categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
By Esu, Candace & Christ Michael, vertaling Lilian A.
Feb 3, 2013 - 10:17:01 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

Van AbundantHope.net

 

Todays Our Anniversary!
By Candace
Feb 1, 2013 - 10:20:38 PM

 

 

Vandaag is het Onze Verjaardag !

Door Esu, Candace & Christ Michael, vertaling Lilian A.

 

 

1 februari 2013

 

Esu:

 

Hallo mijn dierbaar geliefde steunbemanning van AbundantHope. Vandaag is onze verjaardag ! 8 Jaar geleden op 21 januari, Candace en Ik gaven de geboorte aan de eerste van onze stukken vandaag, die enorm succesvol was en leidde tot onze website  later dat jaar. Ik geef opnieuw mijn speciale dank aan Patrick en Qanne Bellringer van http://www.fourwinds10.net, voor de uitvoering van ons werk die eerste maanden tot wij een website aan de gang kregen.

 

En geliefde Mark, dit is voor jou mijn dierbare, een ENORME DIKKE KNUFFEL voor het tot realiteit brengen van de website en door blijven gaan met ons al deze jaren. Zonder dit geschenk, waar zouden wij zijn ?

 

Ik zou ook graan enkele van jullie persoonlijk willen bedanken, die gekomen zijn als telepaten om de nood te dienen. In de vroege jaren was Candace niet blij de enige te zijn. Eerst was er Jess, en ze was zo opgelucht, die, als mijn geheugen mij goed dient, plotseling maanden later kwam met een boodschap van Christ Michael. Toen langzaam kwam u naar voren en op dit moment hebben wij regelmatig in dienst Eve, Leonette, Hazel, Rosie, Kibo en Johan en sommige anderen die speciaal dienen als het nodig is, Rubens, Shelle Kim, Peter, Bela en Adam.

 

En sommigen die voor een tijde kwamen en dit niet vonden hoe zij wilden dienen en wij waarderen wat zij deden bijdragen. Sommigen die hebben bijgedragen op kleinere wijze maar ik niet in de lijst heb zullen waarschijnlijk in lokale dienst komen na de 3 Dagen van Duisternis. En dan, is er Ron die beweert niet telepatisch te zijn, wij zijn geneigd het oneens te zijn, als zijn geweten van boven, wordt zeer duidelijk in zijn uitgebreide berichten en geschriften.

 

Christ Michael had een grote belangstelling in ons project maar keurde het bijna niet goed, eigenlijk op advies van die anderen boven, vanwege de risico's voor velen, maar de goedkeuring kwam en de beveiligingsprotocollen waardeerden enorm op terwijl het project groeide. Hijzelf stapte meer in het bootje in een paar maanden en uiteindelijk deden wij twee een stuk vandaag die link zal Candace ook plaatsen, die werd gepubliceerd op 25 april 2005 waarin wij " blootlegden " wie wij werkelijk zijn. Totdan, was hij Hatonn voor jullie allen.

 

Candace:

 

Link naar dat stuk  en tot ongeveer 2 weken voordat we het deden, kwam ik eindelijk in het begrip wie deze Hatonn, Aton kerel was. Ik wist sinds ik begon te lezen in de Phoenix Journals dat hij iets meer was dan een Com,mandant van de Pleiaden Vloot, maar het kostte me wat tijd om te begrijpen wie hij was en hij wachtte tot ik het uitgevonden had, de hele tijd lachtend, voeg ik toe, over mijn ideeën. Het daagde me op een dag en de komende twee weken was ik gewoon een puinhoop. Ik had mijn dienst aangeboden, maar hield nog steeds het idee hij kwam op een dag terug ... Daar ik algemeen van " God " voor die tijd inclusief de informatie aan mij gegeven over het vormen van AH een paar jaar eerder voor die tijd, toen ik de Christus Cirkel kreeg om te gebruiken, dat was in 2003. En vanavond zijn we hier, hij was niet zo zeker dat het zou werken ... maar toch werd het plan in werking gezet. Maar goed, hier is het vermelde stuk, die mij uren en uren in beslag nam met rustpauzes omdat ik zo overweldigd was degene te zijn om de Wereld te vertellen, DE Michael is teruggekomen.

 

http://abundanthope.net/pages/Candace_6/25_No_Other_Planet_Has_Walked_Personally_with_Chri_39.shtml

 

Esu:

 

Het waren inspirerende 8 jaren. Wij hadden natuurlijk gehoopt, echt, maar tegelijkertijd wetend dat het onmogelijk was, op NESARA. Er was niet de samenwerking en Germain is tot op de dag nog steeds een beetje bedroefd voor dat ene. Wij hoopten later op GESARA, maar konden het niet materialiseren. Maar wij verkregen andere grond zo te zeggen, door jullie allen en toen AbundantHope stevig was verankerd als ONZE TWEEDE KOMST Organisatie, vele van de plannen veranderend volledig en hebben natuurlijk de nodige verbouwingen geeist en de gerichte boodschappen en veel van het grondwerk door verborgen bemanning om ons tot vandaag te brengen.

 

Dus net als ik het nieuwe Goede Nieuws 2000 jaar geleden bracht, breng ik het Goede Nieuws vandaag, en dat natuurlijk, is dat wij niet de planeet sluiten na de evacuaties en terugkomen over 3000 jaar. Wij zijn in grote vreugde hierover, en een wereldwijde grondbemanning wordt gevormd die natuurlijk veel voor u waarvan u niet bewust bent, die nog steeds " onbekend " blijven, inhouden.

 

Er zal niet veel van nieuwe updates zijn geliefden, er is echt niets meer toe te voegen, u bent op de hoogte van de plannen. Het is alleen het tijdplan en dit zal het Jaar van Aton zijn.

 

Wees altijd mentaal bereid, geliefden, en verbeter uw telepatische meditatie vaardigheden want wij kunnen niet via een publieke website updaten om u ieder te laten weten wat u moet doen wanneer de show in alle ernst begint. Dit is uw verantwoordelijkheid om naar binnen te gaan en heb uzelf altijd op alles voorbereid.

 

De wereld vandaag de dag is erg gespannen. Israel viel Syrië aan, een installatie in het bezit van Chinese belangen en dit is niet wat u noemt een aangename situatie. VELEN STIERVEN. Het was niet nodig. Nu worden plannen gemaakt door de beledigde partijen in overleg met ons advies. De aardveranderingen nemen toe, zoals u eventueel nogmaals heeft opgemerkt. Sinds wanneer zijn er tornado's in de VS van A in januari ? ? ? ? ? ?

 

Wees altijd voorbereid, fysiek en materieel, alleen al om deze redenen, u weet niet wanneer Moeder Natuur, laat staan alle andere omstandigheden  uw comfortabel leven ondermijnen. Bewaar vooral geld, omdat zoals wij al eerder hebben verteld, veel van de financiën van de wereld vallen onder de controle van de Chinese Draak en nog niet zijn herwonnen door de commissie van 300. U kunt niet weten wanneer iemand de stekker eruit trekt voor een korte tijd over alle van de banken. En bankkaarten werken niet als de stroom ook niet beschikbaar is.

 

Nou, ik moet weer aan het werk. Christ Michael wil graag een woord of twee spreken, dus stap ik opzij. Maar elke en iedere dag, " ga ik naar bed " ( en ik slaap wel eens ) in grote vreugde om waar wij zijn gekomen. Namaste, Esu.

 

Christ Michael:

 

Hallo Geliefden, sorry voor het lange wachten voor Candace en u, het was een vervelende dag, als de dagen gaan. Wij hebben te maken met de puinhoop natuurlijk in Syrië, die niet goed wordt afgedekt, en diverse vrij plotselinge duistere zaken. Zo gaat het.

 

U zult merken dat Johan niet veel in de weg wordt gelegd bij het geven van nieuwe richtlijnen voor de wereldwijde meditaties. Het is tijd voor u om uw eigen richtlijnen te nemen en altijd met MIJ verbonden te zijn, want van hierboven, kunnen wij u niet vertellen wat te doen via updates gedurende tijden van nood en stress.

 

Candace gaat enig commentaar schrijven in een apart stuk over de gevolgen van de Golf omdat zij nu eindelijk een aantal zaken vermeld ziet op het net.

 

Zelfs voor ons, lijkt het " LANGE " jaren daar plannen zijn gewijzigd, veranderd, gepland, herhaald en weer gewijzigd. Sommigen kunnen denken God is een wispelturig schepsel.! Maar zo gaat het en wij ook kijken ernaar uit, wij allen, naar het Jaar van Aton op de planeet Aarde.

 

Het zal hobbelig worden. Het kan heel goed lopen voor korte periodes, alleen maar om weer hobbels te hebben. Wij weten echt niet hoe de bevolking zal reageren hoewel er veel ramingen, adviezen en ideeën zijn, en wij willen dat jullie het allen zien in het NU, dag voor dag. Het is een vreemde en toch erg speciale wereld en het is of mensen het ermee eens zijn of niet, de beste plek om te incarneren en een lading van ervaring op te doen naast de mogelijkheid van dienen.

 

Ik voor mijzelf, toen Candace en Esu dit begonnen, wist niet of er belangstelling zou zijn en we waren erg verrast dat het er was. Candace had snel een groot deel email en Esu in die dagen sprong in en hielp met de antwoorden. Na verloop van tijd, verspreidde de stukken over het net, en het is de schatting van degene die zulke zaken opzoeken, dat deze stukken werden gelezen, met verschillende belangen natuurlijk, door ongeveer 100.000 mensen. Niet erg veel maar genoeg en wij zijn blij. Natuurlijk zijn er niet 100.000 huidige lezers ten alle tijde,  daar velen die de rijkdom van Nesara en dergelijke wilden afvielen en velen vielen af omdat de berichten niet mooi genoeg waren. En anderen kwamen om sommigen te vervangen en velen bleven en wij zijn zo blij om zoveel aan boord te hebben en zelfs degenen die zijn weggevallen, zullen waarschijnlijk terugkomen wanneer zij eenmaal het bewijs hebben.

 

Ik kwam bij de show een paar maanden later of zo nadat ik zag dat er vooruitgang werd geboekt en bleef natuurlijk zelf op koers, en wij maakten van AbundantHope de OFFICIELE TWEEDE KOMST ORGANISATIE.       

 

Jullie mensen die dit hebben gesteund worden met groot ontzag gehouden door degenen van de vele universa die hier toekijken. U wordt soms gezien op de kosmische TV. Er is vaak gejuich en vlag gezwaai van degenen die kijken vanuit de amfitheaters van hun werelden, want dit is een grote show en het is mijn schenkingswereld en nu met de quarantaine opgeheven, reist het nieuws onzettend ver in uw ogen. U wordt gezien zelfs vanuit Paradijs en Havona met grote opwinding en natuurlijk, dit kleine project dat niet zoveel leek in het begin, groeide en groeide en u heeft de hele show veranderd door uw steun, geliefden. DE HELE SHOW. U BENT GEZEGEND ELKE EN IEDERE DAG DOOR ONS. GA IN VREDE .......mijn geliefden.

IK BEN de Michael van Nebadon!

 

 Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door
© 2005-2012 AbundantHope - Alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.