From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: HET BELANG VAN OVERGAVE AAN GODDELIJKE TIMING
By SERAPHIN BOODSCHAP 464 door ROSIE
Oct 3, 2021 - 1:39:11 AM

HET BELANG VAN OVERGAVE AAN GODDELIJKE TIMING

SERAPHIN BOODSCHAP 464 door ROSIE


2 oktober 2021


Als addendum op de vorige boodschap over overgave willen we verder ingaan op een belangrijk aspect dat nog niet voldoende aan bod is gekomen, en dat is het concept van GODDELIJKE TIMING. Het is eigenlijk helemaal geen concept.


HET IS REALITEIT.

JULLIE LEVENS WORDEN GODDELIJK GELEID.

DE VRAAG IS: REALISEERT U ZICH DIT?

GEEFT U ZICH OVER AAN DEZE GODDELIJKE LEIDING?


Vindt u tijd om in stille meditatie te zitten, uw geest leeg te maken en de goddelijke kern in uzelf om raad te vragen? En als er zich iets onaangenaams of teleurstellends voordoet, dat je meest favoriete pad blokkeert, je dromen verbrijzelt en je in schoktoestand achterlaat, kun je dan accepteren dat zulke obstakels ook de acties van de GODDELIJKE HAND zijn in een poging om je te stoppen in de richting van een ramp, of om je aan te moedigen in een richting te gaan die meer de moeite waard is?


Zijn hindernissen eigenlijk een teken van hulp? Kunt U ZICH OVERGEVEN aan het feit dat dit niet het juiste moment is, of misschien niet de juiste plaats, om te doen wat U zich had voorgenomen? Dit alles hangt samen met het feit dat jullie allen een specifieke taak te vervullen hebben op aarde - een taak die besproken en besloten is vóór jullie incarnatie hier. Jullie worden altijd bijgestaan door ongeziene gidsen (die VERTEGENWOORDIGERS ZIJN VAN HET GODDELIJKE, die voor het GODDELIJKE werken) om die opdracht te vervullen. Zij zijn het die de hindernissen, de ideeën en de kansen plaatsen.


Dit maakt het leven tot een avontuur. De kleinste of de grootste gebeurtenis zou een teken kunnen zijn die de GODDELIJKE RICHTING aanwijst. Het is aan u om U OVER TE GEVEN AAN deze Goddelijke leiding om een werkelijk vervullend en heilzaam leven te leiden. Als de dingen niet verlopen zoals u wenst, of als iets niet volgens eigen geplande tijd gebeurt, dan kunt u er zeker van zijn dat het GODDELIJKE andere plannen voor u heeft, en dat er nog andere zaken zijn die bekeken moeten worden, of problemen die opgelost moeten worden, of knopen die ontward moeten worden, of zaken die afgesloten moeten worden, voordat die bepaalde weg voor u openstaat.


Dit geldt op persoonlijk niveau en ook op wereldniveau. Velen van jullie die "op de hoogte zijn" van de goddelijke bestemming van deze planeet zijn ongeduldig geworden betreffende het "afsluiten" van het oude, corrupte tijdperk, en staan te popelen om verder te gaan naar het nieuwe. En wij zeggen: ALLES OP GOEDE TIJD, wat eigenlijk betekent ALLES OP GODDELIJKE TIJD. Wij moedigen u aan meer in deze richting te denken en goed gebruik te maken van de tijd die u nog rest, want die biedt u een ongeëvenaarde gelegenheid om te leren. Wij nemen opnieuw afscheid,


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved