From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE OPEN DEUR
By SERAPHIN BOODSCHAP 375 door ROSIE
Apr 2, 2019 - 1:59:59 AM

DE OPEN DEUR


SERAPHIN BOODSCHAP 375 door ROSIE31 maart 2019

Als je ogen gesloten zijn, Geliefden, zal je dan nog steeds in staat zijn om de geur van de lente te detecteren, om het gezang van de vogels te horen, om een insectenlanding op je huid te voelen? Ben je nog steeds ZO IN SLAAP dat je er niet voor ontwaakt kan worden? Velen van jullie die hier lezen zijn reeds "ontwaakt" in de zin dat jullie weten dat dit de planeet is die
ten volle "antichristelijk" gedrag vertoont. Jullie hebben weet van de grove corruptie, ernstige misleiding en het afschuwelijk misbruik van de mensheid en van de aarde. Jullie zijn zich bewust van het ongelooflijk slinkse en uitgebreide web van boosdoeners, verenigd in hun plan om jullie naar beneden te halen.


Maar bent u zich net zo intensief bewust van het GODDELIJKE WEB dat zich met absolute pracht en complexiteit uitstrekt over de hele "rest van het universum"? In dit geval moet u beseffen dat wij, van de hemelse hiërarchie die toezicht houdt op dit GODDELIJKE WEB, altijd op zoek zijn om DEUREN VOOR U TE OPENEN. We zoeken niet om u te verstrikken en te controleren, zoals de controleurs van de aarde proberen te doen. Ons web heeft als doel U te CONNECTEREN, U IN STAAT TE STELLEN OM GODDELIJKHEID TE MANIFESTEREN, OM DE GROOTSTE VERSIE VAN UZELF TE BEREIKEN DIE U ZICH KUNT VOORSTELLEN, OM CONTINU VERDER TE GAAN DOORHEEN HET EINDELOZE AANTAL DEUREN DIE WIJ VOOR U OPENEN.

Door de beperkingen die aan uw planeet worden opgelegd door duistere krachten, en door "historische omstandigheden", zijn de recente deuren die wij voor u hebben kunnen openen, beperkt tot een bepaald kader. Wij willen u erop wijzen dat dit beperkende kader snel aan het oplossen is, en dat de volgende "opening" die wordt aangeboden ENORM IN SCHAAL zal zijn.

Wanhoop niet, geliefden. U zult niet langer wegkwijnen in uw cellen, of met zorg moeten bewegen uit angst voor gevaar. Stel je deze enorme ontwikkeling voor, en stel je ook de moed en het vertrouwen voor die van u gevergd zal worden als je naar de volgende LICHT OVERSTROOMDE PLAATS zal verhuizen. Je bent niet langer gewend aan deze intensiteit. Het blijft slechts als een schaduwrijke flikkering in je verre herinnering. Bereid je voor. Wij begeleiden jullie,

Seraphin.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved