From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: HET HEMELS VERHOOR
By SERAPHIN BOODSCHAP 378 door ROSIE
May 7, 2019 - 1:41:50 AM

HET HEMELS VERHOOR

SERAPHIN BOODSCHAP 378 door ROSIE


6 mei 2019

Stel je een jonge boom voor met zijn gladde stam en verse bladeren. Vele jaren later zal zijn omtrek gegroeid zijn en zal de schors ruw geworden zijn, maar hij zal nog steeds dezelfde verse bladeren produceren. Belangrijker is dat hij niet zijn oorspronkelijke plaats verlaten heeft, die werd bepaald als de beste plek voor dit zaadje om te groeien. Zaden kunnen op andere grond gevallen zijn, maar de grond kan te hard of te drassig zijn, of te weinig licht of water hebben gehad. Jullie zijn deze originele jonge boompjes, gepositioneerd op een bepaalde plaats, met uitstekende condities om op een specifieke manier te groeien, volgens plan, en hoewel jullie uiterlijk misschien veranderd zijn, is de oorspronkelijke intentie nog steeds dezelfde.

Uw vastbeslotenheid om op één "plaats" te blijven, in overeenstemming met de "hemelse" principes, heeft ertoe geleid dat u stevig verankerd heeft moeten rechtop blijven en enkele van de meest schadelijke "stormen" en "droogtes" in de geschiedenis van het bos hebt moeten verduren. Je kan knoestig geworden zijn, uw takken kunnen gebroken zijn onder het gewicht van zware sneeuw, of als je veel hoger bent gegroeid dan je medebomen, kan je zelfs door een blikseminslag zijn getroffen. Dit lijden doet echter niets af aan je oorspronkelijke plannen - het zijn slechts beproevingen langs het pad dat je specifiek hebt gekozen.

Wat is een "hemels" verhoor? In een wereld als deze betekent het, dat je in overeenstemming met de wetten van de schepping tegen de duistere krachten in opstand moet komen. Het betekent ook, dat wij van de hemelse regionen uw vooruitgang, of het gebrek daaraan, in de gaten houden, en de invloed van uw standvastigheid, of het gebrek daaraan, op de neerwaartse spiraal van het kwaad, dat zich op aarde heeft gemanifesteerd, controleren en beoordelen. Wij zijn de "hemelse jury".

In dit stadium zouden we zeggen: "BINDT UW EIGEN HANDEN EN VOETEN NIET VAST EN GOOI UZELF NIET VOOR DE VIJAND, maar zoekt manieren om om te gaan met het ondraaglijke, het deprimerende, de wanhoop en de ergernis die U overvalt. Wanhoop betekent dat je geen uitweg meer ziet, dat je alleen "betonnen muren" ziet in plaats van kansen - hoe klein ook - om een verschil te maken. Als je geen uitweg ziet, hoe kan je leven dan eeuwig zijn?

We vragen je om je op dit feit te concentreren - dat je leven en dus je inspanningen eeuwig zijn - en in zo'n scenario zijn alle periodes van wanhoop gewoonweg doorgangen naar een andere toestand. Kijk naar je vroegere beproevingen, hoe je in erbarmelijke omstandigheden hebt gezegevierd. Na verloop van tijd zullen ook deze terugvallen tot onbenullige obstakels, en zo zullen jullie huidige frustraties gerelativeerd worden in het gezicht van plotselinge sprongen vooruit naar volledig nieuwe vergezichten, nieuwe omgevingen, nieuwe ontmoetingen en nieuwe entiteiten.

Moge uw hart bij de gedachte aan de EEUWIGE REIS zich verheugen, steeds meer wijsheid verwerven, steeds meer in staat zijn om anderen te helpen, steeds meer in staat om de verheffende "hemelse" ontwerpen" te bevorderen.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved