From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: BREEKBAARHEID
By SERAPHIN BOODSCHAP 472 door ROSIE
Dec 17, 2021 - 2:10:08 AM

BREEKBAARHEID

SERAPHIN BOODSCHAP 472 door ROSIE15 december 2021


Het is in jullie meest extreme momenten van broosheid, bewoners van de aarde, dat jullie toegang zullen hebben tot de grootste inzichten. Jullie ervaren momenteel vele situaties, beperkingen en absurditeiten die jullie verontrusten en bijten tot op het bot, en zelfs het "beenmerg", de kern van jullie wezen, aantasten.


Hoe reageer je als je wereld plotseling op zijn kop staat? Keer je mee ondersteboven, of keer je terug naar je oorspronkelijke positie, terwijl je al het andere "in de war" ziet gaan? U zult merken dat we hier veel actuele uitdrukkingen gebruiken om te proberen het huidige gevoel van spanning over te brengen. Degenen onder u die uiterst gevoelig zijn, of die zeer hoge doelstellingen hebben en die gefrustreerd zijn over het gebrek aan voorwaartse beweging, zullen in het bijzonder worden getroffen en kunnen het punt van wanhoop bereiken, met de wens om er nu een eind aan te maken.


Dit is hoe zelfmoorden gebeuren - door een gevoel van absolute hopeloosheid dat er niets kan verbeteren. Maar dit is echter een zeer intens gevoel OP EEN BEPAALD MOMENT, en het omvat de overtuiging dat je in de toekomst KAN kijken, en dat je weet dat die toekomst geen greintje licht bevat waaraan je je kunt vastklampen. U bent ervan overtuigd dat u gevangen zit in een tijdloze en bodemloze put, voor eeuwig, en dat er nooit iets zal veranderen.


Dit is - om het niet al te scherp te stellen - uiterst kortzichtig. Wij kunnen u verzekeren dat dit niet zo is. Hoe kunt u, met beperkte kennis in een wereld van leugens, terwijl u probeert uw hoofd boven water te houden, ooit een juist beeld hebben van wat er werkelijk aan de hand is? Als je echt wilt weten wat er aan de hand is, dan worstel je jezelf uit de rivier, en kijk je vanaf de oever. Je zou zelfs naar de hemel kunnen kijken, want daar zou je oneindige inspiratie kunnen vinden - lichtvlekken die in feite enorme universums zijn.


Wij vragen u, in uw broosheid, de lichtpuntjes op te zoeken, wetend dat ze een rijkdom aan ervaring bevatten die u zich nu nog onmogelijk kunt voorstellen. Besteed een uur, of zelfs maar een paar minuten, aan het kijken naar de hemel en de sterren, en u zult een geheel nieuwe dimensie van denken binnengaan. U wordt overgeplaatst naar een ander niveau. U zult rust ervaren. U zult een gevoel krijgen van wat eeuwigheid werkelijk betekent, en u zult beseffen dat dit hier slechts een "verkeersopstopping" is op een zeer kleine planeet.


Maar klein of niet, het is belangrijk. Wij pleiten er niet voor dat jullie tegen jezelf zeggen "nou, in dat geval doet niets er echt toe". Wij adviseren jullie om een stap terug te doen en toe te geven aan de grotere visies van dingen die wij, jullie galactische broeders en zusters, voor jullie klaar hebben en die in de toekomst in beeld zullen komen.


Intussen vragen wij jullie te ERKENNEN DAT JE IN EEN FRAGIELE TOESTAND VERKEERT en op te houden met datgene wat je "over de rand" zou duwen, omdat hooggevoelige en verantwoordelijke zielen hard nodig zijn voor het tijdperk dat dit huidige opvolgt. Als u niet in een stabiele mentale toestand verkeert, zoek dan naar manieren om "uit het strijdgewoel te stappen" en de "uitzinnige menigte" te vermijden. Kijk naar uw manier van leven, uw gezondheid, uw familie en uw kennissen. Raak niet verwikkeld in duizend discussies die meestal speculaties zijn en geleid worden door angst. Luister naar uw innerlijke stem en volg haar raad, in plaats van u te laten afleiden door degenen die bezorgd, behoeftig en onderdrukkend zijn.


Nogmaals, dit betekent niet dat je egoïsme ontwikkelt: het betekent dat je met mededogen handelt wanneer de situatie daarom vraagt, maar haast je niet om alle lasten op je te nemen. Ten eerste je zult er niet toe in staat zijn, omdat de huidige lasten zo zwaar en zo talrijk zijn. Ten tweede kunnen problemen alleen worden opgelost door hen die ze dragen. Men kan inderdaad hulp aanbieden, maar de persoonlijke verantwoordelijkheid voor het vinden van de oplossing moet aan de drager worden gegeven.


U kunt het gevoel hebben dat dit een "doet-of-breekt" situatie is en dat het het einde van de wereld kan zijn. Het is het einde van de wereld zoals u die kent, en om dit te laten gebeuren, en om wonderen te laten geschieden, moet u "loslaten". Dit maakt deel uit van het proces. Totale ineenstorting is ook een deel van het proces. Zinkt niet weg in de vergetelheid als u deze ineenstorting ziet aankomen, en kruipt niet gillend in jullie schuilplaatsen, maar verwelkomt het met open armen, wetende dat er eindelijk een prachtige kans is voor mensen om tot bezinning te komen, en voor de samenleving om zichzelf te vernieuwen VANAF HET BEGIN. Gebruik de tijd om met uw familie en collega's te brainstormen. Wat zou u veranderen als u kon, want omstandigheden zullen gegeven worden waarin alles mogelijk wordt. Wij zouden u zachtjes willen terughalen van de afgrond, dierbaren, van de rand van zelfvernietiging, zodat u zich eventjes kunt terugtrekken om u een wereld voor te stellen zonder peilloze diepten.


Wij hopen dat wij u met deze boodschap, bestemd voor allen die op dit moment lijden, enige inspiratie hebben kunnen geven. Bedenk dat de nieuwe dageraad zal aanbreken, en dat het licht van de dag onvermijdelijk volgt op de donkere nacht.


Seraphin

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved