categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: VENUS is de Nieuwe Planeet.
By Christ Michael door Candace, vertaling Lilian A.
Oct 30, 2010 - 7:41:24 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

From AbundantHope.net

Candace
Venus is the New Planet
By Christ Michael thru Candace
Oct 29, 2010 - 6:14:39 PM

 

 

VENUS is de Nieuwe Planeet.

Christ Michael door Candace, vertaling Lilian A.

 

 

29-October-2010

 

 

Mijn geliefden, geef weinig tot geen aandacht aan de wilde spellen vandaag over de vermeende gevonden objecten in Jemen. Onze schurken zijn weer bezig met hun spel en het zal niet gebeuren. De items zijn , laten we gewoon zeggen " CIA " implantaten met het doel de wereld in een volgende terreurregeling te engageren. Niemand van Jemen zit hierachter, Er zijn teams van mijn kant betrokken om dit te beëindigen en jullie TV's zullen binnenkort een ander deuntje zingen, of plots dit onderwerp laten vallen. Dit is natuurlijk gepland met de reden Iran te kunnen aanvallen, hoewel het verhaal het vanuit Jemen plaatst.
 
Wij hebben enige lange vergaderingen hierover gehad, er zijn sommigen met de mening de aanval op Iran zou toegestaan moeten worden zodat de aanvallers een zeer moeilijke en pijnlijke les leren, maar Gaia is uitgeput van dit alles en wil dit niet op haar oppervlakte zien en Ik ben het er natuurlijk mee eens.
 
Maar sommigen van jullie in de wereld, vooral in Amerika, met name de Verenigde Staten van het Amerikaanse continent, kijken naar enig karma over het niet leren wat goed is in God's wereld en dat is genoeg gezegd voor dit moment. NOG STEEDS geloven deze mensen dit verhaal vandaag ! Zij hebben nog steeds niet geleerd het spel te observeren en iets er aan te doen. Het zij zo.
 
Nu, over de As - verschuiving. De Golf van Mexico komt er hier tussenin. De verschuiving veroorzaakt dit niet noodzakelijkerwijs, het is gewoon alweer druk opbouwende na een tijdelijk periode van relatieve stabiliteit. Het probleem is dat het grootste deel van de Golf zeebodem omhoog komt, wij hebben er niet voor gekozen dit niet eerder te melden, en niet alleen de gebieden dicht aan de kust waar het breuksysteem of beter gezegd het fractuursysteem is. Wij hebben er echt een puinhoop nu en deze accumulatie van zwellende bodem gaat door onder het geheel van het zuidelijke Mississippi bekken en trekt enigszins westwaarts, zoals blijkt uit de aardbevingen in Arkansas.
 
De recente beelden die Candace heeft geplaatst op het net over de olie die de westelijke kant van het Mississippi delta nadert is OLIE en geen algenbloei. De aard van de stromingen onder de Golf wervelt die olie rond als een trechterwolk, en dat erodeert de zeevloer verder en neemt grote stukken van gezonken en ongeziene oppervlakte olie mee richting de kustlijn.
 
Gisteren hebben wij geprobeerd de as iets meer te schuiven, omdat de situatie in de Golf zich tijdelijk leek te hebben gekalmeerd. Maar kort nadat wij de noodzakelijke energieën hadden gebruikt, verhoogde het wervelen en wij stopten en gingen in een sessie vergaderingen die net zijn afgesloten. Wij zijn geslaagd in een kleine as verschuiving, sinds het laatste verslag van 0.9 graden, het is ongeveer 1.05 nu.
 
Het lijkt dat wij in de mini Stasis moeten gaan en gedurende die tijd de as verschuiving moeten afmaken. Wij hebben veel schepen beneden die de Golfsituatie observeren. Ik heb nog niet besloten of een korte tijd te wachten of gewoon in mini Stasis te gaan en het af te sluiten. Nu, omdat wij de olie en de opgekomen methaan gewoon gaan " opzuigen ", belet dit niet enkele aardbevingen of hieruit resulterende tsunami's.
 
Vanwege het uitgebreide gebied van de zwelling, zal het in feite erger zijn en het resultaat van de massale beving zal meer dan genoeg zijn om enige van de andere fractuur zones in deze wereld in te leiden, net zoals de breuklijn die zichzelf aanduidde en die wij verzegeld hebben na de Golf van Mexico situatie. (Candace: Afgelopen voorjaar of zo, hebben wij beschreven dat er een grote onbekende breuklijn is ten westen van de Tonga trog, die later verzegeld werd, omdat de GOM uitbarsting toen nog niet plaatsgevonden had. )
 
Wij konden hebben ingegrepen nadat de duisteren hun plannen starten en stoorden ja, met enkele van hun plannen maar zij en degenen die de oliebusiness steunen moeten enige zware lessen leren dus hebben wij niet ingegrepen noch hebben wij iets " verzegeld " in de golfbodem. Verzegelen was daar niet de oplossing hoe dan ook, er is nu zoveel olie die omhoog komt en het is niet alleen de blow out die gebeurde, dat gebied is zwak en de aardveranderingen tot op heden bewegen zich hoe dan ook voort in dat gebied.
 
Wij zijn bereid, zoals we eerder berichten, de mini Stasis te doen zodra de GOM begint met volledig uit te barsten. Wij zullen natuurlijk direct aan de slag gaan zelfs wanneer de mensen nog niet volledig in Stasis zijn en wij zijn hier niet bezorgd om. De mini Stasis kan ongeveer een week duren op dit punt, omdat wij veel te reinigen hebben. Alle leven zal in Stasis zijn, omdat de planten het ook niet goed zullen doen met de hoeveelheid methaan die zal verschijnen.
 
Er zal werkelijk grootschalige vernietiging zijn. Nu, afhankelijk van de grootschalige vernietiging, kunnen wij ervoor kiezen de planeet eenvoudig in Stasis te houden en geen enkele aankondiging doen. Er is een grote " het hangt af van " hier gaande. Enkele van de verwachte plaatbewegingen kunnen ook grote hoeveelheden methaan en andere chemische stoffen van diverse soorten vrijgeven in andere delen van de wereld. Er zijn 3 onderzeese vulkanen die wij in het oog houden en er zijn een paar meer aan de oppervlakte die op uitbarsten staan. De vulkanen van IJsland tonen meer ondergrondse beweging alsook de vulkanen in het noordwesten van de Stille Oceaan, voornamelijk Helena en Rainier op dit moment. Er is een vulkaan die ook vandaag uitbarstte in Kamchatka, Rusland.
 
Nu, er zijn mensen die wij willen evacueren wanneer de planeet in mini Stasis gaat, of zelfs even voordat het gebeurt. Wij zullen ook iedereen rond de Golf van Mexico evacueren die met de planeet zullen verblijven of hun lichamen op een andere wijze nodig hebben, voor of tijdens het begin van de mini Stasis. Wat Ik hier wil zeggen, is dat sommigen van u en uw families, of mensen die u kent, worden opgehaald wanneer zij in lichaam naar een nieuwe planeet gaan. Dus ALS wij een intermezzo hebben tussen de mini Stasis en de grote Stasis, zullen deze al weg zijn en denk niet dat zij verwijderd zijn als zijnde aan de duistere kant.
 
Er zijn ongeveer 1 miljoen mensen die de nieuwe wereld zullen bevolken, in aanvulling op degenen die er al zijn. Niet alle 1 miljoen van dezen zullen direct naar de nieuwe planeet worden gebracht maar zij zullen aan boord van een evacuatie schip verblijven en dan op de nieuwe planeet geplaatst worden zodra deze klaar is om hen te accepteren. Zij zullen echter weten dat zij ernaar toe gaan zodra dit aan hun is uitgelegd nadat zij zijn opgehaald. Er zijn ook een aantal die naar andere planeten gaan en zij worden ook opgehaald, maar hun aantallen zijn minder dan degenen die worden voorbereid voor de nieuwe wereld.
 
Nu, velen van u zijn nieuwsgierig naar de nieuwe planeet. Het is Venus, mijn besten. En Ik heb enige hints hierover in de Phoenix Journalen gegooid. Wij houden het nog steeds uit het zich en het is in een ietwat andere baan, nou laat me hier niet om heen draaien, het is tijd. Het is in ongeveer dezelfde baan als de aarde geliefden, wij houden het aan de andere kant van de zon en dit is soms de oorzaak van die Niburu verhalen, die je hoort.
 
We hebben eerder gezegd dat de Venus die u ziet, het sterrenschip Venus is. Net als Jupiters revolutie uit het zicht is gehouden met de Zon in het midden, zo ook Venus. U hebt eigenlijk de echte Venus al een lange tijd niet meer gezien, daar aardevorming geen snel proces is. En de planeet was te dicht bij de zon voor zijn volledige aardvorming.
 
Nu, Aarde en Venus zullen deze baan voor een lange periode blijven delen. Op een bepaald punt in de toekomst zullen de banen ietwat gescheiden worden, omdat de aarde iets verder van de zon moet staan. Mercurius wordt geleidelijk aan meer naar de voormalige baan van Venus gedraaid omdat er daar ook later aardvorming zal worden gestart. Er is een kleine binnenplaneet, waarvan ik geloof dat wij dit eerder hebben vermeld en uw wetenschappers weten hiervan, die geleidelijk aan in de baan van Mercurius zal worden verplaatst.
 
Alle banen van de planeten zullen door middel van Mars na verloop van tijd worden aangepast. Het is absoluut mogelijk voor levensdragende planeten om dezelfde baan te delen of bijna. Als u een van de Urantia Boeken heeft gelezen, over de architecturale sferen, weet u dat dit daar gebeurt. Natuurlijk hebben deze geen zonnen zoals u hebt, in de evolutionaire systemen, maar hoe dan ook, planeten kunnen elkaar volgen in dezelfde of nabije baan. Het is gemakkelijk te doen. In feite in systemen met verschillende planeten met leven erop, moet dit zo zijn, zodat zij dezelfde energieën hebben. Mars, laten wij hier niet ook omheen draaien, zal ook ongeveer in dezelfde baan als de Aarde en Venus zijn. Zij zullen iets worden verspreid afhankelijk van de behoefte van de planeet en zijn grootte. Maar zij zullen niet zover uit elkaar zijn als de huidige banen.
 
Er zullen perioden van Stasis zijn in de verdere toekomst, zowel voor verdere ree modellering van de Aarde, maar ook het voor het zonnestelsel, omdat het leven moet worden beschermd wanneer wij een andere planeet in dezelfde baan trekken. Deze perioden van Stasis rond het trekken van planeten, zullen veel korter zijn dan de komende Stasis van 4 of meer jaren.
 
Candace vraagt nu WANNEER werd Venus in de baan van de Aarde getrokken ? Wel geliefden, sinds rond de tijd van de zondvloed. U hebt sindsdien altijd gekeken naar een sterrenschip die een hologram liet zien.
 
Wij ree modelleren dit gehele zonnestelsel in een eeuwig systeem, en terwijl de mens meer menselijk wordt dan hij momenteel is, zal hij meer levensruimte nodig hebben, omdat de arme kleine planeet Aarde al deze mensen niet alleen kan verwerken. Dus omdat Candace het nu vraagt, goed, hoeveel planeten zullen met de Aarde in een baan zijn ? Slechts 3 voor de nabije toekomst, maar de tijd zal het leren. ( Candace : ik herinner mij een hoop algemene kennis net nu, en ik weet dat mensen ook technologieën gaan ontwikkelen om hun bollen te verwarmen en wordt de afstand van een zon minder belangrijk.)
 
Een andere reden waarom ik hier spreek over de verwijdering van diegenen die in vorm moeten blijven, voor de mini Stasis of aan het begin van de mini Stasis, is dat niet iedereen van jullie die hier leest op AH ervoor gekozen hebben hier te blijven. Sommigen van u lezers zullen zich aan boord van een schip bevinden vrij snel nu, en niets inpakken, wij hebben alles wat u nodig heeft.
 
Degenen die gedematerialiseerd kunnen worden, worden dit, anderen moeten in de straal stappen, dus als veel kleine vaartuigen opdagen, ga aan boord. Indien u eerst identificatie wenst, vraag het, maar als u een hemel vol schepen ziet, kunt u aannemen dat dit datgene is wat er gaande is. Indien u per ongeluk aan boord komt en u met de planeet zult verblijven, geen zorgen. Omdat sommige mensen die met de planeet zullen verblijven ook verwijderd worden, brengt mij dit naar het laatste onderwerp van deze nacht.
 
Allen van u die met de planeet zullen verblijven na Stasis zullen worden verwijderd, alle één miljard van u in feite.
 
Maar we nemen diegenen die naar andere plaatsen gaan als eerste, en dan zullen de anderen van de miljard aan boord worden gebracht met tussenperioden tijdens de lange Stasis en zij moeten aan boord ontwaken, afhankelijk van de omstandigheden van de planeet. Iedereen die blijft, krijgt persoonlijk les gedurende de Stasis, voordat zij terugkeren. Wanneer wij de planeet wakker maken uit de grote Stasis,zullen dezen dus niet ontwaken waar zij dan ook afgezet worden en natuurlijk, zij die leven waar de schade enorm is zullen dan ook niet naar hun huizen terugkeren.
De overlevenden zullen dan al WETEN wat er gebeurt is en dat ZIJ de winnaars zijn. Dit zal helpen bij het verzekeren van onze vorderingen. Zij van de bijna 100.000 zullen veel eerder worden verwijderd, zodra wij alles stabiel en klaar hebben. In het begin zal de vloot het erg druk hebben. Degenen die waarschijnlijk regionale bestuurders worden en andere hogere functies zullen uiteraard veel eerder worden verwijderd.
 
Verrassing !!! Wij hebben dit eigenlijk al enige tijd geleden besloten, maar besloten dit niet voor vandaag te vertellen. Het miljard overlevenden zullen vrij bewust naar de planeet terugkeren en velen zullen waarschijnlijk voor een tijd ondergebracht worden in de ondergrondse gebieden. De resterende huisvesting aan de oppervlakte zal mogelijk niet in orde zijn. Dit betekent dat diegenen van u die de Stasis " meemaken ", zoals wij van tevoren hebben aangegeven, die in het AH team zullen zijn in enige capaciteit, daadwerkelijk MET de overlevenden enige planning zullen doen in het latere deel van de Stasis.
 
Het grootste deel van de een miljard, zullen waarschijnlijk uit de " slaap " worden gehaald in het laatste jaar van de Stasis aan boord, maar sommigen die mogelijk het potentieel van enig leiderschap hebben zullen eerder worden wakker gemaakt.
Candace glimlacht, ZIJ realiseert zich NET dat zij dit weet, geniet ervan VEEL van uw pakjes te openen geliefden. En u, de anderen van het AH team tot nu toe, u zul ook veel van de uwe openen ! En ook velen van u die hier lezen maar niet zeker zijn wat uw rol is.
 
Candace:
Nou, ik ben blij hierover omdat een van mijn zorgen ging over de reacties die de mensen op dat moment zullen hebben. Ik heb vaak geprobeerd een rol te spelen en me voor te stellen ik ben een van hen die ontwaakt door de dramatische veranderingen die er zullen zijn. Ik verwachte Venus maar kreeg geen "direct " antwoord hierop, omdat niemand van ons tot dit moment dat werd toegestaan.
 
Nu een van de vragen waar ik ook geen antwoord op kreeg, maar ik zie dat het waarschijnlijk een van mijn pakjes is, is dat tijdens de magnetische omkering, terwijl de planeet rustig is en rechtop staat, alles wat NIET van God is ophoudt te bestaan. Dit werd mooi verwoord door Thoth en Leonette enige tijd geleden. U kunt hiervoor haar sectie nakijken. Dus mijn geliefde Michael, hoe zit het met het antwoord, u weet wat ik hier vraag en ik denk dat ik het antwoord weet, maar hoe zit dat met U, dit gevend aan onze lezers ?
Er zijn veel ONGODDELIJKEN die verwijderd moeten worden en wij hebben gezegd dacht ik, zij zullen gewoon overlijden ??
 
Christ Michael:
Nu, geliefden, zij die in lichaam moeten blijven, zullen allen verwijderd worden op een bepaald punt vóór de omkering. Ik weet dat het iets anders zegt dan hierboven, maar laat mij het in groter detail uitleggen. Velen zullen in echter in de staat van Stasis blijven, totdat het tijd is hen wakker te maken, op schepen.
 
Gedurende de magnetische poolomkering, zullen de leefvormen NIET van God ophouden te bestaan, als zowel de stilte van de aarde van de revolutie en de inkomende zonnestralen de planeet reinigen. Herinner gedurende de omkering zal de magnetosfeer ook " uit " zijn. En tot dat einde, die dieren en planten die zullen overblijven zullen in een heel speciale vibrerende staat van Stasis worden gezet, waarin zij " onaantastbaar " en ongedeerd zullen zijn. Maar wij halen fysiek alle overlevende mensen weg die hun huidige lichamen nodig hebben als vaartuig. De niet overlevenden, zoals de robots en andere levensvormen komen gewoon om en zij zullen in een andere trillingsfrequentie zijn, niet van God en ik zal die details niet uitleggen, sommigen van U WETEN DIT al in uw hart, maar zij zullen in dit proces niet lijden.
 
Alles VAN GOD, heeft een hogere trillingsgehalte. De dieren en planten die destructief voor de aarde zijn zullen allen gedurende die fase weggaan. Terwijl sommigen zich zorgen maken over de x-stralen, gamma stralen en dergelijke, het is meer de enorme hoeveelheid fotonen die komen gedurende de omkering die, dat wat niet van God is, verwijderen. Fotonen zijn van God. God IS licht, in dit geval.
Nu, ALS wij de mini Stasis hebben gevolgd met enkele mededelingen, verwijderen wij de duisteren van deze wereld, zoals we gezegd hebben, in menselijk formaat door hen gewoon te verwijderen. Sommigen gaan naar andere gevangeniswerelden of de lege planeet.
Wij halen hen op door levitatiestralen, gedurende de mini Stasis. Hun lichamen overleven dit proces niet. Zij zijn te donker. Zo eenvoudig is het en zij weten dit, ieder van hun. Hun zielen worden echter opgepakt, en gebracht waar zij naar toegaan, wat het meeste zal zijn als holbewoners of als beginnende beschaving.
 
Zij zullen incarneren door geboorte, behalve diegenen die naar de leegte- of gevangenisplaneet gaan. Dezen zullen voorzien worden van een zwakzinnige vorm die zich niet reproduceert vanwege hun lessen aldaar.
 
Deze routine is typerend voor een wereld tijdens de eindtijden van de huidige cyclus, het oordeel als het ware. Er is altijd een omkering van de magnetische pool, en die niet van God zijn houden gewoon op te bestaan en het is niet belangrijk of zij "mens", insect, plant of een ander dier zijn. De Stasis wordt altijd gebruikt voor de omkering zodat er GEEN lijden is. De misvormde "geesten" die gekoppeld zijn aan dezen niet van God, verbreken simpelweg.
 
Wij hebben aangegeven dat de lagere vormen inclusief de mens, hersens hebben waarin de informatie is opgeslagen in elektronen. Gedurende de magnetische omkering, verspreiden deze zich gewoon, omdat er GEEN ziel is die hen bindt. Zij worden onderdeel van alle andere elektronen van de planeet. En natuurlijk sterft de gebruikte lichamelijke vorm en valt uiteen. U zult veel planten en diervormen verliezen gedurende de omkering. Er is altijd evolutionair leven dat zich ontwikkeld dat minder is dan het zou moeten zijn en overdreven parasitair leven op andere levensvormen. De magnetische omkering verwijdert ook negatieve virussen en bacteriën.
 
Nu wij hebben al eerder besproken, Ik denk meestal Esu over dit, dat de mens veel verontreinigd DNA draagt. Degenen die terugkeren, die IETS van dit DNA dragen, omdat er enige verschrikkelijke besmetting hier veroorzaakt is door de duistere werkkrachten in verloop van tijd, zullen niet kunnen reproduceren. Dus u zul niet onmiddellijk met eventuele problemen van overbevolking worden geconfronteerd.
Er zullen op de planeet bepaalden rondlopen, niet in tegenstelling tot de oorspronkelijke Adam en Eva, behalve meer dan hen, die zullen reproduceren. En diegenen van u die terugkeren in NIEUWE vormen, kunnen mogelijk reproduceren. Er zullen sommigen mensen zijn die terugkeren die DNA hebben dat o.k. is, maar door de toenemende huwelijken tussen rassen, niet zoveel van hen. Wij MOETEN de negatieve karakteristieken van de menselijke spelletjes in de laboratoria door de tijd heen reinigen.
 
Wij moeten ook de " machinale geest " reinigen die ontwikkeld is en in feite ook hier werd gevangen gehouden. Het is deze geest die de oorzaak was van de Galactische oorlogen en dat is een ander verhaal en wij hebben hierover al eerder gezinspeeld, maar hoeven dit nu niet openlijk weer te geven op dit moment.
 
Wij hebben vermeld dat vele sterrenzaden zijn gekomen met verbeterd DNA en ALS zij trouwen met de mensen van hun soort en niet binnen de verontreinigende DNA, zullen deze kinderen van hen reproduceren. En velen van uw jonge sterrenzaden zijn nog niet getrouwd, en dus zullen dezen, wanneer zij samengaan met een ander met schoon DNA, kinderen kunnen krijgen. Dit is een deel van de oplossing, al gaande voor een aantal jaren, en waarom er zoveel sterrenkinderen in deze tijd gekomen zijn. Een soort van andere methode maar toch in sommige opzichten lijkend op de Adam en Eva missies bij succes.
 
Er zal GEEN defect DNA aan andere mensen worden doorgegeven na Stasis. GEEN. Dit zal absoluut de verheffing van de mens garanderen, maar hij zal ook onze hulp nodig hebben, vanwege zijn besmette geest. Deze zielen hebben herinneringen, zij die terugkeren hebben voor 49 % onafgewerkt karma. Maar dezen zullen GEEN onafgewerkt karma doorgeven aan eventuele toekomstige kinderen. Velen van u die door de tijd heen hier incarneerden, zijn bewust binnen bepaalde familielijnen geïncarneerd om die karma te wissen, opgeslagen in het DNA. Er is nog VEEL " OORLOG " karma opgeslagen in de genetica van de mens.
 
 
Ik zie nu dat Candace vermoeid is. Ik wil dit vanavond geplaatst hebben en zij kan wijzigingen of lessen toevoegen als zij dit wenst en indien de mini- of permanente Stasis hier niet ingrijpt in die tijd. Zij zal dit misschien iets samenvatten vanwege de duidelijkheid als zij dit nodig vind. WEES IN VREDE.
 
 
Candace:
Ik ga dit vanavond niet samenvatten, alleen maar plaatsen nadat ik me ervan verzekerd heb dat ik geen stomme dingen erin heb, van typefouten of slecht geformuleerde zinnen en ontbrekende woorden. Ik kan morgen meer toevoegen, u bent vrij om mij te mailen als u mijn adres hebt, of anders door middel van het contactformulier als u het niet begrijpt en dan kan ik iets toevoegen.
 
 
 
Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteurs rechte lijk beschermd door © 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.