From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: CRUCIALE BESLISSINGEN
By SERAPHIN BOODSCHAP 402 door ROSIE
Feb 8, 2020 - 2:09:57 AM

CRUCIALE BESLISSINGEN

SERAPHIN BOODSCHAP 402 door ROSIE6 februari 2020

Hoe weet je, Geliefden, wanneer het tijd is om een cruciale beslissing te nemen? Je kan afgeleid worden zodat je dingen gaat laten vallen, of je kan een ongeluk veroorzaken. Je zou je plotseling kunnen realiseren dat je van A naar B bent gereisd zonder dat je je bewust bent van de reis. Het kan zijn dat u geïrriteerd raakt en prikkelbaar wordt met anderen, vooral met degenen die "de dingen op een andere manier zien". U kunt hartvochtig worden of uw hart kan ontstuimig beginnen kloppen, alsof u gestresseerd bent, WAT DAN INDERDAAD HET GEVAL IS.

De stress als gevolg van BESLUITELOOSHED - dingen die onopgelost blijven, of "in de steek gelaten" - is in uw wereld aan de orde van de dag, en wordt zelfs aangemoedigd. Als iedereen uitsluitend betrokken is bij zijn eigen beperkte omgeving en standpunten, en als iedereen voortdurend wordt aangemoedigd om je gang te gaan op eigen glorieus pad, om "jezelf te bevestigen" en "succesvol te zijn", dan zijn conflicten onvermijdelijk op de weg. De cultus van individualiteit is zo sterk dat zij - in veel gevallen - al het andere overheerst. In deze situatie zijn de mensen zo overtuigd van hun doorslaggevendeende waarde, dat ze genieten van absolute onafhankelijkheid, die anderen wordt miskend. De conflicten en de "slijtage" - zowel fysiek als psychisch - die hiervan het gevolg zijn, zijn enorm.

Wat gebeurt er als er onheil ontstaat (en we kunnen u verzekeren dat dit voor uw deur staat) en als de doelstellingen die u zovele jaren hebt nagestreefd, waardeloos blijken te zijn? Kunt u dan toegeven dat u vrolijk en onbezorgd met trompetgeschal in de verkeerde richting hebt gezeild? Kunt u toegeven dat u zich vergist heeft? Zal de resulterende "stress" zo overweldigend zijn dat u ineenkrimpt, ontroostbaar, niet in staat om verantwoordelijkheid of extra last te dragen?

Omdat zoveel cruciale beslissingen om veranderingen door te voeren op meerdere niveaus - persoonlijk en globaal - gefaald hebben, wordt u nu geconfronteerd met slecht functionerende, gefragmenteerde en verdeelde samenlevingen die ONMOGELIJK HET HOOFD KUNNEN BIEDEN AAN RAMPEN.

Wij waarschuwen u dat er enorme uitdagingen voor u liggen, die u naar gebieden van denken en handelen zullen leiden die u nooit voor mogelijk had gehouden. Daaron smeken wij u om te VERBROEDEREN in plaats van u te vervreemden of de andere kant op te kijken. Wees u ervan bewust, want u zult de kansen die u worden geboden niet zien als UW OGEN GESLOTEN ZIJN.


U komt, zoals sommigen van u zich al hebben gerealiseerd, aan het einde van een tijdperk waarin grote "selecties" plaatsvinden. Daarom raden wij u aan om ZELF DE JUISTE WEG TE KIEZEN, VOORDAT EXTERNE DRUK DIT VOOR U DOET.

Dit bericht lijkt misschien cryptisch voor degenen die zeggen dat ALLES OKÉ is, maar met tijd zult u de waarde ervan en datgene waarnaar het refereert, inzien.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved