From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: HEMELSE TROMMELS EN EINDE VAN DE UITZENDING
By SERAPHIN BOODSCHAP 153 door ROSIE
Dec 16, 2020 - 1:42:20 AM

HEMELSE TROMMELS EN EINDE VAN DE UITZENDING

SERAPHIN BOODSCHAP 153 door ROSIE3 oktober 2013


De trommels rollen, lieve aardbewoners. Niet constant, maar af en toe, hoorbaar voor wie luistert, onhoorbaar voor wie slaapt of wiens leven gevuld is met constante "gebeurtenissen" en afleidingen die de hemelse ruis opheffen. Met hemelse ruis bedoelen we het geluid van de GODDELIJKE WAARHEID dat zich op kronkelende en onverwachte paden voortbeweegt en erin slaagt de sluier van jullie huidige zeer bezwaarde "werkelijkheid" te doorprikken. Dit zal toenemen en versnellen. Het ritme van de hemelse trommels is wisselend: het komt in vele verrassende gedaantes en melodieën die je misschien wel overrompelen. Het kan ook volledig stoppen voor een tijd die ruimte biedt voor PERIODES VAN STILTE, contemplatie en heroriëntatie. Dit kan plots gebeuren - één enkele donderslag - of het kan druppelen als een kleine zilveren rivier.


Uiteindelijk zal het alles overspoelen. Het is op dit punt dat we u willen terugverwijzen naar een eerder bericht over SLUISDEUREN (Boodschap 97: DE SLUISDEUREN VAN DE WAARHEID OPENEN, zie hieronder). Neem dit ter harte, want als de sluizen opengaan, kan niets het water nog tegenhouden. Er kan geen weerstand zijn. Je zult of met de stroom mee zwemmen of verdrinken als je ertegen worstelt.


Tot de duistere broeders: jullie vorige bolwerk, jullie greep op de media, is aan het wegkwijnen, en jullie gebrekkige, bedrieglijke en selectieve uitzendingen zullen eindigen, waardoor er een enorme RUSTPAUZE overblijft die veel mensen bij gebrek aan hun vertrouwde referenties en levenscontext zal desorïenteren, en hun excuses zal laten zien voor hun gebrek aan actie. Ze zullen niet langer met "nieuws" worden geconfronteerd. Ze zullen geconfronteerd worden met ZICHZELF. Ze zullen gedwongen worden om hun eigen afhankelijkheid van anderen te onderzoeken en om ideeën te ontwikkelen om te overleven. Zij zullen gedwongen worden zich aan te passen aan wat mogelijk en beschikbaar is. Ze zullen moeten improviseren en verder gaan zonder "luxe artikelen" en betaalde diensten. Ze zullen leren om autonoom te worden.


Gepresenteerd met verschrikkingen, zullen ze moeten kiezen tussen  vluchten om zich te redden, of het zenden van medevoelen van op afstand, of het maken van keuzes met betrekking tot zelfbehoud, op diverse niveaus. Wat zal winnen, Geliefden? Zullen jullie rennen en je verstoppen? Zullen jullie vertrouwen hebben in jullie medemensen? Zullen jullie ineenstorten? Zullen jullie eindeloos jammeren? En het  allerbelangrijkste, ZULLEN JULLIE HELPEN HERSTELLEN? ZULLEN JULLIE MEEDELEN? ZAL JE VRAGEN WAAROM DIT ALLES IS GEBEURD? ZUL JE ONTDEKKEN WELKE ROL JE DAARIN HEBT GESPEELD? Zal je met gesloten ogen kruipen langs duistere vertrouwde gangen van gedrag, of zal je de kans om IN HET LICHT TE STAPPEN verwelkomen? Draag je de fakkel voor anderen in de ene hand, en bied je je andere hand aan degenen in wanhoop? Zult u zich onmiddellijk kunnen scheiden van kleren of schoenen of van voedsel dat een ander zal redden of troosten?


Je zult zien dat alle keuzes die je te wachten staan ETHISCHE PROBLEMEN ZIJN DIE UW ONVERDEELDE AANDACHT VERGEN, en terwijl het niet langer mogelijk zal zijn om je hulp en diensten aan te bieden aan de mensen aan de andere kant van de wereld, zul je de BESTE TRAINING KRIJGEN IN KLEINE LOCALE GEMEENSCHAPPEN. De leercurve - te midden van zo'n nauw, plotseling contact als gevolg van een noodsituatie - is zeer steil. U kunt veel baat hebben bij dit ongekende scenario dat zich op uw aarde zal voordoen. We kijken hoe u hier naartoe gaat en we zegenen al uw inspanningen. We houden van je, Seraphin.


Hier is de boodschap waar Seraphin naar verwijst:

DE SLUISDEUREN VAN DE WAARHEID OPENEN

Seraphin Boodschap 97 door Rosie, 29 april 2012

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved