categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
By CM via Candace, vertaling Lilian A.
Aug 22, 2012 - 9:20:28 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

Van AbundantHope.net

 

Update on the Three Days of Darkness (3DD)
By CM thru Candace
Aug 22, 2012 - 3:09:21 PM

 

 

 

UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)

 

CM via Candace, vertaling Lilian A.

                  

 

 

Beste Geliefden, dit is Christ Michael en een update is verschuldigd.

 

De tijd is nabij. Wij geven geen data maar ik ben hier om een update te geven over een kleine wijziging van plannen die u zullen beinvloeden. Het vaartuig dat de zon zal verduisteren is achter de zon geweest en klaar, sinds enige tijd dichtbij en handig. Wij zijn begonnen om het meer "voorwaarts " te bewegen.

 

Nu, omdat de mensen zich niet bewust zijn van wat is gepland, en de meesten NIET luisteren naar binnen, zullen de 3DD beginnen met een gedeeltelijke eclips van de zon. Dit duurt ongevuur 24 uur zodat iedereen iets kan voorbereiden. Het geeft een "waarschuwing". Er zijn vele landen waarin het nieuws gedurende deze tijd zal samenwerken, maar sommigen plannen hier niet op. Ik denk de druk zal het vergen, wanneer de hele wereld een onverwachte gedeeltelijke zonsverduistering bemerkt en zich afvraagt WAAROM.

 

De eclipse zal er enigszins anders uitzien dan een gedeeltelijke zonsverduistering door de maan. U zult geen grote donkere schijf zien omdat de methode anders is maar het zal voor de hand liggen en zeker meer voor de hand dat dit niet NIBURU is of iets dergelijks, door de methode die wij zullen gebruiken. U zult een vorming zien van een geleidelijke eclips. Als gevolg door de methode die wordt gebruikt, zal het plotseling zijn.

 

Aan het einde van de 3DD zal er nog 24 uur soortgelijke evenementen zijn. De elektriciteit wordt, kort na de totale verduistering is gemanifesteerd,  uitgeschakeld maar niet ervoor. En hopelijk zullen de meeste nieuwsstations over de hele wereld die verklaring afleggen over de elektriciteit, zodat mensen zich kunnen voorbereiden voor een soort verlichting in hun huizen. Mensen zullen ook geadviseerd worden NAAR HUIS te gaan. Voor degenen die reizen, zou thuis natuurlijk het hotel zijn of welke tijdelijke regeling dan ook, en kunnen  worden gebruikt. ALLE vliegtuigen zullen gedurende deze eerste 24 uur landen, wij zullen hierop toezien.

 

Landen zullen worden aangemoedigd om de schepen naar de havens te halen, en dit is al een tijd bekend bij de regeringen, maar er is niet veel ernst genomen door sommige spelers op het wereldtoneel. Over het algemeen echter, de grote boten maken hun eigen stroom en zullen goed zitten en kleineren, als de mensen zo stom zijn om niet naar de havens te gaan, en geen andere manier hebben om warmte of licht te maken, is dat hun probleem.

 

Ziekenhuisen zullen natuurlijk schaars gebruik maken van elektrische generatoren en hopelijk zullen stabiele patienten gedurende de eerste 24 uur naar huis worden gestuurd. Idem andere omstandigheden. Aangezien de meeste bedrijven elektriciteit nodig hebben, gaat iedereen naar huis, er is geen behoefte om diensten te lopen met uitzondering van dringende zaken.

 

Dit is GOED gepland, geliefden. Wees niet bang. Maar wij zullen geen zaklampen droppen naar de mensen. Zij zullen worden uitgedaagd om ermee om te gaan. Natuurlijk zullen op natuur ingestelde mensen er prima doorheen gaan. Er zal nog steeds een mini stasis tijdens dit zijn. Alle intelligente dieren zullen in stasis zijn, zij die menselijke zorg behoeven. Wij laten geen koeien ongemolken, zij gaan ook slapen. Dit is maar  één simpel voorbeeld.

 

De mini-stasis zal tenminste één week duren en waarschijnlijk meer. Degenen van u die aan boord zullen worden opgehaald op onze bedachte schema's  tijdens de mini-stasis. In het algemeen kort nadat de elektriciteit uitgaat, maar dat zal schommelen volgens plaatselijke omstandigheden.

 

Wij hebben natuurlijk hen die weten nodig, om te werken met degenen die bang zullen gaan zijn. Als het mogelijk is, heb dan extra kaarsen, zaklampen en batterijen die wellicht kunnen worden gedeeld. VEEL is NIET nodig, een per huis is genoeg, wat betreft zaklampen, u kunt kiezen voor kaarsen. Het is niet moeilijk 3 dagen door te brengen zonder elektriciteit en in het donker, maar het wordt makkelijker als een huis een soort verlichting heeft om de weg te vinden naar badkamers en dergelijke.Het zal NIET pikdonker zijn gedurende de dag. De corona van de zon strekt zich over een redelijke afstand van de zon uit en de corona zal niet volledig worden geblokkeerd, dus het zal niet pikkedonker zijn gedurende de dag, maar meer als een zware schemering.

 

U kunt de mensen verzekeren dat het goed is om naar buiten te gaan en uit de ramen te kijken. Het zijn de misdadigers die uitsteken, dat Heilige kaarsen nodig zal hebben en binnen moeten blijven plat op de vloer, in gebed. Mensen zullen in gebed zijn, dat kan Ik u verzekeren.

 

Waar de media zullen samenwerken, zal dit in feite worden verteld. De mensen zullen enige tijd gegeven worden om kleine hoeveelheden van verlichting te halen om hun weg in het donker te vinden. Dat is echt alles wat nodig zal zijn hoe dan ook, behalve ziekenhuisen en verpleeghuizen en de meesten van hen hebben allemaal generatoren.

 

Alles wat licht kan maken zolang als het niet op het net zit. De meeste mensen met solar elektriciteit en batterijen voorraad zullen iets van licht hebben en het zal vriendelijk van hen zijn, iedereen met generators ook, om buren uit te nodigen. Er zal GEEN verwijdering geduren de duisternis plaatsvinden. Dat gebeurt ALLEEN gedurende de mini-stasis die is gepland in het midden van de periode van duisternis.

 

De 24 uur van afnemende eclips daarna, laat het net toe langzaam weer te werken en de toename van daglicht zal dan degenen " achtergelaten " aanmoedigen om te beginnen met bijeen te komen en om te gaan met wat er is gebeurd.

 

Velen van ons team zullen worden opgehaald, met ingebrip van degenen niet bekend bij AH die hier een rol in hebben. Deze zullen iedereen helpen gedurende die 24 uur van " schemer " nadat de 3 dagen voorbij zijn, en velen van hen zullen in actie komen gedurende de voorafgaande 24 uur. De meesten die opgehaald worden kort na het inzetten van de duisternis, zullen een paar uur voor het einde van de duisternis terugkeren.

 

Nu, gedurende de mini-stasis, hebben de planten en dieren de zon NODIG en de planeet mag niet teveel afkoelen, dus zal het eclips-vaartuig zo verplaatst worden dat de zon kan schijnen. En vervolgens wordt het vaartuig terug gehaald wanneer de mini-stasis voorbij is. Met de twee " schemer " dagen, maakt dit een totaal van 5 dagen plus de mini-stasis.

 

Zodra het duidelijk is dat de zon deels is geblokkeerd, gaan u in het weten aan het werk. Sommigen van u mogen zelfs ontwaken voor nieuws in de ochtend indien dit gedurende uw individuele slaapclyclussen begint. Dit ½ " licht " eerste dag biedt ook een krachtig motief voor sommigen van het duister om voordeel te halen in hun spel, maar het meeste zal zijn dat men zich kan voorbereiden zo goed als men kan. Het zal de schok en onzetting VERMINDEREN.

 

Plan nu dienovereenkomstig en LEEF gewoon tot het zover is. Deze 3 dagen zijn over het algemeen op elke planeet gedaan waar mogelijk in de seizoenen herfst of lente, of de komst van deze tijden, dus de planetaire mensen hoeven niet zo om te gaan met de koude van de wintermaanden. Uw zuidelijk halfrond wordt langzaam warm, algemeen gesproken. En het voedsel staat kort voor de oogst, in het noorden. De mens zal bezig zijn met het oogsten zoals normaal, nadat dit voorbij is.

 

Dit is meer dan genoeg en zal waarschijnlijk de laatste update zijn die nodig is.

 

In grote liefde met u genen die AbundantHope dienen, mijn 2e Komst Organisatie,

Christ Michael.

 

http://abundanthope.net/pages/Candace_6/Update-on-the-Three-Days-of-Darkness-3DD.shtml.

 

 

Dit stuk is onder bescherming van http://www.abundanthope.net. Het kan overal op het web worden geplaatst, zolang het niet op enigerlei wijze is gewijzigd en een link naar deze site wordt geplaatst. Het verdient voorkeur u plaatst het hele stuk, en als dit niet mogelijk is om te doen, moet u opmerken dat de rest van het stuk kan worden gevonden op de link. Dank u, Candace.

 

 

Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door ©2005-2012 AbundantHope - alle rechten voorbehouden.
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.