From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: EEN HEEL NIEUWE BETEKENIS
By SERAPHIN BOODSCHAP 418 door ROSIE
Jun 12, 2020 - 1:02:31 AM

EEN HEEL NIEUWE BETEKENIS

SERAPHIN BOODSCHAP 418 door ROSIE


11 juni 2020

Hoeveel van de dingen die je elke dag doet zijn eigenlijk HERHALINGEN van wat je gisteren deed of dacht, geliefde bewoners van de aarde? Probeer logisch na te denken over de manier waarop je je tijd doorbrengt, en of je automatisch handelt in plaats van je geest en je ervaring te gebruiken. Zelfs bij het overwinnen van een trauma of een extreem isolement is het nog steeds mogelijk om je om te draaien en op een andere manier te DENKEN, zelfs als de uiterlijke omstandigheden dezelfde blijven. Dit komt omdat UZELF dan de centrale spil en initiatiefnemer bent die zich baseert op EIGEN BESLISSINGEN, niet op de "invloeden" van uw omgeving.

Als u iets herhaalt, kan dat het leven voor u zeker gemakkelijker maken. U weet, uit eerdere ervaring, dat het gemakkelijker zal zijn dan de vorige keer. Inderdaad, als u iets lang genoeg herhaalt, zelfs als het iets extreem moeilijks is, zal het uiteindelijk gemakkelijk te doen zijn. En het is misschien comfortabel om dat gevoel van "gemak" te behouden in plaats van het los te laten en een nieuw avontuur aan te gaan.

En dit is het cruciale punt: niet of je tevreden bent met het handhaven van een bepaalde bekende situatie, waarmee je vertrouwd bent, en omdat het je een zeker gevoel van trots of veiligheid geeft, maar of je bereid bent om die manier van doen los te laten en je op "nieuw terrein" te wagen.


Er is een gedenkwaardige hymne op uw aarde, met bijbelse connotatie. "Ik zal jullie naar nieuwe weiden leiden." Dit is het moment waarop je wordt uitgenodigd om de oude weiden achter je te laten en de nieuwe in te trekken. En wanneer je aan de andere kant van het hek aankomt, zul je je realiseren hoe saai, ingesloten, en onderdrukt je eigenlijk bent geweest binnen de beperking van het "oude hekwerk". Nu zul je eindeloze, overvloedige weiden en een heldere blauwe hemel zien, zonder perimeter in het zicht. U zult ook in staat zijn om rond u te kijken met intense en waarschijnlijk verwoestende duidelijkheid van welk soort samenleving en corruptie je tot nu toe deel bent geweest.

Kortom, dit zal de ultieme "herformulerings ervaring" zijn. Je zult je hele leven opnieuw moeten bekijken met het oog op nieuwe inzichten. Je zult gedwongen zijn om opnieuw te evalueren hoe je je leven tot nu toe hebt doorgebracht, en of het van nut is geweest voor iemand anders dan voor jezelf. Je zult gedwongen worden om zaken aan te pakken waarvan je nooit had gedacht dat ze op deze aarde bestonden.


Jullie zullen gedwongen worden om wreedheden in de ogen te kijken, en opnieuw zal dit geen prettige ervaring zijn. Niet iedereen zal deze nieuwe agenda, waarin jullie voortdurend met grote sprongen vooruit zullen gaan, aankunnen want de pakketten nieuwe kennis zullen in een zeer snel tempo moeten worden geassimileerd.

Zal je dit kunnen bijbenen, Geliefden? Degenen die sloom en traag zijn, of die niet willen zien welke rol ze hebben gespeeld in deze tumultueuze omwenteling, zullen waarschijnlijk niet op dezelfde weg voortgaan.


Dit IS de tijd van grote vernieuwing, Geliefden, en de deur naar een compleet nieuwe wereld staat op het punt te openen. Tegen degenen die geduldig op het openen van de deur hebben gewacht, zeggen wij dat uw geduld - en uw vastberaden optreden in de tussentijd - wordt gezien en gewaardeerd door degenen die dit scenario nu in gang gaan zetten. Wij danken u.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved