categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: T'is de Tijd van de Verrijzenis.
By Aartsengel Michael, met kleine lessen door Candace, vertaling Lilian A.
Dec 27, 2010 - 11:30:02 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Candace
Tis the Time of the Resurrection
By AA Michael, with small teachings by Candace
Dec 26, 2010 - 8:49:15 AM
 T'is de Tijd van de Verrijzenis.
Aartsengel Michael, met kleine lessen door Candace
Vertaling Lilian A.

26 december 2010.


Candace:
Wij deden dit gisteren, maar het was niet tijdsgevoelig en ik had een lange lijst met andere werkzaamheden te voltooien en had problemen met mijn typwerk hoe dan ook, dus ik wachtte tot ik vanmorgen verfrist was om mijn fouten te herstellen.
 
Tis de Tijd van de verrijzenis.
Aartsengel Michael via Candace
Eerste Kerstdag, 2010.
 
Beste geliefden, enige tijd geleden deden Candace en Ik een stuk over de opstanding. IK BEN de Aartsengel van de Verrijzenis en Aartsengel Michael is meer een titel. De Aartsengel van verrijzenis op iedere planeet op het moment van het einde en verrijzenis is altijd onder de naam van de Zoon van de schenking, in deze gevallen. Dus omdat Michael van Nebadon uw Zoon van de schenking is, ben Ik dus de Aartsengel van de Verrijzenis en ga door als "Michael ". Candace kan de link van ons stuk gedaan in het verleden plaatsen.
 
http://abundanthope.net/pages/Candace_6/We_are_the_Arch_Angels_of_the_Resurrection_3007.shtml
 
Nu hier als onderwijs, een planeet ondergaat vele reinigingen, iedere normale evolutionaire planeet, wanneer het overbevolkt raakt of er zijn verschillende soorten van eindtijd. Het leven krijgt een periode van tijd te evolueren op een evolutionaire planeet, zaadplaneet of anderszins, en vervolgens met de normale komst van een Avonal of een Zoon van de Schepper, is er op een bepaald punt een definitieve uitspraak voor alle zielen die via de planeet over een periode van tijd hebben gewerkt, voorafgaand aan het binnengaan van Licht en Leven.
 
Op het moment van dit laatste oordeel, voor licht en leven, incarneren alleen zielen van een hogere aard op een planeet. Het is niet langer meer een geschikte plaats voor de ervaringen van jongere zielen. Het wordt een hogere aard in de school als zodanig.
Voor Moeder Aarde ( Gaia, Urantia ) is het die tijd. Alleen al in feite 5D of hogere niveau zielen kunnen op deze planeet incarneren, maar dat belet natuurlijk niet de geboorte van de robotoiden of automaten zoals ze vaak worden genoemd Er zijn geen duistere wezens geïncarneerde op deze planeet in feite sinds 1995. Er zijn alleen de automaten en de Zonen van God inkomend of in herhalende incarnaties als dat van het bereikte niveau is en passend om een ander leven te hebben.
 
A.u.b. geliefden, dat wat ik hier breng heeft geen invloed op de meesten of misschien alle lezers van AbundantHope. U bent nog steeds ontwakende van het feit dat u veel verder dan de evoluties van deze planeet bent. De meesten van u zijn op het superuniverseel niveau of hoger die zijn gekomen om te dienen. Degenen, nog steeds op de lokale universele scholen, terwijl zij naar planeten als deze komen voor ervaring, zij ontwaken niet bijzonder goed door wat zij zijn. Zij denken gewoonlijk dat zij in een eerste leven zijn en raken gestrikt in religies op een wereld als deze, maar zij krijgen hoe dan ook waardevolle denk/probleemoplossende ervaringen. Zij staan nog steeds ver af van geperfectioneerde wezens.
 
( Candace: Allen van u die zich aangetrokken voelen tot dit materiaal, doen niet uw ascentie, zijnde de fusie met de gedachtenregelaar. U deed dit zeer lang geleden. U kunt anders geen mensen zijn van het Superuniversum van Havona. Dat gezegd hebbende, "ascentie " betekent ook groei, en dat stopt nooit, maar in termen van lessen van de aarde, de ascentie van een aardeziel betekent fusie. Er zijn veel proeven en testen voordat dit gebeurt. U zult niet geloven hoeveel sterrenzaden hier, betaald hebben voor foute klassen om hun ascentie te verdienen. En zij verdienden dit misschien honderdduizend jaar geleden of meer en veel meer dan dat. En GEEN van deze klassen zullen dit geven. Velen zijn zogenaamd uitgevoerd door St. Germain. Geliefden, het zijn de beschermengelen van de ziel die dit alles opzetten, de leerplannen. Niets op aarde kan u voorbereiden op dit. Veel van deze fraude in zowel kerken en the New Age .)
 
Nu, gedurende de komende weken, zal er in veel gebieden van jullie planeet een aantal van perfecte of bijna perfecte wezens verschijnen. Deze zijn de vrijwilligers waarover wij gesproken hebben die komen in gekloonde gelijkuitziende vormen ter vervanging van hen die worden verwijderd. De meesten zijn reeds in actie, maar wij krijgen nog een paar meer op zijn plaats terwijl we alles afronden.
 
Kijk naar uw nieuws en let daarin op u bekende gezichten die jonger en vernieuwd lijken en het moet duidelijk voor u worden. Wanneer wij de ether overnemen is dit meestal alles wat degenen op de planeet nu gaan zien, het stralende licht achter de ogen zal zeer duidelijk zijn, zelfs op televisie. Zij zullen een enorm voorbeeld opzetten.
 
Zij zijn hier voor een zeer korte termijn, tot de Stasis en dan mogen zij ons verlaten als zij dat willen. Zij zijn niet alleen in de media en de overheid, er zijn vele anderen in verschillende bedrijven, zaken en dergelijke, met inbegrip ook van enkele vervangen religieuze leiders. Gedurende deze komende tijden van onderwijs, vergezeld door sommige aardveranderingen, hebben wij de hogere Zonen van God nodig op de planeet, de duisteren kunnen hier niet mee omgaan.
 
( Candace: wij hebben al een keer gewezen dat wij een " nieuwe Obama en Michelle "hebben maar deze zijn pas twee keer verschenen, de andere Obama's worden momenteel nog steeds gebruikt. Degenen van u die de Barbara Walter's Special op tv zagen, die werd gedaan op Thanksgiving Day en uitgezonden op Zwarte Vrijdag, zagen het nieuwe stel en de echte liefde tussen hen was voelbaar.)
 
In de meeste gevallen, met de duisteren, als zij gehuwd zijn en familie hebben, de familie is waarschijnlijk ook volledig vervangen. Er zou te veel stress zijn voor de bestaanden te leven met een zeer hoog verlicht persoon, die uiteraard zeer veranderd is. Maakt u geen zorgen over hen, omdat allen nu worden gesorteerd naar dienstbaarheid en dat is de manier waarop het is.
 
Nu is de tijd van Verrijzenis van zowel de zielen en van Lady Gaia zelf. Wij hebben dit eerder behandeld via verschillende personen. Zoals we u hebben geïnformeerd, zullen er rond de 1 miljard zielen zijn die net het recht hebben verdiend om opwaarts te gaan met Gaia en zij hebben dit recht gekregen voor alleen deze reden. Als een zaadplaneet, zijn deze zielen nog niet volledig uitgegroeid en zijn nog niet klaar opwaarts te gaan via de normale methoden van keuze. Deze strikte acties hebben wij genomen om de "oogst" te verhogen, die veel te klein is.
 
Er zijn velen die dus niet kunnen herleven en de meesten zullen reizen naar andere werelden, bewegend in het tempo van hun vooruitgang of het ontbreken daarvan. Wij hadden oorspronkelijk overwogen iedereen te verwijderen als zij overgaan en meer mensen van 5d hier binnen te laten, maar besloten in plaats daarvan wat u noemt, de 51% mensen te laten blijven en een verdere kans op groei te geven. Nu dit karwei of baantje van wie en wat zal herleven, is mijn missie.
 
Begrijp dat Christ Michael, Esu, Monjoronson en anderen hier geen deel aan hebben. Zij hebben geen rol in het onscheppen van wie dan ook, anderen hebben die taak, specifiek de Rechterlijke instanties van het Superuniversum, behalve in het geval van jongere zielen die simpel gezegd " optie uit " van het eeuwige leven nemen. Deze planeet is zwaar geweest en de "optie uit " keuzes zijn aanzienlijk minder dan normaal. ( Candace: Aub overweeg het lezen van document 15 van het Urantia Boek over het Superuniversum. Sectie 123 gaat over de tribunalen. www.urantia.org)
 
Nu zoals u hebt geleerd, gedurende de Magnetische Poolomkering zal alles dat niet van God is van de aarde afvallen. Zelfs als het in Stasis is. Wij gaan dus heel veel mensen verwijderen voor de omkering, en plaatsen hen dan weer terug, natuurlijk NA de Stasis en de veranderingen ervan. ( Candace: LANGE Stasis hier, geen mini, er is geen magnetische pool omkering zou er een mini Stasis,zoals we besproken hebben, plaatsvinden. In feite hadden wij verschillende mini Stasis perioden op deze planeet, vanaf dat wij samen waren in 1992 toen wij de fotonring betraden en er waren korte van 1- 2 dagen perioden sindsdien, dat is deels ook waarom de seizoenen niet meer met onze kalenders overeenkomen.)
 
Als deel van dit leerproces komende, zijn wij van plan de mensen op de hoogte te stellen van het doel van de sterrenvloten en dit zijnde de 2e Komst, zo goed als zij dit kunnen begrijpen. De meesten van hen kunnen niet gedematerialiseerd worden om aan boord te gaan, geen eigenlijk, die zo op de grens zitten en velen kunnen zelf niet aan boord gaan via levitatiestralen. Hun lichamen zouden worden geconsumeerd door het proces.
 
Dus als het leer-aankondigings proces doorgaat, omdat wij ook robotoiden gaan ophalen, moeten wij mensen aan boord halen via trappen, of kleine anti zwaartekracht platforms. Dit vereist landen of een klein stukje boven de aarde zweven. Dit is tijdrovend en niet zo praktisch, maar we moeten hen van de planeet halen voordat de stasis start. Wij hebben dit niet eerder besproken door de voortdurende wijzigingen van plannen en de vele discussies.
 
Het zal deel van uw rol zijn, deze mensen te helpen overtuigen waar u woont, om aan boord te gaan op welke wijze dan ook. Er zullen waarschijnlijk enige belangrijke aardveranderingen zijn en velen moeten deze veranderingen en ons zien, gedurende de periode van aankondigingen. Wij willen dus mensen ophalen vanuit gebieden die gevaar lopen. Wij zullen niet succesvol zijn met het ophalen van hen allemaal, maar zonder enig onderwijs en te proberen mensen op hun gemak te krijgen, zij die aan boord willen gaan, zouden er weinig zijn. Het is gewenst dat dezen de aanvullende ervaring IN lichaam hebben, zelfs als zij niet terugkeren naar de planeet na stasis.
 
Nu, de 1 miljard die met de planeet zullen verblijven, moeten ook van de planeet af zijn, en ook jullie allemaal die blijven om te dienen. Wij zullen met de magnetische poolomerking beginnen kort voor de Stasis wordt gestart. Het zal langzaam optreden om teveel schade in landschappen te voorkomen en wij zullen enorm veel mensen ophalen op dat moment, voordat de planeet zichzelf tot rust brengt. Wij weten nog niet de exacte timing van het ophalen omdat soms shit happens, zoals jullie graag zeggen en zelfs in de "hemel " gebeuren dingen volgens hun eigen tijdsinstellingen en afleidingen. U allen moet dat nu gedurende uw wachten begrijpen.
 
Op het moment van het leerproces dat wij onszelf gaan tonen, MOET u, al op de hoogte zijnde, op dat moment uw zorgen opzij zetten over hoe u hierop gaat reageren. U moet ons steunen en uitleggen dat u hiervoor al lang voorbereid bent. Het leerproces zal een ander voordeel hebben omdat mensen die niets van AH of ons afweten, of zelfs afwijzend staan tegenover ons zullen ontwaken, deze slapende sterrenzaden hier en komen ook in deze dienstverlening. Sommige van uw familieleden zullen het uiteindelijk " begrijpen ".Sommigen niet en als zij niet dit onder redelijke omstandigheden doen, besteed je tijd elders. Als zij niet tot degenen behoren die blijven na de lange Stasis, is het niet belangrijk. Probeer niet parels aan mensen te geven die alleen maar stenen willen. Het is immers het laatste sorteren. Nou bijna, er zal voortdurend gesorteerd worden na de lange Stasis wanneer mensen passeren, want sommigen zijn niet van plan hun ascentie te verdienen.
 
Normaal gesproken bij deze eindtijden, zijn de kinderen van de planeet, bijna klaar voor fusie met hun gedachten regelaars, die in het algemeen rond de staat van bewustzijn van 6 d is. Niet altijd, sommigen zijn een beetje vroeger. anderen iets later, maar het is een algemene regel. Dezen die bij de groep van 51% horen zijn nog steeds binnen het 4D bewustzijn, en zo krijgen zij een kans om het tot de 5d bewustzijn te halen tenminste met de planeet. Wanneer zij dit doen, hebben zij dan andere keuzes ter beschikking voor hen voor hun groei. Ze kunnen of kunnen niet fuseren voor het einde van hun leven of bij verdere geboorten op de planeet. Alles is individueel.
 
( Candace: de ascentie van mensen op deze planeet is geen massa ascentie als aangegeven via verschillende onjuiste New Age-sites, gecontroleerd door de CIA of niet. Ascentie is fuseren met de gedachten regelaar. Iedere ziel heeft zijn eigen weg op zijn eigen tijd te gaan.)
 
Deze 1 Miljard, als aangegeven, zullen worden ontwaakt voor het einde van de Stasis. Wanneer zij aan boord gaan, zullen zij aan boord in Stasis worden gebracht, omdat zij nog niet deze ervaring verdiend hebben en niet mogen zien wat er gedaan wordt tijdens Stasis. Zij zijn niet klaar voor de lessen die beter bij hun passen wanneer zij ontwaken met de herstelde planeet. Zij zullen enige voorlopig onderwijs krijgen, eens ontwaakt aan boord.
 
Wat betreft de dieren, wanneer zij van God zijn, rusten zij gewoon tijdens de Stasis en overleven zeer goed de tijd wanneer de planeet rechtop staat en ook gedurende de magnetische poolomkering. Zij worden ook in Stasis gezet omdat de stress van een poolomkering angstaanjagend is en ook, aangezien er veel vulkanisatie zal zijn met de omkering en met de as wijzigingen, moeten zij in Stasis zijn, omdat hun lichamen anders zouden overlijden door gebrek aan zuurstof. Wij zetten ALTIJD een planeet in Stasis wanneer de dieren moeten worden bescherm voor iets van deze grootte. Dus zullen zij gelukkig slapen.
 
Degenen van u die naar de planeet terugkeren, zullen uw huisdieren verzorgd hebben en afhankelijk van wat u doet mogen zij bij u blijven gedurende de Stasis of door de Stasis heen slapen en later bij u terugkeren. Aub schrijf geen vragen van dit soort aan Candace, zij heeft zo al weinig tijd tussen haar verantwoordelijkheden met ons en de nooit aflatende tijdrovende problemen met de duistere pesterijen. U kunt wachten en ontdekken wanneer het gebeurt. Wij zullen ook lessen geven, die veel vragen van u kunnen beantwoorden, omdat de rest van de planeet veel meer vragen heeft dan u zult hebben !
 
U zult zelf meer en meer ontwaken zelfs door ons onderwijs, het zal herinneringen openstellen die u helpen als u uw verschillende packies zult openen die u gekregen heeft ( Candace: niet te verwarren met Casper packies aub. Geen geld, pakketjes of informatie opgeslagen in uw geest te lezen op de juiste tijd omdat zij zijn gecodeerd, te openen voor u of u vind ze en opent ze zelf. De laatste keer dat het woord packies werd gebruikt in een van mijn stukken, veel van jullie dachten er werd bedoeld Casper's pakjes. Uw hoger zelf en zelfs uw lager zelf met deze lichamen, uw "ego geest" slaat materiaal op zoals u materiaal opslaat in bestanden op uw computer. Deze pakjes zijn dus bestanden van informatie op de " harde schijf " van uw geest. )
 
Wij weten niet hoelang de leerperiode zal zijn. Het is afhankelijk van de mensen en de planeet. Wij hebben sommige dingen gedaan om de aardwijzigingen te vertragen, met inbegrip van de Golf van Mexico om zo tijd te hebben. Met de Golf van Mexico, hebben wij gebieden met problemen terug in de tijd geduwd, zo te zeggen, het verouderen als het ware. Dit zet de zaak van de betroffen lekken terug naar de toestand van het niet lekken voor een tijd. Het is als u zou zeggen 60 bent en nu zou zijn als toen u 25 was. Terug in de tijd gegaan. Dit teruggaan in de tijd veroorzaakt zijn eigen druk echter, en terwijl wij voorwaarts gaan naar het aankondigings leer proces, zullen wij deze gestreste gebieden terug vooruit in de tijd zetten omdat er een evenwicht moet zijn. Dit kan niet eindeloos doorgaan.
 
Ik hoop dat dit kleine stuk nuttig zal zijn voor velen van u, wachtend in uw ongeduld, opnieuw voor een stukje van de toverstaf. Dit gehele nu huidige proces is ontstaan gedurende alleen de laatste 1,5 tot 2 jaren en de tijd en balans is zeer complex. Dit is experimenteel en dus hadden wij voor alles nieuwe parameters af te leiden. U zult versteld staan als u het ziet ontvouwen. Wij hebben hier in deze zin, een vertraging in het normale verrijzenisproces in dit soort van evolutionaire eindtijden wat ons geschenk ( en beloning ) is op een manier, voor de vele tekortkomingen op deze planeet die een volk is gegeven die nog niet klaar is om te ascenderen.
 
Maar Gaia is gereed, de oogst is te laag en dus hebben wij deze oplossing gemaakt. Iedereen die iets is in de Hogere Rijken gaat dit bekijken en spreken hierover voor een heel lange tijd, vooral als het werkt ! Wij hebben nieuwe wateren belopen. Wij hopen dit zal zo zijn. Goede avond en Vrolijk Kerstfeest.
 
Ik ben Aartsengel Michael van de Verrijzenis van de Schepper van Michaels Zaadplaneet.
 
Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door © 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.