From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE IDEALE RELATIE BETEKENT HET EINDE VAN DE EEUWIGE WINTER
By SERAPHIN BOODSCHAP 322 door ROSIE
Jan 5, 2018 - 12:40:07 AM

DE IDEALE RELATIE BETEKENT HET EINDE VAN DE EEUWIGE WINTER

SERAPHIN BOODSCHAP 322 door ROSIE


24 december 2017


Wij willen u nogmaals toespreken op dit kritisch ogenblik van uw geschiedenis die - zonder de tussenkomst van de hemelse hand - inderdaad uiterst akelig zou zijn. Wat zal u uiteindelijk redden van totale vernietiging? Het zal - op lange termijn - niet een hemelse redding zijn, maar UZELF.


Wij vinden het spijtig dat uw concepten, weerspiegeld in uw diverse talen, zelfs het woord UZELF bevatten. Kunt u zich een taal indenken - of eerder een maatschappij - die de termen MIJ, U, ZIJ OF ONSZELF niet bevat? Kunt u zich inbeelden dat zij slechts één woord heeft voor al deze begrippen dat wil zeggen EEN? Al deze termen zijn bevat in dat ENE. Dit wil zeggen dat wanneer u zegt "ik (=EEN) ben ongelukkig" de ganse wereld getroffen is door u en die droefheid kan voelen, en dat de ganse wereld dan zal trachten om u (=EEN) vreugde te geven.


Indien u (=EEN) uzelf misbruikt of uzelf niet verdedigt, dan zal de gehele ENE WERELD ook dit misbruik ondergaan, en eronder lijden. Hetzelfde is waar voor alle gewelddadige acties.

U kunt zich verbazen over de gevolgen van dit principe, maar laat ons dit een stap verder nemen. Zelfs als u het kleinste schepseltje afstoot of een klein liefdevol gebaar verwerpt, zal deze verwerping op een eeuwige golf doorheen het GEHELE UNIVERSUM wervelen, en op een bepaald punt terugkeren naar u, die niet te onderscheiden bent van die ENE.


Misschien bent u vertrouwd met het gezegde dat een vlinder die eens met zijn vleugels klapt een orkaan kan veroorzaken aan de andere kant van de wereld. Verbeeldt u dat de globale bevolking, EN OOK DE MILJARDEN WEZENS DOORHEEN HET UNIVERSUM, ALLEMAAL VLINDERS ZIJN, EN DAT IEDERE GEDACHTE, WERELD EN DAAD VAN AL DEZE INDIVIDUEN "KLAPPEN VAN DE VLEUGELS" ZIJN.


Ons mandaat is om u, van deze strijdhaftige planeet, te helpen methodes te vinden om vrede te bevorderen. Dit is wanhopig nodig op uw ontheiligde en corrupte wereld die als een gebarsten schelp onder uw voeten ligt, alsof in een eeuwige winter. Maar de ultieme macht LIGT IN UW HANDEN. Met een hemelse "re-boot" van de aardse "hard disk", zullen wij u helpen herstarten, maar U bent het die de nieuwe software zult schrijven en beslissen welke akties en WELKE CONCEPTEN ER MOETEN VOORTGEBRACHT WORDEN OM EEN EEUWIGE LENTE TE VERZEKEREN.


Hoe zit het met uw "relaties"? Uw huidige media en televisie is geobsedeerd over relaties, waarin zij zich meestal focusseren op sex, en dit als een "vast-bedrag"-recht presenteren, of een veel voorkomend "voldoening verschaffend diner", terwijl het in feite het werkelijke hoogtepunt van intimiteit en liefde is. De GROTE FOUT is echter, dat er GEEN relaties BESTAAN in het meervoud: ER IS SLECHTS EEN RELATIE. Deze ene relatie - en het is er een die u zal redden - is de relatie met het GODDELIJKE, en het Goddelijke is in ALLES EN IEDEREEN.


Wat is uw relatie tot een stuk land of tot de lucht die u inademt? Hun welzijn verzekeren is een van uw hoofdtaken, daar u zoveel gaven van hen ontvangt. Maar u produceert "wangedrochten" en verontreinigt uw atmosfeer, en u beeldt zich in dat dit voor deze keer geen kwaad kan, en dat materie een verbruiksartikel is. Als u echter geen ideale relatie met uw aarde ontwikkelt zal dit het einde van uw leven betekenen.


Hebt uw Aarde lief, houdt van uw GODDELIJKE ZELF, houdt van het GODDELIJKE DEEL van al degenen die u verafschuwt, houdt van het "buitenaardse" (dat, zoals we zojuist vermeldden, in feite bestaat uit miljarden en miljarden planeten waarvan vele eveneens bewoond zijn met INTELLIGENT GODDELIJK LEVEN). Kortom, hebt alles lief en ziet uzelf als alles.


Het is zelden dat het gevoel van "samenkomen als EEN" op aarde gevoeld wordt. Dit is soms het geval bij catastrofische gebeurtenissen. U zult binnen kort ook onderhevig zijn aan zulk trauma, maar zelfs als dit voorbij is raden wij u aan om deze liefde en bezorgdheid voor de gemeenschap in uw hart te bestendigen, want gebrek hieraan heeft de "eeuwige winter" doen ontstaan waarvan u zo intens verlangt om van te ontsnappen. Wij waarschuwen nogmaals voor de dreigende veranderingen en blijven stand-by.Seraphin


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved