categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Wat KUN JIJ God bieden ?
By Esu via Candace, vertaling Lilian A.
Oct 30, 2011 - 11:31:14 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

Van AbundantHope.net

# 145 What CAN YOU Offer to God?
By Esu thru Candace
Oct 30, 2011 - 11:53:30 PM

 

 

Wat KUN JIJ God bieden ?

Esu via Candace

**********

LUISTER GOED !

Esu via Candace, vertaling Lilian A.

 

30 oktober 2011-10-30

Beste Geliefden, Ik ben voor 2 doeleinden vanavond gekomen. De eerste is een woord van advies voor de Zondag 7 uur medidaties. Ten eerste, omdat dit voor sommigen van u laat wordt geplaatst, doe mee elk uur later,  die u uitkomt.

Het is tijd voor u genen om uw echte plaats in dit alles te vinden. Ieder van u hebben vaardigheden die uniek zijn voor u. Veel van deze lessen zijn voor de toepassing of leren je te mediteren op een regelmatige basis, gewoon omdat het een gewoonte moet worden en je moet ergens beginnen. U moet ook klaar zijn om in een meditatie te vallen op momenten dat het nodig is. Er zullen sommige ruwe tijden zijn en u zult uw verbindingen gaande moeten houden en u moet oefenen totdat u de gewoonte hebt en er automatisch in kunt gaan, zodat u kunt worden geïnformeerd door uw hoger zelfs en gidsen indien nodig in een benauwende situatie. Dit is geen lang proces, u moet gewoon uw lichaam en geest snel rustig maken.

U moet kunnen visualiseren. Dat is ook een onderdeel van deze lessen voor u geweest, met het leiden van meditaties met bedoeling. Voor uw visualisatie stelt nieuwe mogelijkheden en zodra u er krachtig mee bent, kunt u zelfs sommige situaties mee veranderen en hierin moet u luisteren naar binnenin, zodat u kunt weten wanneer dit moet. Wij kunnen u niet altijd begeleiden. U zult kansen van dienst missen als u op iets moet wachten. Wij zullen u niet regelmatig door berichten leiden en op deze frontpagina van Abundant-Hope. U moet in staat zijn om uw eigen te halen wanneer het zwaar wordt.

Wij zullen doorblijven gaan voor een tijd in dit verband, maar u zelf op u zelf kunnen rekenen en niet naar het net rennen om te weten wat u moet doen. Dit zijn alles voorbereidingen voor uw toekomst, omdat u met God moet gaan, of niet. En God zet het niet allemaal op het net voor u te lezen.

Het was lang geleden nooit de bedoeling om de Phoenix Journals uit te brengen. Wij dachten dat de sterrenzaden zouden wakker worden en aan hun plicht gaan. Het was de bedoeling dat degenen met Vaderfragmenten zouden kunnen communiceren met het Woord van Waarheid. Dit is niet in grote mate gebeurd en dus werd het WOORD op papier naar u gebracht. Nu is het tijd voor u om uw woord direct te halen.

Dit betekent niet dat wij niet hier zullen publiceren en via andere bronnen, maar u moet uw woord direct van die van boven halen. U hebt hulplijnen van de ene soort of de andere om u heen. U hebt uw eigen Hoger Zelf om u heen. U hebt de Geest van Waarheid voor u ter beschikking en u hebt uw eigen gezond verstand ter beschikking. U moet uw afhankelijkheid van het gedrukte woord verminderen, omdat de dingen veranderen in de komende weken, wat op TV gaat komen en via het gedrukte woord kan zelfs nog meer uit de diepte komen dan nu. Wij kunnen u niet blijven babysitten.

U moet uw eigen sterke punten en gaven bepalen. Er zijn nog steeds teveel van u die zelfs nu willen dat iemand anders u informeert wat te doen. NEE geliefden, U informeert ONS wat u te bieden heeft. Een groot man in de Verenigde Staten heeft eens gezegd, vraag niet wat het land voor u kan doen, maar vraag wat U voor uw land kan doen.

Goed, u bent verspreid over de hele wereld. U verteld GOD wat U KUNT DOEN voor waar u bent, en dan kunnen die van uw gidsen enige deuren openen achter de schermen, maar zij moeten weten wat u kan tegen bieden. Er is geen andere weg. Als u op uw orders wacht, zonder uw vaardigheden te hebben aangegeven, zult u blijven wachten. Uit.

Dus deze zondag, op elk van uw 7 uur of het dichtstbijzijnde mogelijke uur, vertel uw gidsen om u heen, wat U KUNT BIEDEN als geschenk in dit grote plan. Want u heeft geschenken. Al degenen om u en Michael van Nebadon zelf, wachten op uw antwoorden, zodat wij U kunnen ondersteunen.

 

****************

 

Oke, nu wil ik een ander onderwerp bespreken. Dat van de Occupy bewegingen, en specifiek de Occupy  Denver beweging, want iets tragisch gebeurde er vandaag. Er was een vreedzame bijeenkomst. En dan was er het onverwachte. Onze duistere broers hadden sommige infiltranten bij de demonstranten en ze had een plan om politie beschikbaar te hebben. Een kleine hoeveelheid problemen werd gemaakt, sommige politie officieren waren aanwezig , en werden aangevallen door agenten van binnenuit de demonstranten die dit uitvoerden. Natuurlijk, veroorzaakt dat de oproep voor meer agenten en staatspatrouille, die in overvloed kwam.

Er waren kleine schermutselingen en een periode van het gebruik van enig traangas en rubberen kogels. Mensen werden gescheiden van hun bezittingen, die werden opgestapeld en dan laat in de dag als het donkerder begon te worden kwam een vuilniswagen en de tenten en persoonlijke voorwerpen werden weggehaald.

Nu hadden we onze mensen in de menigte, die onvermoeibaar werkten om de zaken te kalmeren. Maar tevergeefs en kort geleden werd de menigte aangevallen door de politie van Denver en staatspolitie, vals hoor. Opnames van de live camera's werden gestaakt  en we zullen zien wat via de media naar buiten komt.

 

Nu geliefden, we hebben gezegd dat wij helpen zouden wanneer God er bij deze dingen is. God was er, maar de meeste mensen niet realiseerde het niet noch vroegen God in de deuropening om hen te helpen. Uw misdadigers werkten zoals Candace hen noemt, naar beide zijden, zoals zij altijd doen.

 

Wat de demonstranten hadden moeten doen , was zich oppakken en in de eerste minuut dat de politie werd aangevallen WEGGAAN. Er waren gidsen die geprobeerd om een woord in te steken . Er werd niet naar geluisterd. Sommige van ons hadden zich gematerialiseerd voor een korte tijd en werkte onder de politie en deden pogingen om de politie te ontmoedigen met optreden . Het werkte niet, uiteindelijk. Wat resulteerde aan het einde was niet mooi.

Op dat moment is het niet nuttig om argumenten te krijgen met degenen die de wapens  dragen. Noch is het nuttig om eigendom te vernietigen. Wij via de onzen die de gronden in al deze situaties lopen, proberen om alle fysieke gevechten te voorkomen. U kunt een andere dag bijeenkomen.

 

We proberen ook sommige van de demonstranten die er met ongepaste kennis zijn, te onderwijzen. We hebben pamfletten over de aard van de waarheid en waarvoor ze moeten gaan redetwisten. Deze beweging is niet georganiseerd. Onze tegenstanders willen dat het op die manier, dus zijn er altijd de verklaringen dat er geen leiders zijn. Dit is het Arabische voorjaar helemaal opnieuw. LOPEN rustig weg en verzamel op andere plaatsen zodat degenen uw aandacht krijgen kunnen zodat deze woordenwisselingen niet op deze manier gebeuren.

Wij kunnen geen herrie schoppende groepen steunen. Wij hebben velen die manifesteren waarnodig en anderen van ons die incarneren in deze bewegingen en de poging is en zal blijven om een eenheid van doel te maken. De kwesties is niet Wall Street. Dat is een cover-up. Het is  niet kapitalisme. Dat is de cover. De kwesties zijn de vrijheid van de mens om zijn eigen leven te leiden en u heeft mensen daar die de regering smeken hen te verzorgen. Dit heeft nooit gewerkt nergens in de schepping.

Als u wilt dat God is betrokken moet u naar God luisteren. Zo simpel is dat, geliefden. En met dat luisteren moet u dan zachtjes anderen helpen, en in intense situaties misschien anderen van de scènes verwijderen.

Dit is vandaag in Denver geprobeerd. Sommige mensen werden weggeleid die agenten waren en een paar werden genoeg ziek gemaakt zodat zij niet konden deelnemen en moesten gaan. Dit is de manier waarop wij dat doen. Maar wij kunnen dit niet voor u doen. Er is die oude maar ware verklaring, dat God degene helpt die zichzelf helpen. Dit wordt iedere dag meer waar. Wij kunnen de provocatieagenten  niet helpen. Wij helpen u ermee om te gaan, maar in alle gevallen moet u de gewoonte van het luisteren naar nemen. Volg de intuïtie. U hoeft geen woorden te horen, het kan "in uw hart" worden gezet. Luister inwaarts.

Namaste, Esu.

 

http://abundanthope.net/pages/Candace_6/listen-up.shtml

 

Dit stuk is onder bescherming van het auteursrecht van http://www.abundanthope.net

Het kan overal worden geplaatst op het web, zolang het niet op enigerlei wijze wordt gewijzigd en er wordt een link naar deze site geplaatst. Het verdient de voorkeur dat u het hele stuk plaatst, en als het niet mogelijk om dit te doen, moet u opmerken dat de rest van het stuk kan worden gevonden op de link. Dank u, Candace.

 

Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door

© 2005-2011 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.