categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Hungarian Translations Last Updated: Jan 19, 2022 - 5:26:20 PM


Siraya a Föld elkerülhetetlen átalakulásáról beszél
By Siraya thru Jess
Apr 29, 2012 - 5:55:22 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

magyar_Hungarian

Siraya a Föld elkerülhetetlen átalakulásáról beszél

Siraya Discusses Earth's Inevitable Change 

Jess Anthony, 2011.10.26.

( Fordította duerer, a fordító megjegyzései : f  )


Siraya, érzékelem, hogy mondanivalód van.  Kérlek, hogy használd írott szavaimat, hogy elmondd, milyennek látod jelenlegi helyzetünket.


Jess, beszélek most hozzád. Ma este szavaim a szavaid.

Figyeljük az események alakulását a Földön, és izgatottak vagyunk, mert látjuk a közelségét jelen evolúciós ciklusa befejezésének. Ez a ciklus a nagy zűrzavar korszaka volt, és sokan megtanulták a leckéket, hogy mit kell elkerülniük a jövőben. Kevesebben vannak, akik tudatára ébredtek az őket körülvevő szellemi univerzummal meglévő belsőséges kapcsolatuknak. 
Ők mind részei teremtőtök, 

Krisztus Mihály  

(http://www.urantia.org/hu/az-urantia-konyv/120-iras-mihaly-megtestesulese-az-urantian?term=Krisztus%7CMih%C3%A1ly#search-jump-result-0 , f .  )  

víziójának 

univerzumáról, hogy az hogyan növekszik és kezeli problémáit. Mindenkinek szerepe van, és mindenkinek el kell fogadnia a helyét abban a mozaikban, amely az exponenciálisan növekvő közös emberi tanulást - tudást jelképezi.

Azt mondom, hogy figyelünk, mert felügyeljük az összes olyan univerzum fejlődését, amely szuperuniverzumunk, 

Orvonton  

(http://www.urantia.org/hu/az-urantia-konyv/12-iras-vilagegyetemek-mindensege?term=Orvonton#search-jump-result-0,  f. ) 

része.

Minden univerzumnak megvan a célja, és az univerzum (már születésekor, f. ) magában foglalja a fejlődésének és a fontos problémáinak megoldási módját is. 

Urantia, ahogy feljegyzéseinkben a Földet nevezzük, a hazugságok és hiedelmek miatt nem fogadta el helyét Krisztus Mihály univerzumában.

Lucifer,

http://www.urantia.org/hu/az-urantia-konyv/118-iras-legfelsobb-es-vegleges-ido-es-ter?term=Lucifer#search-jump-result-0, f. )

ahogy tudjátok, sokakat állított szembe Krisztus Mihály terveivel.  Urantiát karanténba helyezték, hogy a Lucifer pártjára ( másutt, f.) álltak átnevelése lehetővé váljék.

Lucifer ideje lejárt, ahogy tudjátok. A megsemmisülést, a Teremtésből való kivételt ( uncreation, f. ) választotta, és követői, akik vezető nélkül maradtak,
úgy cselekednek, mint ha  lenne céljuk, de ügyük veszve van.

A kár, amelyet Krisztus Mihály elutasítása okozott, hatalmas. Hatása bolygótokon jelenleg nyilvánvaló. A lelki egység igazsága és az együttérzés, részvét háttérbe szorult az egyéni hatalom hajhászása – azok jogainak rovására, akik ennek útjában álltak - mögött. Az ember szerepét a teremtett univerzumban szándékosan eltitkolták, és öntudatát oly módon tompították, hogy lelki, spirituális valóját kevéssé ismerje fel. Arra trenírozták, hogy ne gondoljon, és ne érezzen mást, csak amit azok írtak neki elő, akik a hatalmat megszerezték. Ez a félrenevelés egy politikailag függő és intellektuálisan kritikátlan földlakó-többséget hozott létre.

A dolgok ilyen irányú alakulása megengedte a keveseknek, akik az uralmat erőszakkal magukhoz ragadták, hogy a Föld lakóinak többségét saját céljaikra használják. Cselekedeteik Krisztus Mihály szándékai ellen irányultak, és irányulnak mostanáig. Mindez a földi teremtés spirituális valóságát elrejtette a bolygón.  

Az emberek figyelme ma a fizikai környezetükre, és társadalomban elfoglalt helyükre irányul, nem pedig lelki természetükre, és a jelenlegi inkarnáció részletein túlmenő, spirituális létükre. Az ember elvesztette azt a tudását, hogy ő ennek az univerzumnak - amely színpadként szolgál tapasztalatainak megszerzéséhez - az örök része.

A Föld - mint lelkes lény - létrehozása, mint lehetőség (eredetileg is, f.) felmerült, de korábban nem került meghatározásra, hogy a lehetséges irányok közül melyik valósul meg Krisztus Mihály univerzumában.

Az a színpad, aminek Ő a Földet megalkotta mára kopottá, színtelenné, csaknem észrevehetetlenné vált. 

Az ember így tükrözi a környezetét, (ő is kopottá, színtelenné vált, f. ) mert sajnos elfelejtette kapcsolatát Krisztus Mihállyal.

Az átalakulás, amely Urantia számára elhatároztatott, helyre fogja állítani a bolygó karakterét és természetét. Az ember fel fog emelkedni ehhez a környezethez, és a bolygón betöltött helyéhez. Meg fogja érteni, milyen szerepe van. Meg fogja érteni, hogyan befolyásolnak mindenkit mindazok, akik e változások megvalósulásán dolgoznak.
Az ember megtelik fénnyel és energiával. Világosan és tisztán fogja látni emberi teremtményként útját, célját. Cselekedetei felelősségteljesek lesznek, mindenkori tudatában feladatának, mint a szellemi egész részének.

Nem azonnal fogja az ember elérni a spirituális fejlődésnek ezt a fokát, még akkor sem, ha Krisztus Mihály a szükséges paramétereket optimálisan alakítja.
Az ember kiszabadítja magát a gazdái által rárakott láncokból, de a meggyökerezett szokásai nehezen tűnhetnek el máról holnapra. A már elkezdődött átalakulás szakaszosan fog végbemenni és a végeredmény attól függ, az ember mennyire akarja azt.

A (Krisztus Mihály által elgondolt) célt Ő az eredetileg elgondoltnál kevesebb csapás, katasztrófa megvalósulása mellett kívánja megvalósítani ( habár,f. ) felismerte, hogy egy mentális sokk szükséges ahhoz, hogy az ember felismerje, hogy kulturális paradigmaváltásra van szükség. 
Ezt a felismerést az idézheti elő, ha az ember látja, hogy a Földdel való kíméletlen bánásmódja okán sok mindent elveszít abból, amit pedig alapvető életfeltételének vél.
Szükséges, hogy felismerje, értékelje a kölcsönhatásokat maga és mások (így a Föld , f. ) között, kompromisszumokat kössön. Ily módon olyan új korszak kezdődik, ahol az ember önmagát az Urantia – misszió részeként látja.

Tervekről és részletekről kérdeztek. Ezeket nem tudom nektek elmondani. A földi történések kizárólag a tiétek, és a valóságotok olyan lesz, amilyenné azt teszitek. Spirituális igazságotok az lesz, hogy az általatok választott életformát összhangba hozzátok Teremtőtök nézeteivel és választásaival. Krisztus Mihály úgy teremtette univerzumát, Nebadont, hogy annak legfőbb jellemzője az inkarnálódó lelkek hármasságából ( három együttműködő résszel, f. ) adódó lehetőségek feltárása.
Létezésetek az Urantián csak bizonyos szempontjait valósította meg egy sokkal nagyobb tervnek. Ezek a szempontok - amelyek meghatározták ismert történelmeteket - a dualitás határai, és a spirituális tudat hiánya voltak,
Ez a kísérlet befejeződött, és most itt van az ideje, hogy azok, akik így kívánják, folytassák fejlődésüket az Urantián, és felkészüljenek létük következő fázisára.
Urantia fizikai formája, valamint minden dolog, ami kapcsolatban van a bolygóval, alkalmazkodni fog az energiák új hullámához, valamint a tudat magasabb frekvenciájához. Az ember szintén változni fog, formáját az új energia-információs szinthez alakítja.

Szerettem volna, ha bizonyos politikai és gazdasági változásokról beszélhetek, de mivel ezek állandó mozgásban vannak - éppúgy, mint az energia az univerzumotokban - a kimenetel - azon kívül, hogy a bolygó változni fog - nem meghatározható. Ugyanakkor elmondható, hogy az újrakezdés szükségessége a meglévő struktúrákat is átalakulásra fogja kényszeríteni. Azok, akik nem akarnak, vagy nem tudnak változni, nem tudják folytatni ( itt, a Földön, f.) a létezésüket.

Figyeljétek a változásokat, azok eredményeit. A riportok és jelentések vagy tévedéseken alapulnak, vagy tudatosan félrevezetők. Ezek a hazugságok arra tanítanak, tanítanának  benneteket, hogy mindent, amit hallotok, konklúziókkal együtt fogadjatok el. Az interpretációk kritikátlan elfogadása csacskaság ( lenne, f )

Ahhoz, hogy az elkerülhetetlen változásokat túlélje, az embernek fizikailag és érzelmileg fel kell készülnie. Kiegyensúlyozottnak kell lennie, hogyha kell, megfontoltan és gyorsan cselekedjen, képesnek kell lennie, hogy lakhelyet változtasson. Fontos, hogy kész legyen új nézetek, vélemények befogadására, és szívesen működjék együtt másokkal.
Az ember új módon fogja látni a környezetét is, az új módon fog hatni rá. A megváltozott Urantia visszatükrözi majd az emberek megváltozott viselkedését, így minden és mindenki együtt kerül magasabb szintre.

Az Első Teremtő orvontoni képviselőjeként beszélek hozzátok. Örvendünk a történéseknek Teremtőtök kedvelt bolygóján.

Siraya


Ez a szöveg ebben a formában a http://www.abundanthope.net jogi védelme alatt áll. A szöveg - változtatás nélkül, és hivatkozva a fenti linkre – bárhol, szabadon megjelenthető az interneten. Lehetőség szerint a teljes szöveget egyben kérjük közölni; amennyiben ez nem lehetséges, kérjük megjelölni, hogy a teljes szöveg megtalálható a hivatkozott link alatt. Köszönöm, Candace


http://abundanthope.net/pages/Jess_Anthony_29/Siraya-Discusses-Earth-s-Inevitable-Change.shtml

All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Hungarian Translations
Latest Headlines
A TEREMTŐ ATYA
Utolsó hívás
Közvetítés 0X8X1XI
Prófécia 1
A SZELLEMI MEGÚJULÁS HÍRNÖKE KOPOGTAT AJTÓDON
A várakozás vége
Felnőttmese
Elterelés
Bemutatkozás az Újaknak
Siraya a Föld elkerülhetetlen átalakulásáról beszél
ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK - ÉN TI VAGYOK