From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DUISTERNIS EN NEGATIEVE ENERGIE
By MACHIVENTA MELCHIZEDEK.
May 2, 2019 - 3:43:02 AM

Doelgerichte Boodschap

 

DUISTERNIS EN NEGATIEVE ENERGIE

Leraar: MACHIVENTA MELCHIZEDEK.

Boodschap ontvangen door Michel Levasseur.30 januari 2019.

"Mijn vrienden, dit is Machiventa, jullie Planetaire Prins. Vandaag wil ik het hebben over een onderwerp dat jullie zal verbazen, omdat jullie allemaal direct betrokken zijn bij het fenomeen van duisternis en negatieve energie.

"Sinds het begin van de Opstand is er een negatieve beweging op gang gebracht om jullie van het plan van Michaël van Nebadon af te brengen maar hun plan is grotendeels, maar niet helemaal geslaagd. In de loop van de voorbije millennia heeft deze duisternis en negatieve energie zich ontwikkeld en volledig Urantia doordrongen en heeft ze jullie evolutie beïnvloed.

"Aeonen lang is het licht nauwelijks tot jullie planeet doorgedrongen en van generatie op generatie zijn jullie  door al deze duisternis en negatieve energieën beïnvloed geworden, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks zonder dat jullie je er zich volledig bewust van waren.

"Ongetwijfeld zullen jullie door dit te lezen zeggen dat ik jullie een nogal macabere boodschap stuur, maar het is noodzakelijk dat jullie begrijpen wat de toekomst zal zijn, jullie moeten begrijpen waarom er nu en voor een bepaalde tijd veranderingen zijn die Urantia zullen beïnvloeden.

"Het is noodzakelijk om deze negatieve en duistere energieën te elimineren om eindelijk het licht te brengen dat gans Urantia zal verlichten en jullie in staat zal stellen om de reis van Licht en Leven te ondernemen.

"Het is belangrijk voor jullie om te weten dat deze negatieve energie die jullie allemaal beïnvloedt, zal geëlimineerd en vernietigd worden en nooit meer in de toekomst zal terugkomen omdat Onze Universele Vader het op die manier heeft besloten.

"Mijn vrienden, het licht is aan de horizon en Waarheid, Schoonheid en Vriendelijkheid zal deze prachtige planeet binnenvallen in een flits van licht dat alle harten van de levende wezens zal beïnvloeden.

"Wees in liefde en vreugde. Dit is Machiventa."

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved