From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE VREDE DIE ALLE BEGRIP TE BOVEN GAAT
By SERAPHIN BOODSCHAP 388 door ROSIE
Aug 4, 2019 - 4:50:10 AM

DE VREDE DIE ALLE BEGRIP TE BOVEN GAAT


SERAPHIN BOODSCHAP 388 door ROSIE

3 augustus 2019

Hoe, geliefde kinderen van de aarde, hoopt u de "vrede te bereiken die alle begrip te boven gaat"? Of kan je wel bedenken dat er een gevoel van ultieme vrede kan bestaan, dat je volledig kan doordringen?

Het woord "begrip" verwijst hier naar het menselijke verlangen om complexe kwesties rationeel op te splitsen in duidelijke, gesorteerde compartimenten, om er een "overzichtelijk" inzicht in te krijgen. Je wilt het verhaal beheersen. Je wilt krachtig en zelfverzekerd zijn, en weten wat ontegenzeggelijk DE JUISTE MANIER VAN DENKEN EN DOEN is.

Toch kan dit vertrouwen niet gebaseerd zijn op concrete feiten of concepten die misschien juist zijn en van toepassing in één bepaalde situatie maar onbruikbaar in een volgende situatie waarin de perspectieven gewijzigd zijn.

Het enige dat je diep vertrouwen, diepe sereniteit en diepe GEMOEDSRUST kan geven, is Uw RELATIE MET HET GODDELIJKE, want hierin wordt je eeuwig bemind en ondersteund, zelfs als je die liefde niet erkent en zelfs als je de steun "over het hoofd ziet" die je speciaal door de Goddelijke hand wordt gestuurd.

Daarmee kunnen jullie alle stormen doorstaan, en wees ervan verzekerd dat de "Moeder van alle stormen" op dit moment de horizon van jullie planeet verduistert.

Wat zal uw "leven ondersteunend systeem" zijn? Zullen jullie de wil behouden om te leven in het gezicht van ultieme rampspoed? Wat zal u inspireren om ondanks alle tegenspoed verder te gaan, vol vertrouwen stap na stap, als een  wegwijzer voor iedereen die hopeloos verdwaald is, en vertwijfelt worstelt om hun weg te vinden door de storm?

Wij vragen u, kom regelmatig bij ons, - uw onzichtbare gidsen die werken als de "vingers" van de Goddelijke hand. Wij hebben het beste met jullie voor, vooral jullie ZIELSGROEI. Wij zijn maar al te graag bereid zijn om jullie te ondersteunen op een pad dat alleen maar moeilijker zal worden, zowel voor hen die "geïnformeerd" zijn over de huidige omstandigheden, als voor hen die dat niet zijn.


Wij nodigen u uit om hieronder meer te lezen over de "GODDELIJKE TELEFOON". Wij staan klaar voor uw oproep.


Seraphin


DE GODDELIJKE TELEFOON: VERWACHT ONZE OPROEP


SERAPHIN BOODSCHAP 214 door ROSIE

10 januari 2015

Met elke stap die je zet creëer je je eigen persoonlijke (en onpersoonlijke, dus collectieve) toekomst. Als je je ogen op een aangename horizon richt, en niet beseft dat je door de modder loopt, dat er hopen modder direct voor je voeten worden gegooid, heb je je losgekoppeld van het nu en leef je in een illusionaire omgeving.

Misschien zie je af en toe de hoge muur aan je rechterzijde, mocht je je blik van de zon of de goeroe of het doel van gelukzaligheid aan de horizon afwenden. Als dit slechts een vluchtige blik is vanwege haast, angst of "drukte", dan zal de muur continu lijken. Als je er echter meer aandacht aan besteedt, zal je met tussenpozen openingen bemerken en zien dat er eigenlijk NIETS is dat je verhindert om naar de andere kant over te stappen.

Toch voel je een vreemde en vrij krachtige uitstraling van energie als je voorbij deze openingen in de muur loopt. Degenen die dit opmerken, hebben ervoor gekozen om op verschillende manieren te reageren, of dit nu angst voor het onbekende is of de neiging om iets dat nieuw, uitdagend of anders is af te wijzen. Mocht dit overwonnen worden, dan begrijp je misschien dat je vergezeld wordt door EEN WEZEN, dat parallel met u aan de andere kant van de muur loopt. Weet dat dit een gids is die UW STAPPEN KENT, DIE UW BEGEERTES KENT, DIE WEET HOE UW SPIRITUELE GROEI TE BEVORDEREN, DIE GEÏNTERESSEERD IS IN UW REIS EN IN DE VERVULLING VAN UW MOGELIJKHEDEN OM DE OMSTANDIGHEDEN OP AARDE TE VERBETEREN DOOR UW MANIFESTATIES.

Wanneer u door de openingen in de muur kijkt, ziet u DIEZELFDE GIDS naar u zwaaien en proberen uw aandacht te trekken. Terwijl de modder aan uw kant van de muur uw vooruitgang in de richting van uw veronderstelde bestemming belemmert, beweegt uw gids snel en moet hij afremmen om u niet voorbij te lopen. En als je stopt en je blik concentreert op de opening, met behulp van de gids als een soort van zender, zal je duidelijk het pad van de gids zien dat leidt naar een witte tempel van helder licht, en je zult begrijpen dat de gids een middel is om toegang te krijgen tot dit perfecte heldere evenwicht.

Wat is de betekenis van dit verhaal, bewoners van de aarde? Je moet niet vergeten dat elke ondoordringbare "muur" of blokkade van schijnbare AFZONDERING ALLEEN IN UW VERBEELDING BESTAAT. Er zijn inderdaad barsten in de "muur" waar krachtige winden van verandering doorheen waaien. Toegang tot je innerlijke gidsen, als je dit voldoende wenst, en als je in staat bent om vaste doelen en starre structuren los te laten en rustig te worden om te luisteren en antwoorden te ontvangen op plaatsen van stilte, is altijd mogelijk.

Merk op dat jouw waarneming van dezelfde persoon, situatie, probleem of van UZELF op elk moment kan veranderen. Oefen deze flexibiliteit, zie problemen als leerprojecten, zie een andere persoon als UZELF. En creëer momenten van vrede zodat je gidsen je innerlijk kunnen bereiken en je kunnen voorzien van suggesties, gevoelens en ingevingen die, als je het vermogen hebt ontwikkeld om ze te vertrouwen, je zullen leiden naar het allerbeste resultaat, niet alleen voor jou maar voor de hele aarde.

Jullie kunnen je afvragen of jullie ZO BELANGRIJK zijn, en wij zeggen JA, IEDER INDIVIDU IS ZO BELANGRIJK. Bewonder de complexiteit hiervan. Verbaas je over de voortreffelijke uitvoering en zet je boeken van "kennis" opzij ten gunste van de boodschappen die we je in een meditatieve staat zullen overbrengen, want dit is je directe lijn naar het GODDELIJKE, zonder menselijke (en dus onvolmaakte) tussenpersonen.


Want wat komen gaat, wanneer uiterlijke verbindingen en informatiebronnen ernstig in het gedrang komen, zal dit, de GODDELIJKE TELEFOON, het beste in uw behoeften en die van de mensen om u heen voorzien. VERWACHT ONZE OPROEP.


Seraphin.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved