From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Anderen
Nederlands: BEGINNEN TE RENNEN
By SERAPHIN BOODSCHAP 434 door ROSIE
Nov 27, 2020 - 3:38:48 AM

BEGINNEN TE RENNEN

SERAPHIN BOODSCHAP 434 door ROSIE26 november 2020


Burgers van de Aarde die - al dan niet bewust - op weg zijn naar een ernstig aantal "kruispunten". Op dit moment gaat u nog steeds vrij nonchalant te werk. Sommigen van jullie zijn extreem voorzichtig, vanwege beperkende maatregelen, of vanwege angst, omdat jullie je realiseren dat er veel dingen erg fout zijn gegaan, en voelen dat de onthulling van de waarheid eigenlijk veel verwoestender zal zijn dan verwacht. Hierin zult u gelijk hebben.


En dus, daar loop je dan, ofwel blind, of verblind door een soort naïef geloof dat alles in orde is, of met regelrechte desinteresse, of met een vreselijk voorgevoel, maar allemaal wetend dat er GEEN TERUGKEER NOCH STOPPEN MEER MOGELIJK IS, en dat het uitgesloten is om TERUG TE STARTEN MET EEN SCHONE LEI, OMDAT ALLE VERHALEN EN ALLE GEÏMPLEMENTEERDE "BRONNEN" MOETEN EVOLUEREN NAAR HUN ONVERMIJDBARE CONCLUSIES EN RESULTATEN.


Naarmate de intensiteit toeneemt, zult u stoppen met wandelen en beginnen te rennen. U zult echter VOORZICHTIG UW STAPPEN MOETEN ZETTEN EN UITERST BEWUST MOETEN WORDEN VAN UW OMGEVING, WILT U NIET UIT DE BOOT VALLEN, en dit is zeker niet uw opdracht.


Met deze korte boodschap willen we u waarschuwen dat het tijd is om uw zintuigen te scherpen en u nog meer af te stemmen op uw innerlijke inspiratie, want dit zal UW VALLEN VOORKOMEN wanneer er gevaar is voor vermoeidheid, schokken of wanhoop.


U MOET BLIJVEN DOORGAAN, STAP NA STAP, met concentratie en toewijding aan het te bereiken doel, dat natuurlijk de WIL VAN HET GODDELIJKE is met de bedoeling van EVENWICHT EN SERENITEIT TE BEREIKEN DOOR UW GEDRAG.


Als je in wanhoop vervalt, hoe kun je dan effectief zijn? Als je wegkijkt, hoe kun je dan redelijk inschatten wat er voor je ligt? En als je bang bent, hoe kun je dan het "verdwaalde schaap" terug naar de kudde leiden? Weet je zelfs waar de kudde is, of wat degenen die lijden zal troosten?


Ontwikkel uw persoonlijke strategieën, Geliefden, want u zult "stand by" moeten staan, en er zullen er genoeg zijn die uw hulp nodig hebben.


Seraphin.

 


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved