From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE PERFECTE ONTKNOPING
By SERAPHIN BOODSCHAP 403 door Rosie
Feb 18, 2020 - 12:02:30 PM

DE PERFECTE ONTKNOPING


SERAPHIN BOODSCHAP 403 door Rosie.


17 February 2020


Geliefden op aarde die in afwachting zijn van de "grote veranderingen" en die enige bezorgdheid en ongeduld ondervinden: de perfecte ontknoping is niet noodzakelijk een ontknoping die is afgelopen. De perfecte ontknoping is niet noodzakelijkerwijs een ontknoping die altijd 100% zichtbaar is. De perfecte ontknoping kan noodzakelijk wel onvolmaakt zijn om redenen die later duidelijk zullen worden. Alles hangt af van hoe de verschillende stadia van de ontknoping KAN WORDEN ONTVANGEN, en u bent aan de ontvangende kant.


Uw idee van een ontknoping - en u kunt er zeker van zijn dat we ons in deze laatste fase bevinden - is geladen met verwachtingen, terwijl het gewoon een natuurlijke vooruitgang is van de blootstelling veroorzaakt door het licht.  MAAR, "eenvoudig" is een bedrieglijk woord, tenzij het een eenvoudig geweven web beschrijft. In uw geval op aarde is de situatie uiterst complex en in meerdere lagen. Velen van u kunnen het helemaal niet begrijpen. Er zijn bewegingen en tegenbewegingen. Er zijn verdragen en nep-verdragen. Er zijn bazen die eigenlijk volgelingen zijn. En er zijn volgelingen die, zonder dat ze het weten, een enorme macht hebben.


Hoe gaat dit alles zich oplossen? U bent misschien verbijsterd en verdwaald bij de gedachte aan deze complexiteit, en u kunt geschokt zijn door de meesterbreinen die er achter zitten die het hebben klaargespeelt om transparantie te vermijden en doorlopend verwarring zijn blijven uitzenden.


Toch zeggen we dat er een nog grotere KOSMISCHE-dader is die toekijkt, die dit alles begeleidt, en hoewel er tekenen van chaos zijn, weet dat alles onder VOLLEDIGE CONTROLE is (Als je een vergelijking nodig hebt, denk dan aan de situatie in de HARRY POTTER romans, waar de roddel wereld niets weet over de drama's en "bijna-ontsnappingen" die zich voordoen in de wereld van de magie, laat staan over de mogelijkheden van haar leden).


Dit zeggen we tegen degenen die ontmoedigd zijn, die zoeken naar snelle arrestaties van criminelen of die wanhopig uitkijken naar uiterlijke tekenen van tastbare verandering. De wet van het evenwicht zal ervoor zorgen dat de slinger heen en weer slingert, de juiste details op het juiste moment ontrafelt voor de juiste gedachten om te begrijpen en te verteren, en als alles is geopenbaard, als alles is "gezegd en gedaan", dan zal de slinger RUSTEN IN PERFECTE BALANS. We vragen u nog even geduld te hebben.  Seraphin.Boek:  SERAPHIN'S SPIRITUALITEITS SCHOOL

https://www.amazon.de/Seraphins-Spirituality-School-speaks-creating/dp/3749485844


SERAPHIN-LES-VIDEOS

https://www.youtube.com/channel/UCzCTlb5Q4-F8Fi5u73S8Uaw


Dit stuk staat onder auteursrechtelijke bescherming van http://www.abundanthope.net . Het mag overal op het web worden geplaatst zolang het niet wordt gewijzigd en er een link naar deze site wordt teruggezet.   Het verdient de voorkeur om het hele stuk te plaatsen, en als dat niet mogelijk is, moet u er rekening mee houden dat de rest van het stuk te vinden is op de link.

Dank u, KAN DAEK.


 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved