From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE WINDVLAAG VAN NIEUWE WINDEN
By SERAPHIN BOODSCHAP 394 door Rosie
Nov 14, 2019 - 2:55:14 AM

DE WINDVLAAG VAN NIEUWE WINDEN

SERAPHIN BOODSCHAP 394 door Rosie


24 oktober 2019

Nieuwe "winden" zijn bestemd om uw planeet te raken, lieve nietsvermoedende bewoners van de aarde. Jullie zien jezelf nog niet als onderdeel van een groter zonnestelsel of universum systeem, vanwege een ernstig gebrek aan spiritueel onderwijs dat heeft geleid tot het geloof van SEPARATIE VAN ALLES.

Dit is een zeer beperkt perspectief waaraan jullie je vastklampen, maar toch komen de WINDEN VAN WIJZIGING en jullie zullen gedwongen worden om deze slopende kijk op jezelf en je "omgeving" op te geven.

Want in werkelijkheid worden jullie omringd door een uitgestrekte bewoonde "ruimte" en door talloze planeten, die het potentieel hebben voor een groot aantal opbeurende (omdat ze spiritueel volwassen zijn) ontmoetingen en ervaringen. Toch kunnen de meesten van jullie niet verder kijken dan de tv-schermen in je huiskamer. Je hebt jezelf laten beïnvloeden door degenen die je "visie" beheersen.

Wat gebeurt er als er plotseling sterke herfstwinden door het land waaien? Ze blazen bladeren weg - en alles wat droog wispelturig dood en verschrompeld is - naar hoeken waar ze later kunnen worden verzameld en weggegooid.

Wat zijn de "wispelturige", "dode" en "verschrompelde" aspecten van je leven, van je geloof en van je relaties? Dit alles zal worden behandeld en "verwijderd". En als je gedachten en leervermogen in volledige stagnatie zijn, zonder hoop op herstel of beweging, dan kijk je naar een vorm van definitieve "afsluiting".

De planeet, zoals we al hebben opgemerkt, verwerpt de staat van stagnatie, en verwerpt dus degenen die deze staat belichamen, waardoor haar schade wordt berokkend. Het is tijd om "tot rust te komen" als voorbereiding op de "winden" van de totale reiniging. Aldus, waarschuwen wij u opnieuw met onze profetieën voor wat komen gaat.  Seraphin.

 

SERAPHIN ONDERWIJS VIDEO'S

https://www.youtube.com/channel/UCzCTlb5Q4-F8Fi5u73S8Uaw


Dit stuk valt onder de auteursrechtelijke bescherming van http://www.abundanthope.net Het mag overal op het web worden geplaatst, zolang het maar niet wordt gewijzigd en er een link naar deze site wordt geplaatst.  Het verdient de voorkeur dat u het hele stuk plaatst, en als het niet mogelijk is om dit te doen, moet u er rekening mee houden dat de rest van het stuk te vinden is op de link.  Dank u, KAN DAEK

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved