From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: DE ENORMITEIT HIERVAN
By Seraphin Boodschap 395 door Rosie
Nov 13, 2019 - 8:15:28 AM

DE ENORMITEIT HIERVAN

Seraphin Boodschap 395 door Rosie


13 november 2019

Ik wil u een vraag stellen, u lezers die deze boodschappen blijven lezen in de hoop meer te begrijpen over wat er op dit moment in uw wereld gebeurt. En ook al is dit de allereerste keer dat je zo'n boodschap tegenkomt, de vraag geldt ook hier.

De vraag is: BESEF JE DE ENORME OMVANG HIERVAN?

Zij die nooit de echte wortels van corruptie en verdorvenheid op deze aarde hebben onderzocht, zullen niet eens weten waar dit naar verwijst. In zulke gevallen zal DIT zich eenvoudigweg manifesteren als een stenen muur die - op een dag- snel UW NORMALE WEG zal blokkeren, alsof de ZON OPPEENS ZAL GEBLOKKEERD WORDEN EN VERDWIJNEN.

Degenen die tot op zekere hoogte geïnitieerd zijn, kunnen dezelfde schok ervaren en zich plotseling in het duister bevinden, maar ze weten dat het tegenovergestelde - het licht - bestaat en dat het zal zegevieren.

Maar zelfs zij realiseren zich niet de ENORMITEIT HIERVAN. Hoewel je misschien kennis hebt van bepaalde gebieden waarin DE VERKEERDE WEG is genomen, zijn er zoveel andere gebieden, andere landen, andere systemen, andere gedachten en mentaliteiten, andere ervaringen en andere intense manieren van leven waar je nog nooit aan gewend bent geweest, en je kunt je dus niet bewust zijn van de ENORMITEIT VAN DE KORRIGEERENDE veranderingen die op je afkomt.

Dit is geen berisping. Het is een eenvoudig feit. Je kunt niet hopen dat je - in één klein leven - een volledig overzicht van de menselijke geschiedenis wereldwijd kunt verzamelen, omdat het je wereldbevolking heeft beïnvloed. Je kunt niet hopen dat je in staat bent om "mee te leven" met de "omstandigheden" aan de andere kant van de wereld of deze volledig te begrijpen. Je kunt geen adequaat medeleven ontwikkelen voor gruweldaden waarvan je je niet bewust bent en die zo veel dieper gaan dan je denkt.

Een zeer klein aantal mensen heeft een "waardig overzicht" gekregen van wat er gaande is, maar alleen met hemelse hulp. En ook dit roept een nog uitgebreider perspectief op - het kosmische perspectief, en hoe het lot van jullie planeet zich VERTAALT in het lot van alle planeten.

We willen graag zeggen dat wij, het hemelse bestuur van het universum, op alle niveaus "Herculaans" werk doen, wat voor jullie onmogelijk te doorgronden is. Dit omvat de laatste stadia van het organiseren van het lot van miljoenen zielen, die elk individueel en met eerlijkheid en medeleven behandeld moeten worden, tot het laatste moment.

Maar we zijn niet alleen gericht op dat MOMENT VAN GROTE VERDELING alleen, maar op wat VOLGT, en in deze context, is het woord "ENORMITEIT" opnieuw van toepassing. We maken ENORME VOORBEREIDINGEN. Er zal ENORM VERDRIET zijn, maar ook ENORME SPRONGEN VOORUIT als resultaat.

Omdat dit veel verder reikt dan u zich kunt voorstellen, vragen wij u het niet te "beperken" en te veronderstellen hoe het zal zijn. Wees niet zelfverzekerd, want dergelijke uitspraken zullen in de toekomst zeker ontbreken. Ze zullen weinig te maken hebben met de werkelijkheid. Ons advies is om zonder al te veel speculaties in het NU te blijven. Dit zal de beste houding zijn als we verder gaan. Seraphin.


SERAFINE ONDERWIJSVIDEO'S

https://www.youtube.com/channel/UCzCTlb5Q4-F8Fi5u73S8Uaw

 

 

http://abundanthope.net/pages/Rosie/Seraphin-Message-395-THE-ENORMITY-OF-THIS.shtml

Dit stuk valt onder de auteursrechtelijke bescherming van http://www.abundanthope.net Het mag overal op het web worden geplaatst, zolang het maar niet wordt gewijzigd en er een link naar deze site wordt geplaatst. Het verdient de voorkeur dat u het hele stuk plaatst, en als het niet mogelijk is om dit te doen, moet u er rekening mee houden dat de rest van het stuk te vinden is op de link. Dank u, KAN DAEK.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved