categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Anderen Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: DE BERG VAN LEUGENS EN DE HOOGTE VAN JULLIE VAL
By SERAPHIN BOODSCHAP 443 door ROSIE
Mar 23, 2021 - 11:31:37 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

DE BERG VAN LEUGENS EN DE HOOGTE VAN JULLIE VAL

SERAPHIN BOODSCHAP 443 door ROSIE14 maart 2020


Degenen onder jullie die geleidelijk ontwaken uit een lange sluimer, uit jullie verblijf in een beperkte ervaring, uit jullie geconcentreerde focus op slechts één richting, zullen opmerken dat alles niet is wat het lijkt. Jullie zullen opmerken dat iets niet past in het totaalplaatje zoals dat in het algemeen wordt gepresenteerd, en jullie zullen achterdochtig worden.


Wantrouwend, kritisch en nieuwsgierig zijn wordt gewoonlijk - en opzettelijk - afgekeurd, zodat u terugkeert naar de overtuiging dat ALLES OKE IS. Als u gelooft dat ALLES GOED IS, is er geen reden om vragen te stellen of in opstand te komen. Zo wordt u gemakkelijk gemanipuleerd.


Meningen die afwijken worden gemakkelijk de kop ingedrukt door specifieke instrumenten die opzettelijk zijn geïntroduceerd, en hier zouden we de hele constructie van "politieke correctheid" willen noemen die u keurig en vrijwillig op uw plaats houdt. Andere woorden, louter ingevoerd om u en uw gedachten in gevangenschap te houden, ontzenuwen op dezelfde manier elke vorm van kritiek.


Het is gemakkelijk om een verhaal in stand te houden en al het andere te veroordelen als een "samenzweringstheorie". Het is gemakkelijk om iemand die niet in het verhaal past onmiddellijk te veroordelen door hem een racist, homofoob, nazi of antisemiet te noemen. Deze woorden boezemen angst in bij de bangeriken en zij staan in angst aan de grond genageld.


Dergelijke beschuldigingen zijn in staat om mensen te doen stoppen in hun spoor. Ze roepen gruweldaden op, waarmee ze in hun gedachten geassocieerd worden, zodat degenen die beschuldigd worden - misschien slechts voor een kleinigheid - over het algemeen het hoofd buigen en zich in de schaduw terugtrekken. Kritiek wordt eenvoudigweg niet getolereerd.


En toch, bewoners van de aarde, de schaduwen worden doorboord. Het licht straalt nu meer en meer op u, en de schaduwen zullen oplossen, wat grote helderheid met zich meebrengt.


Wij hebben het hier niet over de ontmaskering van de vermeende racisten en nazi's onder u, die misschien als zodanig worden beschuldigd, maar die in feite een kritisch standpunt naar voren brengen dat enige grond zal hebben.


We hebben het hier over de ontmaskering van hen die deze gedachteprocessen zo hebben uitgedacht dat jullie in een gedachtengevangenis terecht zijn gekomen. DIT IS ZO SUCCESVOL GEWORDEN DAT JULLIE GELEERD HEBBEN JEZELF TE CENSUREREN. JULLIE GEVANGENISMEESTERS HEBBEN UW PARAMETERS BEPAALD, EN JULLIE HEBBEN TOEGEGEVEN, ALLES INGESLIKT "SLOT, INHOUD EN VAT". JULLIE ZIJN ZO GOEDGELOVIG GEWORDEN DAT UW CONTROLEURS NIET VEEL MEER IN BEWEGING HOEVEN TE ZETTEN, WANT JULLIE KEREN JE TEGEN JEZELF.


In zo'n scenario zal er steeds minder behoefte zijn aan politie, omdat mensen zichzelf zullen controleren en met groot enthousiasme en rechtschapen verontwaardiging vrienden en familieleden zullen aangeven. Jullie slavenmeesters feliciteren zichzelf en lachen wanneer ze dit zien.


Denk je dat we hiermee te ver gaan, beste vrienden? De berg van leugens is zo hoog dat hij jullie verbeelding te boven gaat. De berg heeft een zeer solide basis van gedachteconstructies en onjuiste overtuigingen die duizenden jaren lang zijn opgebouwd doelbewust met kwade bedoelingen.


Veel van jullie religies zijn gebouwd op zulke onjuiste overtuigingen. Mensen verlangen ernaar gered te worden, geleid te worden, de waarheid verteld te worden, en dit verlangen naar een verlosser is keer op keer uitgebuit door degenen die de waarheid hebben verdraaid, en deze als DE ECHTE OPLOSSING hebben gepresenteerd aan hongerige, afhankelijke, behoeftige zielen, om hun EIGEN MACHT OVER JULLIE te consolideren.


De tijd nadert snel dat je plotseling een "splinter" in je oog zult opmerken, of een vervorming in je visie, of een gat in het verhaal, en dit zal het begin zijn van een zeer pijnlijke en schrijnende reis, waarbij je stap voor stap een moeilijk pad op de berg van leugens betreedt, waarbij je je eigen goedgelovigheid ontdekt, je kwetsbaarheid, je meegaandheid met, en uiteindelijk je medeverantwoordelijkheid voor verachtelijke daden die je nooit voor mogelijk had gehouden.


Hoe zullen jullie hiermee omgaan, Geliefden? Wij zijn geschokt door verdriet als wij denken aan de pijn die jullie zullen moeten dragen, de wanhoop die jullie zullen voelen en jullie onvermogen om jezelf te vergeven (en inderdaad, HET GODdELIJKE vergeeft altijd, maar jullie zijn afgesneden van het goddelijke denken). Wij hebben alles gedaan wat in ons vermogen ligt, door deze boodschappen en andere middelen, om u wakker te schudden voor de situatie, om u te informeren wat er gaande is, en om u te tonen hoe u uw gedrag kunt veranderen, maar dit is slechts door enkelen serieus genomen die zich gedwongen voelden onze woorden te verspreiden.


Wij smeken u deze boodschap en alle informatie die u nodig acht om mee te delen, te verspreiden met het oog op de ontmaskering van de berg leugens die onvermijdelijk voor iedereen in het zicht zal komen.


Nogmaals: hoe zult u hiermee omgaan? Gaan jullie op de top van de berg staan en gewoon het uitzicht bewonderen, het feit negerend dat jullie op een enorme berg van gebroken dromen, gebroken lichamen, gebroken huizen en gebroken landen staan, om nog maar te zwijgen van GEBROKEN GEVOELENS? Zult u zich de verdorvenheid realiseren waarin u collectief bent verzonken, en uzelf uit wanhoop van een klif werpen?


Deze twee uitersten, die wij zojuist hebben beschreven, zijn "de gemakkelijke uitweg" (hoewel in het eerste geval de realiteit in een later stadium nog harder zal aankomen, en in het tweede geval zelfmoord geen optie is, omdat je gebonden bent aan een herhaling van dezelfde ervaring, die je de kans geeft om in het volgende bestaan een beter geïnformeerde keuze te maken). Het eerste uiterste is een houding van totale ontkenning, en het tweede een houding van totale capitulatie.

De moeilijkere en meer prijzenswaardige weg is om elke steen op je pad - elke leugen - zorgvuldig te onderzoeken en te zien waar die vandaan komt, hoe die is gaan groeien en wie de groei ervan heeft aangewakkerd. Alleen met een lange, harde blik op wat je hebt gecreëerd, kan de vernietiging ervan worden voltooid, zodat een geheel ander landschap kan ontstaan.

"Wat zijn al deze leugens?" zul je je misschien afvragen. Het zijn er veel, en we zullen er maar een paar noemen. Jullie geschiedenisboeken zijn gecensureerd en abominabel onvolledig. Jullie zijn afgesneden van jullie kosmische goddelijke oorsprong. U bent ervan overtuigd dat u hulpeloze, worstelende mensen zijn met een eindig leven, terwijl jullie in werkelijkheid eeuwige wezens zijn met een potentieel dat jullie verbeelding ver te boven gaat. U bent ervan overtuigd dat jullie geld, "vermaak", verzekering en "voordelen" nodig hebben. Jullie zijn overgehaald om in angst te leven, in plaats van je te verheugen in overvloed.


Men heeft u verteld dat er geen genezing is voor kanker en andere ernstige ziekten. Men heeft u verteld dat u alleen bent in het universum. Er is je verteld dat er eigenlijk niets is buiten de wereld van de zintuigen. Men heeft jullie geleerd bang te zijn voor de "dood", en men heeft jullie verteld dat de "dood" het einde is van alle ervaringen, terwijl het in feite een overgang is naar een nieuwe fase van jullie spirituele reis.


Jullie zijn op alle mogelijke manieren afgeleid van het spirituele pad. Jullie zijn als klei gevormd tot zwakke, onverantwoordelijke individuen die zich niet kunnen voorstellen dat het kwaad bestaat. De openbaring van puur kwaad in al zijn vormen - mensenhandel en consumptie, misbruik en moord op kinderen, diefstal op alle niveaus, experimenten op mensen door middel van biowapens en psychologische experimenten, grove misleiding om de agenda van de machthebbers te bevorderen - dit zijn maar een paar van de komende openbaringen, en het besef dat oorlog en genocide ook zijn gepleegd met jullie onbewuste zegen.

We weten dat het harde woorden zijn, maar de berg leugens is erg hoog, en we voelen het als onze plicht jullie er nogmaals voor te waarschuwen, zodat jullie de last van de plotselinge schok, wanneer de waarheid zich openbaart, het beste kunnen dragen, en zodat jullie je verbijsterde en door harten gebroken medemensen beter kunnen steunen.

U vraagt zich misschien af: "Waarom komen deze openbaringen juist nu?" Dit is een vraag die een langer antwoord vereist, maar het volstaat te zeggen dat enorme kosmische cycli hun voltooiing naderen (ja, er gebeurt meer in de "ruimte" dan je je kunnen voorstellen), en dat jullie nu in een gebied van het universum zijn waar er een verhoogde kosmische energie van vele soorten aktief is. Deze golven van energie razen door jullie aarde, veroorzaken grote reiniging, waar reiniging mogelijk is, en helaas ziekte, waar dit niet mogelijk is. Nauw verbonden met deze "goddelijke verheffing" van frequentie, is de belofte van degene die jullie Jezus noemen, die kennis had van de positie van de aarde in deze energieën op dit moment, en die terugkeert om de overgang van de aarde te overzien.

Als jullie op één lijn staan met de informatie in deze boodschap, en als jullie voelen dat jullie deel uitmaken van dit team dat hier is om de mensheid door dit "overgangsritueel" heen te helpen, vragen wij jullie onze woorden wijd en zijd te verspreiden, op elk mogelijk platform, en bij elke gelegenheid, want dit zal het proces vergemakkelijken.

Wij verblijven in dankbaarheid,


Seraphin.
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Anderen
Latest Headlines
Nederlands: ELKE GEDACHTE LUIDT DE KOSMISCHE BEL
Nederlands: BEGELEIDENDE LICHTEN EN PROPERE HOEKEN
Nederlands: VERDEEL EN VAL
Nederlands: HET METEN VAN UW VOORUITGANG
Nederlands: VERSCHRIKKELIJKE GEHEIMEN EN UW WEERSTAND
Nederlands: HET LICHT AAN HET EIND VAN DE TUNNEL
Nederlands: DE MYRIAD DEELTJES VAN JEZELF
Nederlands: UW KEUZE: GEESTVERNEVELING OF GEESTVERJAGING
Nederlands: STUKJES OPRAPEN EN EEN SPOOR VAN ZUIVERHEID ACHTERLATEN
Nederlands: ELITES, BALLINGSCHAP EN BREEKBARE FAÇADES
Nederlands: GECONTROLEERDE AFBRAAK
Nederlands: ALLES WAT EINDIGT IS EEN BEGIN
Nederlands: BREEKBAARHEID
Nederlands: EEN GODDELIJK VEELVOUDIG WEZEN
Nederlands: DUIZEND VAN UW GEZICHTEN
Nederlands: OP WEG NAAR DE VRIJHEID
Nederlands: DE VLAG WAPPERT
Nederlands: HET LAATSTE GORDIJN
Nederlands: EEN WOORD VAN AANMOEDIGING
Nederlands: HET BELANG VAN OVERGAVE BIJ HET CREËREN VAN HET HEILIGE