From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DRIE STEMMEN DIE VOOR JE ZINGEN, UW STEM VRAGEND
By CHRISTUS MICHAEL, SERAPHIN en NEBADONIA
Jul 10, 2019 - 8:55:17 AM

DRIE STEMMEN DIE VOOR JE ZINGEN,

UW STEM VRAGEND


CHRISTUS MICHAEL, SERAPHIN en NEBADONIA


BOODSCHAP 149 door ROSIE


CM: Veel zielen kunnen geraakt worden door zeldzame melodieën, maar het is de klankkleur en de emotie van de menselijke zangstem die kan verheffen en verrukken. Verfraaid met groot enthousiasme en INTENSITEIT, kan een lied de maskers doorboren en ware emoties oproepen bij anderen die dachten dat ze ONAANTASTBAAR waren. Een lied kan diegenen bereiken die het WANHOPIG nodig hebben. Echte emotie bestaat niet meer in de meeste films en liedjes. Ze stormen vooruit en laten de gevoeligheid achter zich. Het gaat om het brute en gewelddadige, in woord en daad.


Je hebt nood aan een collectieve TERUGKEER NAAR WAARACHTIGE EN SPONTANE EMOTIES IN UW DAGELIJKSE SITUATIES, in tegenstelling tot de GLANZENDE VOORGEKOUWDE ROMANCES EN MYSTERIES DIE TALLOZE MOORDEN EN ONUITSPREKELIJKE GRUWELIJKHEDEN VERBERGEN, DIE ELKAAR IN SNEL TEMPO OPVOLGEN ZODAT HET VERSTAND GEEN TIJD HEEFT OM DIT ALLES TE VERWERKEN (misschien wil Seraphin wel een tekst schrijven over "GEEN TIJD OM TE VERWERKEN"). Langzame liederen laten ruimte voor de verbeelding, zijn eenvoudig van betekenis en gevoelig in kwaliteit. Ze kunnen troost brengen in de wrede tijden die zich nu ontvouwen en SNEL VERERGEREN TE WIJTEN AAN EEN IMMINENT GEVAAR VOOR OORLOG.


S: Lieve mensen op aarde: wat muziek kan veroorzaken is het EXTERIORIZEREN van emoties en herinneringen aan pijnlijke of mooie ervaringen uit het verleden, om SNAREN IN DE ZIEL TE RAKEN DIE LANG NIET MEER BESPEELD WERDEN, maar die toch deel uitmaken van haar make-up en ervaring. Hoe langer je eigen persoonlijke lied van liefde, dienstbaarheid en dankbaarheid in de achterkamertjes van je geest rust, hoe pijnlijker hun herontdekking zal zijn, hoe dieper je spijt krijgt van het feit dat je de weg kwijt bent, en hoe groter je moed zal moeten zijn om het terug te ontdekken. Dit kunnen ook trieste liederen zijn van vroegere grieven, van berustingstoestanden. Het kunnen vreugdevolle ouvertures van anticipatie zijn. Het kunnen wonderlijke stukken zijn, die door de dagelijkse routine, de deuntjes en het harde gekletter van gecomputeriseerde commerciële brouwsels, die momenteel de term MUZIEK in uw maatschappij in beslag nemen, gesmoord en verminkt zijn.


En zo vragen wij u: WAAR IS JE LIED? Waar is UW ZEER PERSOONLIJKE UITDRUKKING VAN UW STERKSTE EN VERBORGEN EMOTIES, VAN UW GROOTSTE VERLANGENS EN STREVEN, want het is zo belangrijk VOOR U om deze uit te drukken, en het is zo belangrijk voor ANDEREN OM DE INTENSITEIT VAN UW BEGEERTES, UW VREUGDEN, UW GEBED TE HOREN. Kan je stem, als één enkele noot van zuiverheid, als een unieke uitdrukking van idealen, gehoord worden tussen de geluidsoverlast van je dagelijks leven? U wordt gesmoord door het geluid van "NIEWS" dat voortdurend op de achtergrond verontrustende gebeurtenissen vertelt. In de grote steden wordt u omringd door het voortdurende geluid van het voorbijrijdende verkeer. Uw stem is niet te horen omdat u één van de massa's van mensen bent in gesloten ruimtes. U wordt gebombardeerd met een overdaad aan populaire liedjes, populaire "cultuur", populaire mode, populaire films, populaire persoonlijkheden, die allemaal een STOOMWALS vormen die HET INDIVIDUELE LIED DODEN.


In het licht van dit alles, vermindert uw stem. Het wordt beschouwd als zijnde "op de hoogte" wanneer men weet "wat er aan de hand is" of "wat er in de mode is" of "waar mensen het over hebben", en belangrijker dan wat UZELF als een UNIEK EN GODDELIJK WEZEN ZOU KUNNEN VERTELLEN.


Geef niet op, want je zult boven de onrust uitstijgen als een arend, en je zult uw lied zingen van ZOETE EENVOUD EN BEZORGDE GEVOELIGHEID die de harten van degenen die lijden zal beroeren wanneer de BEDRIEGELIJKE EN VERNIETIGENDE MUREN VAN LAWAAI EN VERWARRING VOOR ALTIJD ZULLEN WEGVALLEN. En wanneer de vele verloren en twijfelende zielen naakt voor u staan, verwoest door het wegvallen van de vertrouwdheid, bang voor de nog niet geopenbaarde toekomst, ZULT U VOOR HEN UW LIEDEREN ZINGEN, hen vullen met hoop en troost, hen in staat stellen HET MONUMENTALE BEDROG DAT ZIJ INGESLIKT HEBBEN LANGZAAM TE VERTEREN, hen in staat stellen om LANGZAAM HUN VIZIE VAN EEN GOUDEN ERA TE ONTWIKKELEN en boven al, HEN IN STAAT STELLEN OM HUN EIGEN UNIEKE, INDIVIDUELE STEM TE HERINNEREN DIE VERLOREN WAS EN TERUGGEVONDEN, OM HAAR TERUG TE GEVEN AAN DE MENSHEID VOOR HAAR VERDERE OPRIJZING IN DE HEMELSE SFEREN WAAR ALLEN INDIVIDUEEL HARMONISCH IN EENHEID ZINGEN.

N: Wees stil o mijn kinderen en stop met het rijden in de achtbaan en de kogeltreinen die je door hun grote snelheid en naam in een sfeer van hulpeloosheid trekken, waar je je ADEM HEBT VERLOREN en UW KRACHT HEBT VERLOREN EN UW KLARE VIZIE. Reizen als een kogel betekent dat je vele lagen doorboort terwijl je er geen enkele waarneemt. Rust dus bij mij uit op het moment van  MOMENTLOOSHEID. Laat dit schommelen en vallen en opstijgen en slingeren uitsterven in een moment van rust en stilte waar het onmiddellijke scenario met al zijn details in PERFECTE FOCUS komt.


Zo worden eindeloze uitgestrekte groene vlakten, fijne gebeitelde blaadjes van delicaat gras, bevolkt met ontelbare diertjes. Zo worden vormloze gebieden met vluchtige grijstinten fabrieken van steeds meer rook. Zo worden uitgestrekte stukken geel grote woestijngebieden, bezaaid met beenderen. Zo worden de bewegingen van je vingers en tenen mechanismen van verwondering. Zo wordt monotoon gegons een kakofonie van onenigheid. een gezelschap van rouwenden, van hymnezangers van dankbaarheid, het lawaai van het zware verkeer, of het voortdurend schreeuwen om hulp. Zet jezelf in deze plaats van niet-beweging, Geliefden, en ik zal je leren naar wat je moet luisteren. Want stoppen is horen, en het lawaai op je aarde heeft een explosiepunt bereikt. Blijf stilstaan en reageer acuut op alles wat jullie zien en horen met de liefde die jullie met mijn hulp kunnen genereren. Doorbreek de barrière van geluid en snelheid, ga de stilte binnen en zing je eigen zachte melodie voor iedereen om te horen.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved