magyar_Hungarian

Bemutatkozás az Újaknak

Introduction for newcomers 

By CM / Eve 
Jul 13, 2011 - 2:28:42 AM 


Bemutatkozás az Újaknak


Krisztus Mihály  Eve  CSATORNÁZÁSÁBAN 

2011.júl. 13.

Fordította : duerer, fordító megjegyzései : f. 

Üdvözöllek Benneteket, barátaim, ennek a honlapnak az olvasóit, és minden lakóját  ennek a bolygónak , amelyet Ti Földnek,  Shan-nak , vagy Gaiának neveztek , és amely az univerzumban  URANTIA-ként  került regisztrálásra. 

ÉN VAGYOK  az, akit Krisztusnak neveztek, aki ígéretet tett, hogy újra eljön – és a jó hír, hogy VISSZAJÖTTEM, és tartózkodási helyem  sokkal közelebb  van annál, mint ahogyan  sokan gondolnátok.            
( sajnos néhányotoknak  talán  félelmetesen is közel , f . )

Tudom, a legtöbbeteknek csak homályos elképzelése van arról, kicsoda is Krisztus – így engedjétek meg nekem, hogy bemutatkozzam – hiszen  ez most nagyon időszerű.

Nevem NEBADONI KRISZTUS MIHÁLY , 

és

ÉN VAGYOK  a teremtője  ennek az univerzumnak, amelyben éltek, 

de én nem maga az Örök Atya vagyok, én egyike VAGYOK  az Ő közvetlen  fiainak, akiket  TEREMTŐK-nek, vagy MIHÁLYOK-nak neveznek,

( kérlek, ne tévesszétek össze ezeket Mihály Arkangyallal!) 

és akik az úgynevezett helyi univerzumok teremtői. 

Az ÖRÖK ATYA  a Paradicsomban lakik, amely a centrumában helyezkedik el annak, amit mi Nagy Univerzumnak nevezünk.

Nebadon egy helyi világegyetem, amelyet én alkottam  és amely a sok-sok  közül- amelyeket bátyáim alkottak - csak az egyik. A helyi univerzumok egy meghatározott száma alkot egy szuperuniverzumot, és 7 szuperuniverzum veszi körül a központi világegyetemet, Havonát, amely viszont a Paradicsomot veszi körül.
Univerzumom spirituális társam,  Nebadonia nevét viseli, aki ennek a világegyetemnek  a női, anyai  energiáját, szellemét adja.


Több részletet tudhattok meg erről, ha az Urantia Könyvet olvassátok.

http://www.urantia.org/hu/az-urantia-konyv , f)

2000 évvel ezelőtt inkarnált formában voltam ezen a bolygón, Ti Jézus Krisztusnak neveztek. 

A  szeretett mester, Esu Immanuel Kumara kíséretében voltam itt, aki nálatok Sananda néven ismert ; lelke és lelkem egyazon testben tartózkodott, abban a testben, amelyet ti Jézusnak neveztek, abban az időben azonban IMMANUEL  volt a neve.

Az örökséget, amelyet hátrahagytam – tanításaimat  a szeretetről és az univerzális bölcsességről – az inkarnált testem elhagyását követő sötét korokban szándékosan összezavarták.

Ez a bolygó az elmúlt évezredek folyamán mérhetetlenül sok nehézséggel találta szembe magát, hiszen ez egy olyan planéta, amely elbukott, mert szellemi vezetője
( Caligastria, ld. Urantia könyv, f. ) csatlakozott a lázadáshoz, melyet egyik közvetlen fiam, Lucifer vezetett.

A bolygót karanténba kellett helyeznünk. 
( Ez azt jelenti, hogy a planétát  kizárták 
a kozmikus kommunikációból, körforgásból, f. )

Most újra eljöttem, hogy visszavezessem a bolygót a fénybe, és kérlek benneteket, szeretteim, hogy segítsetek és működjetek együtt velem; egyesítsétek erőtöket és szíveiteket.

Elképzelésetek visszatérésemről minden bizonnyal más, mint amilyen a Második Eljövetel  valójában lesz.

Nem fogtok sem mennybemenetelt, sem  fehér lepelbe csavart szellemet látni!

Visszatérésem modern visszatérés lesz, az általatok ismert eszközöket és szokásokat fogom használni – és megjelenésem számotokra inkább olyan lesz, mint egy űrhajóparancsnoké. Valójában már évtizedek óta ismét itt vagyok, csapatommal együtt, figyelünk, és a helyzet, feladat kezelésének lehetséges  módjait  gondoljuk át.

Nem születéssel  inkarnálódtam, egyfajta emberi testet használok, amely nagyon nagy. Tudom hogy világotokban már számos hamis  CM ( Christ Michael, Krisztus Mihály, f. ) felbukkant, akik  - az embereket megtévesztve – közönséget  gyűjtenek maguk köré. Néhányan ezek közül ( tényleg, f. ) azt hiszik, hogy ők születéssel inkarnálódott  ÉN vagyok. Mondtam már, nem így van…MOST NEM.

A még mindig aktív sötét erők mindent megtesznek, hogy tervemet és identitásomat lejárassák, de én ennek az univerzumnak a teremtője vagyok, és az Örök Atya ugyancsak jócskán részese ennek a missziónak… így annak meghiúsítására irányuló legígéretesebb  erőfeszítés is a kívánttal ellenkező hatásúvá válik.

Szeretteim, ne féljetek a Nibiru-tól, a fekete lyukaktól, a barna törpéktől, terrorakcióktól „idegen zászlók’
( false flag attacks ; olyan terrorakciók, amelyeket a hatalom hajtat végre, hogy a terrorizmus veszélyére hivatkozva szigorúbb utazási, internet, stb. ellenőrzéseket vezethessen be, ill. jogalapot biztosítson magának egyes országok megtámadására, ld. Afganisztán, f. ) 
alatt !

Gondoskodunk rólatok, ezernyi módon, amelyeket sem elképzelni, sem megérteni nem tudtok. Az AbundantHope-t választottam  Második Eljövetelem földi szervezetének.

Jól tennétek, ha figyelnétek az itt megjelenő híreket, és így azt is tudnátok, hogy Második Eljövetelem egyben más Mesterek Második Eljövetele is lesz, mint például Mohamedé. Mivel ez a bolygó belép az Isteni Egységbe, civilizációinak is meg kell tanulniuk a köztük lévő különbségeket - legyenek azok politikaiak vagy vallásiak - feloldani.

Azért jöttünk, hogy egyenesen beszéljünk Hozzátok. Gyakran beszéltünk már egyenesen Hozzátok, nem találtunk meghallgatásra. 
Most meghallgatásra fogunk találni. 
Sok minden, amit hallani fogtok, nem lesz kellemes, ami nem azt jelenti, hogy nem szeretünk Benneteket, de tanulnotok kell, hogy felnőttek, sprituálisan felnőttek 

( Higher Universal Man, HUMan; magasan fejlett kozmikus lény, f. ) 

legyetek.

Ki kell jönnötök a homokozóból, és szembe kell néznetek a tényekkel.

Elmondjuk az igazságot, megmutatjuk, amit szándékosan elrejtettetek előletek, és amit látni fogtok, sokkolóan fog hatni Rátok. A hírek ( amelyeket elmondunk majd., f ) többsége kellemetlen.

Látni fogjátok, hogy életetek nagy részét egy mátrixhoz tapadva töltöttétek, amely mátrix minden volt, de 
nem emelkedett, nem pompás, nem isteni.

Hogyan is mondjátok:
Az igazság szabaddá tesz, de először okádnod kell tőle !
( Truth will set you free, but first it  will piss you off; szabad fordítás, f. )
Úgy legyen! Készüljetek fel!

Sok felkészítő információ került felfedésre az un Főnix – Folyóiratokban 
(’Phoenix Journals’ ). 
Ez főleg az én munkám, és Esu –é, és a szövegeket leírták ( diktálás alapján, f. ). 
Mindez  még a múlt században volt. Ezekben a folyóiratokat  Gyeorgos Ceres Hatonn- ként jegyzem, aki a Phoenix űrhajó parancsnoka, így a folyóirat neve  is 
’ Phoenix Journal ’ .

Csak az új évezred elején fedtem fel kilétemet.


A nagy New Age játszótér 
(  kiterjedt és sokrétű ezoterikus mozgalmak, f. )
Inkább hátráltat, mint segít Benneteket. 
Óriási munka vár elvégzésre – valódi, az anyagi világ problémáival kapcsolatos munka – és ez nem oldható meg oly módon, hogy az ember egy körben ül, és spirituális dalokat énekel. Persze énekelhettek, de figyeljetek rá, hogy kezetek közben a szükséges munkát végezze.


A  körülmények  ezen a bolygón rosszabbak a rossznál;… mindegy, mit mond erről a sok, finoman eltorzított  New  Age közvetítés. Lucifer  nincs itt többé, de hívei közül sokan igen; ez is változni fog. A Szépség és Jóság jelen van, de a mohóság és gonoszság szeretett Mag –Bolygómat - amelyet azért teremtettem, hogy sok – sok életformát kihordjon – kis híján elpusztította. 
Ez nem játék, ez a színpad nem játszótér.Most van itt a nagy változások ideje, ne féljetek, hanem tegyétek meg a legtöbbet, amit tudtok, és segítsetek másokat az előrehaladásukban, fejlődésükben.

Áldottak, akik keresnek, mert ők találnak.

Áldottak, akik isteni eredetüket keresik, mert ők hazatalálnak.

Áldottak, akik döntöttek, hogy nemet mondanak a sötétségnek, és a fény felé fordulnak.
Van egy bizonyos elképzelésetek megjelenésemről, de én teljesen másmilyen leszek.
Nem kívánom, hogy a porban másszatok lábaimhoz, hódolatotok kifejezéseként, nem azért jöttem, hogy imádkozzatok hozzám. 
Nevezhettek Teremtőtöknek, de én inkább vagyok a barátotok… és ha ismét ezen a bolygón járok, arra vágyom, hogy szívetekben az isteni napfelkelte legyek.
Mindnyájatoktól azt szeretném kérni, hogy a régi és divatjamúlt elképzeléseket, dogmákat dobjátok el, ami által egy tiszta és megújult teret nyertek, ami aztán az eljövendő  napok ragyogásával betölthető.


2000 éve keresztre feszítettetek, de látjátok, túléltem. Még mindig vezetőtök és teremtőtök vagyok, még mindig szeretlek Benneteket, isteni együttérzéssel és humorral, és szülői rajongással… és készítem Nektek az utat hazafelé.
http://abundanthope.net/pages/Eve_109/Introduction-for-newcomers.shtml


Ez a szöveg ebben a formában a http://www.abundanthope.net.  szerzői  jogi védelme alatt áll. A szöveg - változtatás nélkül, és hivatkozva a fenti linkre – bárhol, szabadon megjelenthető az interneten. Lehetőség szerint a teljes szöveget egyben kérjük közölni; amennyiben ez nem lehetséges, kérjük megjelölni, hogy a teljes szöveg megtalálható a hivatkozott link alatt. Köszönöm, Candace