From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: GODS WACHTKAMER
By SERAPHIN BOODSCHAP 389 door ROSIE
Aug 10, 2019 - 1:20:31 AM

GODS WACHTKAMER

SERAPHIN BOODSCHAP 389 door ROSIE


9 augustus 2019

Hoe ziet er GOD's WACHTKAMER uit, GELIEFDEN? Kunt u zich voorstellen hoe ontzagwekkend - of in sommige gevallen hoe angstig - het wachten daar is? Kunt u zich voorstellen WIE daar wacht op een consultatie? Bent u zich bewust van de "ziekten" die de laatste tijd de kop opsteken en die een "verzorging" vereisen? En bent u zich ervan bewust dat sommige van deze ziekten in deze tijd "ongeneeslijk" kunnen worden verklaard?


God's wachtkamer is onmetelijk groot, maar niet zo groot als GOD, die grenzeloos is, zo VOL VAN LIEFDE en EEUWIG AANWEZIG en ALLES OMVATTEND dat het onbeschrijfelijk is, behalve als een enorme CREATIEVE KRACHT VOOR HET GOEDE.

Deze kracht wordt vertegenwoordigd door hoge geestelijke wezens, die (zoals jullie allemaal) NAAR HET BEELD VAN GOD GEMAAKT zijn. Hiermee bedoelen we niet een fysieke gelijkenis, maar BEKWAAM OM DEZELFDE KWALITEITEN TE MANIFESTEREN.


Deze wezens zitten in de spreekkamers en roepen één voor één de patiënten op. Wie zijn deze patiënten? Het antwoord hierop is IEDEREEN OP AARDE. Ongeacht of hun ziekte wijd verspreid is of verborgen, en ongeacht of dit meer een preventieve gezondheidscontrole is dan iets anders, elk individu van deze planeet zal worden opgeroepen en beoordeeld, en er zullen aanbevelingen worden gedaan om de ziekte te genezen of om degenen die gezond zijn gezond te houden.

Van niemand kan gezegd worden dat hij of zij in perfecte mentale, fysieke en (vooral) spirituele gezondheid verkeert, want de omstandigheden op uw planeet zijn van dien aard dat dit door bewuste sabotage van voedsel, milieu en GEEST, ONMOGELIJK gemaakt is. Op dit gebied, net als op zoveel andere gebieden in jullie leven, moet dus naar perfectie worden gezocht.

Het proces in GOD's WACHTKAMER is eigenlijk een sorteerproces dat vergezeld gaat van hemelse begeleiding. Nu de omstandigheden veranderen en het lot van uw aarde verandert, moeten haar bewoners ook in staat zijn om te veranderen en oude structuren en slechte gewoontes achter zich laten. Dus de tijd voor de beoordeling van elk individu is aangebroken.


Misschien zullen jullie voelen dat jullie beoordeeld worden - in jullie dromen, of als gevolg van jullie intuïtie of goddelijke verbinding, OF ALS HET RESULTAAT VAN DE BOODSCHAPPEN DIE IN JULLIE HANDEN VALLEN.

Dit is een enorm proces dat nog steeds tot een conclusie moet komen. Je kunt je voorstellen dat voor 9 miljard zielen, het verstrekken van een oordeel en het bepalen van hun lot op basis van bekwaamheid, voorkeur en spirituele gezondheid een enorme onderneming is. Maar GOD DE SCHEPPENDE KRACHT heeft vele helpers die zich toegewijd inzetten voor deze zaak.

We weten dat sommigen van jullie het wachten beu zijn. U kunt er echter op vertrouwen, dat het spoedig UW BEURT zal zijn. We laten u met deze bedenkingen over aan uw eigen interpretatie.


Seraphin.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved