From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: HET CONSTANTE LAWAAI RELATIVEREN OM DE GODDELIJKE STILTE TE VINDEN
By SERAPHIN BOODSCHAP 415 door ROSIE
May 20, 2020 - 5:04:47 AM

HET CONSTANTE LAWAAI RELATIVEREN OM DE GODDELIJKE STILTE TE VINDEN

SERAPHIN BOODSCHAP 415 door ROSIE


18 mei 2020


Wat is uw niveau van bewustzijn met betrekking tot LAWAAI, burgers van de aarde? Voor sommigen onder u die in hectische "westerse" beschavingen leven, kan het zijn dat u zo gewend bent aan bepaalde decibelniveaus, of aan het voortdurend zoemen van machines of auto's op de achtergrond, dat het volledig aan uw aandacht ontsnapt - dat wil zeggen, TOT HET STOPT. Het is dan dat je oor je zal zeggen WACHT EVEN: ER ONTBREEKT IETS, en dan zal je - voor de eerste keer - in staat zijn om vast te stellen wat dat iets eigenlijk is. Misschien ontdek je ook wel groot genoegen, zoals het zingen van vogels.


Je bent gewend geraakt om te functioneren als een uurwerk op een achtergrond van luide verwarring. Begrijp je de repressieve mechanismen waar je bij betrokken bent en die zich verplaatsen naar andere gebieden in je leven? Realiseer je je hoe diep je mentale processen gevoelloos en verminkt geworden zijn? Besef je hoe dit je kan aanmoedigen om een geknecht en gelaten leven te leiden, in de hoop op een soort van vrede (RUST IN VREDE!) op het einde.


En als het lawaai verdwijnt, word je dan BEZORGD en denk je dan dat er iets abnormaals aan de hand is? Voel je je ongemakkelijk als je niet elke vijf minuten een auto hoort passeren? We kunnen u verzekeren dat er mensen zijn die zo denken. We zouden willen suggereren dat het niet het geluid is dat geruststellend is, maar een veronderstelde MENSELIJKE AANWEZIGHEID. U bent gewend geraakt om lawaai met mensen te associëren hoewel ze in de kern van hun wezen het potentieel hebben om STILL, SEREEN EN STEVIG VERANKERD TE ZIJN IN HUN EIGEN GODDELIJKHEID.


De afwezigheid van "lawaai" is wat velen van u ervaren, want in deze maand mei 2020 worden grote menigten en bijeenkomsten tijdelijk "verboden" in veel landen die zich in "lockdown" bevinden. Zo, wat is het gevolg hiervan? Met het verwijderen van het lawaai en de afleiding van buitenaf, zult u gedwongen worden om HET INNERLIJKE GELUID te horen. Dit kunnen obsessieve gedachten zijn, of gevoelens van bezorgdheid. Het kan zijn dat dezelfde gedachten eindeloos om je hoofd cirkelen. Je kunt je voortdurend afvragen wat er daarna zal gebeuren. U kunt ernaar streven om het oude "lawaai" te vervangen door nieuw "lawaai". U kunt proberen te doen alsof alles gewoon doorgaat (we kunnen u echter verzekeren dat niet zal gebeuren) OF U KAN IN STILTE LUISTEREN NAAR DE ONFEILBARE STEM VAN UW EIGEN GODDELIJKE INTUITIE.


Als u dit hebt gevonden, dan zult u nooit meer gemakkelijk worden afgeleid door lawaai van buitenaf. Het kan u ergeren (en deze schrijver heeft zich inderdaad geërgerd aan het constante lawaai van een nabijgelegen pneumatische boor voor de duur van dit bericht), maar het zal u niet verhinderen om de stille stem binnenin te vinden.


We willen u eraan herinneren dat er nog steeds meer "lawaai" te confronteren is in de vorm van voortdurende propaganda, toenemende verwarring, intense discussie, chaos en angst, en dus zal uw vermogen om een "stem van rede" te vinden in die waanzin een onschatbare hulp zijn in deze fase van enorme "actie" die veel pijn en veel verlichting met zich mee zal brengen. We kunnen je verzekeren dat pijn en verlichting hand in hand gaan. Ze zorgen voor een extreem steile leercurve die op dit moment noodzakelijk is voor degenen die bij uw aarde willen blijven.


Seraphin.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved