categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Symptomen door de Golf.
By Candace, vertaling Lilian A
Feb 3, 2013 - 10:22:52 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

Van AbundantHope.net

 

Wave Symptoms
By Candace
Feb 20, 2013 - 6:25:05 PM

 

 

Symptomen door de Golf

Door Candace, vertaling Lilian A

 

2 februari 2013

 

Hallo iedereen, de Energieën door deze huidige Golf zetten zich, zo te zeggen, en beginnen meer ernstige gevolgen te hebben voor sommige mensen. De Golven nu voor een tijd, zullen zich bijna voortdurend overlappen, en komen steeds sneller en sneller en meer intens iedere keer.

 

Degenen onder jullie die meer spiritueel zijn en veel kundalini hebben geschapen voelen dit waarschijnlijk eerder dan anderen. Afgelopen herfst, kreeg ik persoonlijk een ervaring van een paar maanden of meer van " gesimuleerde " golf  door gebruik van technologie zodat ik zou " voelen " wat ermee komt.

 

Het begon met de hogere energie die de vloot aan de planeet gaf en het dimmen van de zon rond half september. Ik begon veel hart-onregelmatigheden te ervaren, echt intens in feite. Wanneer ik me rond het huis bewoog ging het soms omhoog tot 120 slagen per minuut en rustig wandelen buitenshuis, tot 140. Soms was het genoeg regelmatig maar sneller en andere keren zeer onregelmatig. En gewoon bij het zitten, wanneer het vertraagde waren de onregelmatige slagen zeer duidelijk en ik voelde vaak een druk op mijn borst. Soms waren de slagen algemeen, clusters van snelle, periodes van ontbrekende. En vaak een patroon van 2 slagen met een rust, 2 slagen met een rust. Voor een korte periode controleerde ik mijn bloeddruk en het sprong ook een beetje, op en af, maar niet een serieuze factor. Ik had geen  pijn dat me het gevoel gaf dat ik een hartaanval kreeg, maar er was druk op de borst en vooral wanneer het hart meer onregelmatig was en extra werk deed.

 

Ik begon wat niacine te nemen waarvan ik dacht het hielp, en ik blijf het innemen. De afgelopen week had ik weer iets vreemds, en deze keer nam ik aan van de echte Golf en niet de gesimuleerde energie. Maar niet zoals de afgelopen herfst. En lang niet zo snel. Ik vond op een dag het patroon van 2 en rust, maar op dit moment, is het normaal.

 

Omdat ik wist wat er gaande was, hield ik mijn angst af, maar als anderen dit beginnen te krijgen, zullen de Eerste Hulp kamers het druk krijgen en de artsen zullen geen enkel idee hebben hoezo. Ik zie dat sommigen de diagnose zullen krijgen van atriaal gefladder, atriale vibratie, onverklaarde ventriculaire afwijkingen en sommigen zullen misschien pace-makers worden aangeboden. Hart-artsen zullen zeker voordelen hebben, ondertussen afvragen wat de shit aan de hand is met hun eigen harten. Ik vermoed zelfs dat een deel van de mensen met griep in het ziekenhuis  zich zieker voelen dan normaal door de golf en andere kosmische energieën.

 

Op sommige momenten heb ik ook last van lichte ademhalingsproblemen, en het is moeilijk te onderscheiden, de oorzaak, omdat ik de neiging heb om  sommige dagen de " chem trail " long de schuld te geven die ik jaren had als gevolg van overmatig chemtrailen.

 

Nu, laatste oktober, iets geheel NIEUWS begon en heel plotseling en dit is wat ik het meest echt leerde als experiment in het proces. Op een dag kreeg ik opeens een heel warm hoofd, alleen de huid en de hitte verpreidde zich over mijn armen en naar mijn borst en buik. Het volede alsof ik was verbrand door straling. In feite zag eruit als een mix van gekookte kreeft en enorme allergie uitslag, de roodheid was een beetje vlekkerig. Ik werd als snel verzekerd dat niets mis was, dit is wat de mensen meer en meer kunnen ervaren en dit is het " Goddelijk Vuur " wat letterlijk " brandt " maar toch GEEN SCHADE doet. Dat het zou leiden tot iemand lichtgevend zijnde. Ik ben al jaren tot op zekere hoogte lichtgevend en de mensen vragen algemeen welke make-up of huidlotion ik gebruik !

 

Ik had nogal een paar van deze, en op een dag merkte ik ook warmte op mijn benen en ja hoor, kreeftrood daar ook ! Soms waren deze INTENS en duurden ½ uur of zo en dan verdwijnt het rode en de huid ziet er prima uit. Ik zou dit niet graag in een groep ervaren bijvoorbeeld in een restaurant, want sommigen zouden 911 voor me willen bellen, ervan uitgaand van totale  UITSLAG.

 

Ik krijg het nog steeds aan en af, maar niet meer zo intens. Soms slechts een deel van mijn lichaam. En niet altijd met het hoofd, maar aanvankelijk was het mijn hoofd wat het eerst BRANDE. Soms begint het in de nek, soms boven, voor of een kant van het gezicht. Ik leerde al snel tijdens dit te ontspannen. Een keer ging ik naar bed om te ontspannen, dat was nog erger, omdat het moeilijk was om  te " negeren " en ik vond wat het beste werkt gewoon bezig te blijven, wandelen helpt, of iets van huiswerk of zo. Gewoon de geest bezig houden helpt het te negeren. Het hele proces wanneer intens was hooguit een uur, inclusief de tijd voor mijn huid om weer normaal te worden. Als je dit hebt, zul je er VERSCHRIKKELIJK uitzien en mensen die weten hoe je er normaal uitziet zullen gealarmeerd worden. Ik wilde het een vriendin via Skype laten zien maar bleef het vergeten en wilde soms ook niet haar dag verstoren.

 

U zult andere problemen hebben. Opvliegers, koude rillingen, duizeligheid, duizelingen, diverse pijntjes en pijnen en de hemel alleen weet wat nog meer. Wazig zien is een andere. Veel spiertrekkingen kan een probleem zijn. Ik heb dagen waar ik een bepaalde nieuwe vreemde pijn heb en enkele van dit neem ik aan is weefselgenezing of zo iets gaande en ik vergat te vragen of enkele van mijn verbeteringen hiermee te maken hebben of hulp aan boord door de hemel-artsen.  

Houd uw dieet in goede vorm en uw mineralen goed aangevuld. Ik heb wel een probleem met laag kalium, sinds mijn middelbare schooljaren en verzeker me om het nu in balans te houden. Omdat dat langzame onregelmatige hartslag veroorzaakt wanneer te laag zijnde. En vreemde kleine kriebels enz. Maar jeuk zonder oorzaak kan ook hieraan gerelateerd zijn en ik krijg jeuk tijdens de " stralings" aanvallen en het is inderdaad straling, geliefden. Geheel anders dan zonnebrand voelen.

 

Ik zie iets van genezing en weet niet of het de Golf is of door de hemel-artsen. Ik vergeet het te vragen.

 

Geeft niet of de Golg enige genezing doet of zij die blijven krijgen het van schip. Ik vergat dat detail te vragen. Deze vurige roodheid is net dezelfde hitte van het stralen heen en weer van het schip. Totaal verschillend. Een van mijn vreemde genezingen is dat ik niet langer op met rechter buitenvoet loop die mijn hele leven mijn schoenenhakken en leer aan de buitenzijde heeft versleten. Ik voel echt mijn voet recht de grond raken en ik hoef niet al die schoenenlijm te gebruiken om de levensduur van de zolen van mijn schoenen te verlengen.

 

Ik ga DIT in de Golf sectie plaatsen en ik stel voor een aantal van de stukken te herlezen die wij eerder geplaatst hebben. Vooral het stuk dat geleverd werd door de Prophyt op GLP die iemand in mijn Golf -onderwerp plaatste. Het GODDELIJKE VUUR. Het beschrijft niet HOE het Goddelijke Vuur werkt, maar ik verzeker u dat het als radio-aktief VUUR aanvoelt maar het doet geen kwaad. Dus als u sommigen opmerkt met VUUR op de HUIF en veel Hartritme problemen, geef hen ondersteuning. Sommigen gaan hun artsen bezoeken en zij moeten, voor het geval dat zij wel een noodsituatie verwachten. Stop hen niet, laat aan hen om te beslissen.

 

Ik heb meldingen ontvangen heen en weer in de laatste paar jaren van teamleden die mensen kennen die de eerste hulp afrennen met hartzaken, alleen om geen oorzaak te vinden. Ik ging NIET naar de Eerste Hulp dus ik heb geen idee hoe mijn hartfimpjes er uit zouden hebben gezien.

 

Nogmaals, wees hierop voorbereid en wordt niet gealarmeerd door het branden, het is onschadelijk zolang als men niet FLAUW VALT maar er zullen mensen zijn die goed en wel ervan doodvallen. Door het hart en het branden.

 

PS: Ik heb ook intolerantie ontwikkeld voor een paar voedingsmiddelen die eerst OK waren en ik weet niet of dit de Golf is of de verwerking van het voedsel. Ik leek ok met eigen geroosterde organische noten bijvoorbeeld, maar een van mijn favoriete merken pindakaas zit niet goed en ik vergat dat onlangs en kocht nog meer en werd eraan herinnerd. Ik verdraag ook geen voeding met toegevoegde gluten, maar ga nog steeds goed met normaal gluten gehalte van volle granen.

 

Ik heb een sterke behoefte om mijn dieet nog verder te verbetern en verbeter mijn groene voedinginname met Chlorella omdat ik alleen maar zoveel groene smoothies kan eten. Ik heb het eten van rauwe voeding verhoogd. Raphael raadt het alleen rauw eten af. Sommige voeding is gekookt beter en hij stelde altijd voor minstens de helft van het dieet, 50 % rauw te nemen.

 

Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door
© 2005-2012 AbundantHope - Alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.