From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: BRANDEN VAN VERNIELING EN VERNIEUWING
By SERAPHIN BOODSCHAP 377 door ROSIE
May 1, 2019 - 9:47:25 AM

BRANDEN VAN VERNIELING EN VERNIEUWING


SERAPHIN BOODSCHAP 377 door ROSIE

29 april 2019

Zie je alles duidelijk, KINDEREN VAN DE AARDE? Wij spreken u op deze manier aan omdat velen van u nog niet helemaal volwassen zijn,

Besteedt u aandacht aan wat er om u heen gebeurt, op persoonlijk, lokaal, nationaal en mondiaal vlak? Zal alleen LIGHTEND VUUR je dwingen om het WILDVUUR van corruptie en rassenmoord te heroverwegen, te overpeinzen, dat al eeuwenlang over jullie landen waait en alles wat heilig is (EN ALLE LEVEN IS HEILIG!) op zijn pad verwoest?

Is alles onder controle in jullie leven? Wordt u wakker of moeten we u onderwerpen aan omstandigheden waarin "controle" en gehechtheid aan het (corrupte) verleden noodzakelijkerwijs moet worden opgegeven? Moet je uit je vertrouwde denkpatronen worden gesleurd die tot deze tragedies hebben geleid - tot de ontwikkeling van het puur kwaad, zowel door de daders, als door hen die hun snode activiteiten mogelijk maken of vergoelijken en negeren? Denkt u nog steeds naïef dat dit alles alleen maar veroorzaakt wordt door "nalatigheid"? Is er gevaar onder de oppervlakte aan het smeulen?

Wij zeggen JA. Er moet actie worden ondernomen. Wij hebben geprobeerd u te waarschuwen, uw ogen te openen, om u te wijzen op de wortels van deze verschrikkelijke groei, maar dat is niet voldoende geweest. U hebt deze informatie niet gretig opgenomen, als een droge spons die dorst heeft naar water. Jullie hebben haar collectief afgeweerd en geweigerd om haar jullie aandacht te gunnen. Jullie willen niet doorweekt en verzadigd worden met de waarheid. U verkiest de vuurproef - de methode van het extreme - het laatste redmiddel.

Want het is niet alleen op een oppervlakkig fysiek vlak dat je kunt merken dat er meer branden zijn dan normaal (en Notre Dame is misschien wel de meest opvallende in de westerse wereld), maar op elk NIVEAU. We zeggen dat er ondergrondse vuren - noodsituaties - branden onder elk huis en in elke MIND aktief zijn, en tot dat je dit beseft, ZULLEN ZE ONMOGELIJK KUNNEN GEBLUST WORDEN.

Dit massaal "wegkijken", deze bewuste poging om te NEGEREN zal je naar de SPOED BEHANDELING leiden, vergezeld van veel gejammer, kreten van hulpeloosheid, beschuldigingen en gevoelens van wanhoop. Had u echter geluisterd naar wat wij te zeggen hadden, dan hadden uw brandwonden en dus uw noodoperaties voorkomen kunnen worden. Op dit moment scannen we u wereldwijd af en bepalen we waar "noodreparaties" nodig zijn, waar we de branden kunnen blussen, of waar ze toegestaan moeten worden om verder te branden.

Teruggaan naar de as is niet voor de zwakkelingen. Toch zal de as zorgen voor de voeding en de onderlaag van een nieuwe periode van groei. Weet alstublieft dat u enorme mentale aanpassingen zult moeten doen, dat er massa's getraumatiseerde mensen zullen zijn die uw hulp zoeken en dat u uw rol van spirituele strijders duizendvoudig zult moeten vervullen. Wij staan klaar.

Seraphin


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved