From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE GROTE KLOK LUIDT
By SERAPHIN BOODSCHAP 453 door ROSIE
Jul 13, 2021 - 5:44:39 AM

DE GROTE KLOK LUIDT

SERAPHIN BOODSCHAP 453 door ROSIE10 juli, 2021


De grote klok luidt, Geliefde Burgers van de Aarde, of jullie het nu horen of niet, er nu in "geloven" of niet, of jullie er nu tegen zijn of niet, en of jullie er onverschillig tegenover staan of niet, jullie zullen erdoor getroffen worden.


Wij hebben al eerder berichten gegeven over het luiden van een klok, en in die gevallen hadden wij het over de klok die luidt aan het einde van een les (en wij hopen dat de les geleerd is. Het onderwijs was in ieder geval verzorgd door vele meesters en adepten).


Misschien hebt u hun stemmen gehoord, misschien ook niet, maar zij bezoeken uw aarde al vele generaties, in de hoop u te helpen op te staan uit uw zelfgecreëerde ellende, door u te helpen de goddelijkheid van UZELF en van uw goddelijke daden te beseffen, indien u in synchroniciteit met de goddelijke WIL bent. Daarvoor zouden jullie dankbaar moeten zijn. Voor hun "opoffering" en voor hun vastberadenheid zouden jullie op je knieën moeten vallen van dankbaarheid, maar voor de grote meerderheid is dit ongezien en ongehoord gebleven. Daarom hebben de kleine klokjes nu geen nut meer. Er is een enorme bel nodig om jullie te wekken.


Sommigen van u zijn zich wellicht bewust van de kracht van geluid, als dit het een sterke vibratie heeft. Deze bel zal zo luid klinken dat haar trilling de omtrek van de aarde zal omvamen (en ja, uw aarde is rond, voor degenen die zo sceptisch zijn dat zij denken dat zij plat zou kunnen zijn), totdat zij terugkeert naar haar plaats van oorsprong.


Onderweg zal deze trilling worden beïnvloed door alles waar zij doorheen gaat, en onderweg informatie verzamelen. Het is een methode om informatie te selecteren, en ook een manier om reiniging aan te moedigen. Niemand zal gespaard blijven van deze ervaring, want geluid en trilling reizen eindeloos, en zij doordringen alles. Zij zuiveren alles wat op hun pad komt. Ze zijn als vuur, ze verteren het vuil en bereiden de grond voor op toekomstige groei.


Of je de symboliek in deze werelden ziet of niet is een indicator van je eigen niveau van spirituele groei. Dit geluid zal sommige mensen koud laten. Het zal bij hen niet de warmte of de energie opwekken om naar een ander niveau van actie over te gaan, of om het volgende niveau van mededogen te genereren, dat allesomvattend is.


Bij andere mensen zal elke cel "opwarmen" - een energieverhoging ondergaan -, en dus zullen zij - als resultaat van hun eigen flexibele geesteshouding - stijgen in potentieel en in spirituele groei, in die zin dat nieuwe inzichten niet alleen zullen worden ontvangen, maar ook onmiddellijk zullen worden geïntegreerd, zodat er geen "achterstand" ontstaat die ingehaald moet worden.


Uiteindelijk zijn zij degenen die nooit meer een trauma zullen ervaren, zelfs niet als zij in het midden van zeer moeilijke omstandigheden terechtkomen, omdat zij alle eerdere trauma's onmiddellijk hebben verwerkt. Zij zullen in feite alle uitdagingen verwelkomen, wetende dat ze overwonnen kunnen worden. Zij zullen niet aarzelen. Zij zullen als rivieren stromen in elke spleet, zoekend naar elke mogelijkheid, elke steen en elke moeilijkheid blootleggend, in een woeste stortvloed alle rommel voor zich uit vegend, alle oevers vrijmakend van overbodige en wankele constructies, en zo zelf louterend optreden, op dezelfde manier als dit "oorverdovende klokgeluid" dat weldra door uw land zal trekken.


Iedereen zal dit anders ervaren, afhankelijk van eigen structuur en ontwikkeling, en wij hopen u door deze beeldspraak te hebben geholpen in het maken van een voorstelling van wat komen gaat.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved