categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Nieuwjaarsdag Update
By Christ Michael via Candace, vertaling Lilian A.
Jan 2, 2011 - 4:37:07 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Candace
New Year's Day Update
By Christ Michael thru Candace
Jan 1, 2011 - 6:04:19 PM
 

 


Nieuwjaarsdag Update
Christ Michael via Candace, vertaling Lilian A.

 

 
Goedenavond geliefden, nou het is avond voor Candace. Ja, ik besef dit is 1 Januari en wij zijn een beetje achter ( voor sommigen is het 2 Januari ). Het werk gaat verder. De problemen op onze te doen lijst zijn nog niet volledig klaar en dat is ok, geliefden, omdat wanneer dit live gaat, het dichtbij perfectie is. Perfect zal niet gebeuren, maar we moeten de problemen verminderen.


Nu zoals wij u geleerd hebben, hebben wij heel veel vervangingen gedaan over de gehele wereld op verschillende politieke kantoren en in de media. Nu, Candace heeft verklaard dat het aankondiging leerproces ongeveer 3 maanden zal duren, als wij willen. Het zal een glorieuze maar moeilijke tijd zijn.
 
Geliefden, wij nemen alles naar onder in deze wereld dat moet instorten. Opgenomen in die ineenstorting zullen vele organisaties zijn, met name bepaalde corporaties. Er kan een ineenstorting zijn van de mogelijkheid volledig voedsel en benodigdheden te leveren en wij hebben enorme voorraden om dit bij te staan. Niemand zal honger lijden en zonder uw spreekwoordelijk wc-papier zitten, in termen van wat noodzakelijk wordt geacht.
 
Wij hebben u al lang verteld, u moet voorbereid zijn en nu is een goede tijd een goede voorraad van benodigdheden te hebben. Er zal een aanzienlijke werkloosheid zijn door dit. Nu, zit er een plan in dit, ja. Als wij de financiële sector laten ineenstorten, zullen al uw schulden kwijtgescholden zijn. Zullen niet kwijtgescholden zijn, zij bestaan niet langer. Wij laten het banksysteem volledig ineenstorten. Zo zal er geen afbetalingen op huizen, credit card betalingen, studentenleningen,, elk type van bankschuld meer zijn. Ook geen belastingschuld meer. Dus zult u niet geconfronteerd worden met verlies van huizen en auto´s. Maar er kunnen grote beperkingen zijn in brandstof voor hen.
 
Voor degenen die huren, bijna alle verhuurders hebben leningen, die ook afgeschreven zullen worden. Mensen zullen wel hun huurbazen moeten dwingen de huur te verminderen of te elimineren. Er zal aanzienlijk minder noodzaak zijn om geld uit te geven. De mensen zullen hun problemen moeten oplossen die kunnen bestaan uit het bij elkaar plaatsen van familie en dergelijke. De mens zal sommige problemen hieromtrent moeten oplossen.
 
De mensen moeten deze ineenstorting zien. Er zal veel tandengeknars zijn, wanneer schuldgevoel de mensen overvalt die foute beslissingen hebben genomen hoe zij leven. Er zal aanzienlijk verlies zijn van comfort, vooral voor de rijken. Er zullen wel leveringen van brandstof zijn voor verwarming en dergelijke en de elektriciteit blijft, of er geld is om te betalen of niet.


Ik weet niet anders hoe dezen te leren dan hen te laten ervaren wat zij hebben gecreëerd en hoe het in elkaar valt. De meeste mensen hebben geen idee van de complexiteit die nodig is een wereld te besturen. Zij hebben geen idee waar dingen vandaan komen, hoe dingen gemaakt worden, hoe zaken hen bereiken. In feite kan het de meesten niet schelen zelfs al zijn ze bewust en dit zijn degenen die misschien de moeilijkste lessen nodig hebben.
 
Nu ben niet angstig hiervoor. Het leven zal in feite geestelijk verbeteren wanneer de mensen zich tot elkaar wenden voor de verandering. Velen zullen niet materieel rijk zijn, maar geestelijk worden verrijkt. Gedurende deze periode zal de mensen de kans aangeboden worden naar schepen te verhuizen en sommigen naar hun toekomstige bestemmingen. De verminderende omstandigheden zal helpen bij het motiveren van die keuzes.
 
Er IS iets dat wij binnenkort zullen doen en ik kan dit niet aankondigen, maar het is van essentieel belang en veel van u zullen blij zijn omdat dit u zal helpen in uw dienen.
Nu, ik had Candace verteld als wij niet binnen een uur op TV waren wij een update zouden doen waarvoor zij gebedeld heeft. Dus hier zijn we. De eerste aankondiging zal zijn via uw Nood uitzendsysteem van de Verenigde Staten. Er zal een verklaring zijn door de nieuw geplaatste Obama. Dit zal dan uitgevoerd worden over de hele wereld door de normale media. Het aankondiging proces zal binnen een dag of twee daarna beginnen.
 
Nu, u moet de noodzaak van onze vervangingen inzien. Degenen die duister en niet meewerkend zijn zullen vluchten en er moeten verantwoordelijke mensen aan de macht zijn. De meesten lijken zeer op de originelen, met behulp van verschillende technieken die wij hebben, om ervoor door te gaan en een beetje make-up zal helpen. Dit zijn in feite klonen, bewoond door personeel van de " Sterrenvloot " , met andere woorden bezield en deze zijn zich heel bewust van hun rol. Wanneer u een volwassen lichaam bewoont, in plaats van een kind, is het geheugen solide. Deze dragen genoeg van de programma´s van degenen die zij " overgenomen " hebben om de fysieke manieren te hebben om in orde te zijn voor degenen die hen bekijken.

 
Wij hebben tot op dit punt 8923 mensen vervangen. Er zullen er waarschijnlijk meer worden. Wij hebben " vallen " opgesteld om diegenen die problemen vormen, hun aandacht te trekken en hen te verwijderen. Wij kunnen geen onzichtbare problemen hebben nadat het proces is gestart. Onder deze onzichtbare problemen vallen mensen met meerdere persoonlijkheden die eenvoudig ingezet kunnen worden door zeer eenvoudige commando´s van hun controleurs. Deze commando´s KUNNEN materiaal op televisie zijn, en wij kunnen geen mensen gebruiken die wapens oppakken en in winkels gaan en winkelenden neerschieten, als voorbeeld.
 
Er is een groot deel, was voor de laatste maanden in feite, die deze bestudeerd hebben die zich in kerken hebben ingeluisd, en dit is een omvangrijke zaak., om bepaalden zover te krijgen om ons in diskrediet te brengen als zijnde demonen uit de ruimte en dergelijke. Sommigen van u zien dit in actie in feite op verschillende forums en een van de dingen die wij doen is het afsluiten van vrij veel forums, zodat deze zich niet kunnen uitlaten om onze show in de war te sturen.
 
ER zijn vele andere voorbeelden, maar ik laat dat aan uw verbeelding over. Wij moeten een stevig schip hebben, zodat wij niet zinken. Wij zijn er bijna. Wij ontdekken nog steeds nieuwe mensen die vervangen moeten worden en het maken van een kloon duurt 36 uur en nog eens 36 uur deze te programmeren nadat de ziel deze bewoont. Dus 3 dagen voordat deze persoon deze vlakte kan bewandelen. Dit is de voornaamste reden voor dit uitstel.


Wij hebben alle gaten binnen de aankondiging systemen opgeruimd en zullen de satellieten van de mens omzeilen met onze eigen communicatie voor de televisie. Dat is waarom u verteld werd dat wij en het nieuws er zullen zijn en dat gedurende die 3 maanden. De mensen zullen van hun soap opera`s afkomen. Wij zullen alles beheersen. Wij hebben genoeg " entertainment " gepland met inbegrip van heel veel onderwijs vanaf DVD`s die al hier op deze vlakte zijn. Dit zal beter zijn dan alle soap opera´s, dat kan ik u verzekeren. Ook geen winkelkanalen op TV . Wat zal de mens doen ??? Nu, hij gaat zijn geest ontdekken.
 
Dit is genoeg voor nu. Wij zijn echt dichtbij. Nogmaals, er is iets binnenkort gepland dat niet openbaar gemaakt zal worden. Wij hadden gehoopt de presidentiële toespraak vanavond te hebben, maar er zijn nog meerdere gaten gevonden, nogmaals niet in de geplande uitzendingen maar andere gaten. Wij realiseren ons dat wij vele wegen van communicatie moeten sluiten, met inbegrip van alle radio, behalve op plaatsen waar onvoldoende televisie is. Wij willen niet het internet sluiten, maar wij hebben vele codes ingevoerd om internsites te verwijderen die dit gaan bestrijden.
 
De mens heeft geen vrije wil om dat te vernietigen wat God gepland heeft als onderwijs. Het is zo simpel als dat. Hij zal niet de vrije wil van anderen vernietigen. De mensen gaan een eerlijke kans krijgen om besluiten te nemen, zonder het opzettelijke bedrog. Op het favoriete forum van Candace, "God Like Productions", was er een groep van mensen die stampei maakten en die bizarre claims maakten dat wij hier zijn om mensen te evacueren en dan te doden door ze aan boord van schepen te vergassen. Dit is maar een klein voorbeeld van hetgeen waar wij vat op moeten hebben. Wij waren persoonlijk geschokt dat dit onderwerp werd aangesneden door de personen die met deze lijnen zijn begonnen en andere lijnen. Dit is waarom bepaalde forums niet zullen werken en dit omvat ook vele christelijke forums en websites, op zijn minst voor een tijd. Sherry Shriner, jij bent een van degenen die ook niet zullen uitzenden. Interessant, dat deze forums en dergelijke binnen de Islam van mindere zorg zijn dan christelijke.
 
Velen van u hier zullen snel de kennis kunnen gebruiken die in jullie " pakjes " zijn, die u zullen helpen bij het helpen van anderen. Wij hebben nu veel op de planeet ook voor dit doel, degenen die hier wonen die deel uitmaken van onze bijna 100.000 die in opleiding zullen zijn gedurende de Stasis en die worden geplaatst in verschillende teams van AbundantHope om op de plaats te stappen na de Stasis. Wij hebben voorheen over dit gesproken. Er zijn veel goede mensen die natuurlijk nog nooit van AbundantHope gehoord hebben, die ook in dienst zullen gaan op dat moment, lokaal waar zij wonen. Het zal bijna automatisch voor hun zijn. Als de mens zich aanpast, zullen er natuurlijk meer in dienst komen.
 
Er zal ook een verscheidenheid van aardveranderingen zijn gedurende deze tijd, dat is de reden waarom wij de troepen naar huis halen over de hele wereld. Wees niet bezorgd hoe dit wordt gemanifesteerd op dat moment, maar zij zijn nodig om in hun verschillende landen te kunnen dienen. De oorlog loopt ten einde, en als u een enig bewijs hiervan wilt, merk dan op dat uw nieuws bijna geen oorlog meer uitzendt. Wij gaan voorwaarts. Wees geduldig als altijd en richt u op hoe u kunt helpen terwijl deze wereld ten einde komt. Ik adviseer nogmaals als boven, dat u het noodzakelijke inslaat, inclusief uw medicijnen en dergelijke als u kan. De goederen die wij verzameld hebben zullen worden verdeeld bij noodzaak in uw winkels en dergelijke. Wij kunnen sommige voedingsmiddelen uit zuidelijke landen naar het noorden vervoeren omdat vliegtuigen ook niet veel zullen vliegen tijdens deze periode. De mensen zullen zien hoe wij hun helpen.
 
Maar u zult niet in voedselrijen hoeven te staan, indien u zichzelf bevoorraad, voornamelijk met belangrijke behoeften afhankelijk van hoe u leeft. Genoeg voor vanavond, Ik ben aan het werk zoals de meeste teams voor verscheidene meerdere uren.
 
Wees in vrede, alstublieft.
Ik ben Christ Michael/Aton.
 
 
Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door © 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden.

 

 
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.