From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: ER IS AL LANG EEN ZAADJE GEPLANT: ONTKIEMING DOOR HET VUUR
By SERAPHIN BOODSCHAP 374 door ROSIE
Mar 17, 2019 - 3:31:45 AM

ER IS AL LANG EEN ZAADJE GEPLANT: ONTKIEMING DOOR HET VUUR

SERAPHIN BOODSCHAP 374 door ROSIE


15 maart 2019

Beste zusters en broeders in de Geest, uitvoerders van HET GROTE PLAN,
U zult merken dat dit niet de gebruikelijke aanspraak is van "Beste bewoners van de aarde". Dit komt omdat degenen die dit lezen niet zomaar bewoners van één plaats zijn. Veel meer zijn zij BEZIELD DOOR EEN VERLANGEN OM DEZE PLANEET TE DIENEN DOOR DE EEUWEN HEEN, zelfs als ze ergens anders in het universum verbleven (of moeten we zeggen "universa", want het zijn er vele).

Voor deze "grote finale" echter, zijn allen die ermee instemden om dit ZAADJE VAN DIENSTBAARHEID door te slikken, teruggekeerd om hun daden te synchroniseren en om geactiveerd te worden. Uw extra mogelijkheden zijn ons bekend, maar toch is het bewustzijn van uw werkelijke kracht nog sluimerend of - indien ontwaakt - werd deze soms uitgebuit door de "duistere machten".

Nu is het moment gekomen waarop je uw oorspronkelijke doel herinnert, en wanneer je verraderlijk opgezette plannen in je voordeel zult omdraaien. Deze schrijfster heeft zojuist een visioen ontvangen van draken die vuursporen door de lucht slingeren, wat dit vorige voldoende aantoont. Als grote vurige draken zal je alles wat je aarde belast, openbaren en vernietigen. Het vuur voor de ontbranding is al aangestoken. En uit de as zal een nieuw tijdperk rijzen dat onder uw hoede wordt geplaatst. Moge het vuurwerk beginnen.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved