden ontmaskerd als "slechts acteurs in een toneelstuk", en een zeer kwaadaardig toneelstuk bovendien, wanneer HET LAATSTE GORDIJN VALT.


Degenen die dit scenario aankunnen, die in een toestand van nederigheid en verwondering kunnen komen, en die in staat zijn de zeer steile leercurve die nadert te doorstaan, zullen worden gesteund en bijgestaan in hun herstel en in hun toekomstige pogingen.


U zult niet alleen gelaten worden, Burgers van de Aarde, om u zielig te wentelen in de vreselijke "nasleep". Er zal hemelse hulp komen, maar die zal niet bestaan uit een constante vloed van aanwijzingen over waarheen te gaan en wat te doen. De meest succesvolle evolutie van de geest vindt plaats wanneer individuen hun eigen initiatief nemen, hun eigen ervaringen opdoen, en stap voor stap hun eigen paradijs opbouwen. Wij zijn hier om als katalysator te fungeren, om dit proces te inspireren en te begeleiden, en wij zullen u niet teleurstellen.


Veel voorbereidingen voor jullie toekomstige reis - als belangrijke hoofdrolspelers - zijn al getroffen. Wij hebben achter de schermen gestaag doorgewerkt terwijl uw aandacht op de show was gericht.

Degenen onder u die reeds gebreken in het verhaal hebben ontdekt, of een gebrek aan samenhang in het verloop, of een zwakte in de acteerprestaties van degenen die op het toneel staan, zullen beter voorbereid zijn op de onthulling dat dit alles "geen steek houdt". Wij vragen u om sterk te zijn en diegenen te steunen die wanhopig en verbijsterd achterblijven als het laatste gordijn valt. Leidt hen uit het donkere theater naar het licht, en helpt hen een nieuwe wereld te ontdekken, omringd door goddelijke principes en gevoed door onvoorwaardelijke liefde.


Dit is wat wij jullie vandaag willen inprenten, Geliefden, want DE TIJD DRINGT.


SERAPHIN.

 
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Anderen
Latest Headlines
Nederlands: ELKE GEDACHTE LUIDT DE KOSMISCHE BEL
Nederlands: BEGELEIDENDE LICHTEN EN PROPERE HOEKEN
Nederlands: VERDEEL EN VAL
Nederlands: HET METEN VAN UW VOORUITGANG
Nederlands: VERSCHRIKKELIJKE GEHEIMEN EN UW WEERSTAND
Nederlands: HET LICHT AAN HET EIND VAN DE TUNNEL
Nederlands: DE MYRIAD DEELTJES VAN JEZELF
Nederlands: UW KEUZE: GEESTVERNEVELING OF GEESTVERJAGING
Nederlands: STUKJES OPRAPEN EN EEN SPOOR VAN ZUIVERHEID ACHTERLATEN
Nederlands: ELITES, BALLINGSCHAP EN BREEKBARE FAÇADES
Nederlands: GECONTROLEERDE AFBRAAK
Nederlands: ALLES WAT EINDIGT IS EEN BEGIN
Nederlands: BREEKBAARHEID
Nederlands: EEN GODDELIJK VEELVOUDIG WEZEN
Nederlands: DUIZEND VAN UW GEZICHTEN
Nederlands: OP WEG NAAR DE VRIJHEID
Nederlands: DE VLAG WAPPERT
Nederlands: HET LAATSTE GORDIJN
Nederlands: EEN WOORD VAN AANMOEDIGING
Nederlands: HET BELANG VAN OVERGAVE BIJ HET CREËREN VAN HET HEILIGE