categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Hou u vast/los
By CM en Esu via Candace, vertaling Lilian A.
Jan 31, 2011 - 10:58:41 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

From AbundantHope.net

Candace
HANG TIGHT/LOOSE
By CM and Esu and Candace
Jan 30, 2011 - 11:30:12 AMHou u vast/los
CM en Esu via Candace, vertaling Lilian A.
30 januari 2011


  
Beminde geliefden, dit is een gezamenlijke boodschap van mijzelf en Christ Michael. Hij is echter opgeroepen naar de Raad op noodbasis, dus ben ik belast met dit daadwerkelijk te leveren aan Candace. Het is echter door ons samen geschreven.
 
Nu, er waren twee boodschappen via Bela. Lees deze zorgvuldig door als je dit nog niet hebt gedaan. Sommigen van onze lezers zijn " aan het rondkwispelen " om maar zo te zeggen met deze nieuwe gebeurtenissen aan de horizon rond Egypte. Terwijl jullie worden vermaakt over deze kwestie via uw MSN nieuws, is er veel meer dat achter de schermen op de plaats wordt gezet en dit verspreidt zich naar meer plaatsen in de wereld.
 
Nu dit zijn zwarte operatie spelen en een van de redenen waarvan wij verwachten die de wereld ondersteboven en binnenstebuiten zullen zetten op het eind van 2010, was dat deze waren gepland voor toen ( gedurende de verschillende feestdagen ). Hoe dan ook, zij hadden veel meer gepland en wij vonden het noodzakelijk om een aantal van hun projecten in te wikkelen. Deze moet blijven voortduren voor een tijd, het is dit dat zal helpen om, ( dat hopen wij toch |) sommigen van de bevolking op deze planeet te wekken.
 
Wij gaan niet naar buiten brengen wat gepland is en in welke volgorde, maar het moest zich manifesteren als een deel van het naar onder halen van deze wereld. Terwijl de " rellen " als Nieuwe Wereld Orde worden gegenereerd, zal het zorgen en blijven voor een afzetgebied voor degenen die lang onderdrukt zijn. Dit is de " kom van het hek af - toestemming " hiervoor. Het zal niet erg lang duren. Had dit uiting gehad gedurende de laatste 6 maanden van 2010, zouden wij in de aankondigings-onderwijs procedure zijn.
 
Wij hebben vele versterkingen gehaald en de duisteren weten dit. Wij halen meer terwijl wij spreken via grote transportschepen. Candace ziet dit regelmatig en geeft toe tot 5 van hen zichtbaar vandaag vanaf dat zij is opgestaan. Er zijn meer maar nu achter de wolken, van inkomende stormen en enorme chemtrails over Denver.
Terwijl de chemtrails irritant zijn en terecht ook voor jullie en black ops georiënteerd zijn, dient het doel. Het versnelt eigenlijk de opwarming en aardveranderingen omdat het aluminium en de resulterende wolken de hitte vasthouden die in de aarde genereren. Zij denken nog steeds dat het de warmte van de zon voorkomt. Doet het niet, moeders koorts is niet helemaal gerelateerd aan die zon. En wij verwijderen er veel van omdat de deeltjes van aluminium en barium worden gebruikt bij het helpen met de wederopbouw van uw firmament. Er moeten deeltjes hoog in de atmosfeer zijn die noodzakelijk zijn om het water vast te houden. Het firmament werd neergehaald om het 40 dagen regen verhaal te produceren niet door God maar door de eigenaars van de planeet op dat moment, die probeerden, jullie raden het, een spel van bevolkingscontrole. Krachten hier op dit moment gaf aanzienlijke evacuatie, maar het spel werd toegestaan, het verstrekte enige zuivering van verschillende levensvormen die de planeet toen nodig had.
 
Onze schurken denken natuurlijk dat zij ook alle goede energieën die binnenkomen blokkeren, maar deze barrière die zij sprayen voorkomen het binnenkomen van welke van die energieën dan ook niet, en is dus een verspilling. Zij hebben alleen maar hun eigen ondergang in deze zin versneld, omdat wanneer je koorts hebt, je huivert, dan bundelt en verhoogt de koorts, die je helpt de bacteriën of virus uit je systeem kwijt te raken. Wij hebben deze chemtrails voor deze redenen toegestaan, omdat het ook dient. De MEESTE van deze deeltjes worden door onze schepen opgehaald naar grote hoogte noodzakelijk voor het hervormen van de damp barrières. U kunt mogelijk enkele problemen hebben soms iets materiaal in te ademen, en dat is zeker niet goed, maar u zult hoe dan ook niet veel langer deze versleten lichamen nodig hebben.
 
Nu, we kunnen niet geheel de volgorde van de komende gebeurtenissen voorspellen, maar wij hebben ons daar waar nodig ingebed. Wij hebben nu op de grond ongeveer 3 miljoen menselijke sterrenwezens die daar waar het belangrijk is zijn ingebed, in aanvulling op onze " vervangingen ", waarover wij al gesproken hebben. Soms ziet u op uw TV's onze, en soms " die van hun" . Terwijl dit vordert zult u vaker die van ons zien.
Nu, dit zal GAIA een beetje kwetsen en de duistere energieën zullen meer draaien, en wanneer zij een bepaald niveau bereiken, beginnen wij onze Stasis activiteiten. Houd uw kalmte. WIJ PLEITEN aan degenen die vallen over de data, zorgvuldig te kijken naar wat gebeurt. Zelfs als u ons niet volledig steunt, kunt u hoe dan ook, uw verschillende liefde en licht praktijken doen en u KUNT aan die rondom u meer op een positieve manier onderwijzen. Als er een tijd is om dit te doen, NU IS DE TIJD, ongeacht de houdingen van uw bewijs aan ons. WEES HET LICHT, wat het proces is van ACTIVITEIT en ACTIE. Als u uw geesten ZUIVER kunt houden, ziet u ons werk erin.
 
Candace heeft enige aandacht gegeven aan de lessen in de Cursus in Wonderen. GA naar de websites die de LESSEN bevatten, foor de 365 dagen per jaar, want zij zijn datgene wat Christ Michael gaf. De eersten zullen u helpen te focussen als u ze serieus neemt. U zult de illusie beter zien en niet meer de MSM media verhalen geloven.
 
Er zullen veel meer rellen rond de wereld zijn, tenminste de duisteren pompen hen omhoog terwijl u Egypte bekijkt. Dit is noodzakelijk, ongeacht wie ze uitvoert en zorgt voor het ontwaken van diegenen van deze wereld die kunnen ontwaken. Dit is een actie van beslissend punt voor velen. Gelieve voorraad bij de hand te hebben, wij kunnen niet volledig voorspellen wat zij doen met de banken en handel en wij laten dat aan hun over. Het wordt hen toegestaan deze acties te doen voor een reden. Wij kunnen de Phoenix niet op een andere manier herbouwen, geliefden. De duisternis moet samenvallen. Het is een natuurwet. Gelijk trekt gelijk aan.
 
U zult waarschijnlijk uw christelijke broeders en zusters aantreffen met het Israel materiaal waarmee zij geprogrammeerd zijn en de komende activiteiten zullen bij velen hun haat voor de Islam vergroten. Dit is OK, laat ze het doen, maar leg ook andere zichtpunten uit in een poging hen echt denken te laten zien. Leringen zullen niet werken, maak geen oordeel verklaringen over hoe jij het ziet. Probeer geen kant te kiezen, blijf gewoon neutraal maar moedig hen zachtjes aan ook naar andere invalshoeken te kijken. Velen zullen de Islam als de slechteriken beschouwen.
 
Wijs erop dat allen kinderen van God zijn, ongeacht ras, godsdienst en politiek. Velen zijn helemaal niet in staat, vooral jullie christelijke broeders en zusters, te zien dat moeders en vaders overal mensen zijn en kinderen hebben en hetzelfde soort leven hebben dat zij hebben. Dit is een erg belangrijke les voor degenen in deze tijden die hun plaatsing verder zal onderscheiden.
 
Ik stel voor dat u niet naar eventuele protesten gaat. Er is risico voor u persoonlijk en wij hebben de onzen daar in de menigte. U blijft op het werk en thuis, doet uw gebruikelijke activiteiten en vindt gewoon de gelegenheid anderen te helpen met begrijpen dat anderen ook lijden. Wij vinden het verwonderlijk, dat de westerse landen geen interesse hebben in de verschrikkelijke details van de oorlog in Libanon en de Gaza oorlog in de afgelopen jaren. GEEN bezorgdheid om baby's die worden gesneden en bijvoorbeeld worden verbrand. U kunt in dit verband helpen. U KUNT en MOET tranen vergieten voor degenen die zullen lijden. Maar in het vergieten, doe het in liefde en niet in woede.
 
Nu, wij weten dat sommigen van u zich afvragen waar wij dan in de vorige oorlogen waren. Nou, het eindigde, nietwaar ? Ja. En ook, de Bijbel leert en terecht, dat degenen die doden met het zwaard zullen sterven door het zwaard. Nu, er zijn velen Khazars geïncarneerd nu in de Gaya, geliefden, die de andere kant van dat zwaard ervaren en zo is het nu ook in vele andere plaatsen op deze wereld. De schurken hadden hun plan, en wij ook. Dit moet uitgespeeld worden. De schurken hebben hun oorlogen gepland lang voordat de Openbaringen werden geschreven.
 
Dit scenario van het Midden Oosten was al gepland ten tijde van Abraham. Het wordt nu in detail gespeeld alsook in andere delen van deze wereld. Degenen aan de " ontvangende " kant zoals het lijkt zijn sommigen van dezelfde schurken die anderen schade hebben bezorgd in het verleden. Dit gezegd hebbende, in termen van God's recht, u moet laten zien wat GOED is en uw steun geven aan alle van God's kinderen op dit moment. Sommigen van deze aan de ontvangende kant zijn en zullen opgroeien.
 
Wij hebben velen terug aan deze zijde van de afgelopen jaren die een verandering van hart hadden en nu terug zijn voor hun reis naar ascentie. Men moet leren door zijn fouten. Het is altijd zo geweest en zal op deze wijze ook zo blijven. Hij moet oorzaak en gevolg LEREN, en dat zijn negatieve gedragingen OORZAAK zijn alsook zijn positief gedrag.
 
Dit is waar deze lagere werelden in de eerste plaats voor ZIJN. Zij zijn altijd lelijk. Dit is waar de geest gevestigd met partnerschap met bezieling wordt geboren. Deze partnerschap van geest en bezieling wordt op geen andere manier geboren. Gezegend zij het proces.
Ik ben Esu, het bericht gevend voor zowel mijzelf en Christ Michael in dit schrijven. Houd vast/los geliefden. Ik laat u achter om hierover te denken. Namaste, Esu.
 
Candace:


Alles wat ik hier zal toevoegen zijn een paar links voor die 365 lessen van de Cursus in Wonderen.
De totale cursus omvat 31 hoofdstukken en materiaal waarvan ik denk dat deze nu niet relevant zijn plus de leraren handleiding. Focus alleen op de dagelijkse lessen, als u met deze lessen wilt werken. Ze vereisen uw deelname. Ik zou denken dat de meesten van u een paar uur zouden moeten besteden aan het doornemen van de eerste lessen, omdat een per dag niet snel genoeg kan werken.
 
Maar dit proces, naast het mogelijk helpen van jezelf, kan u ideeën geven hoe anderen te helpen bij het zien van illusie. Als u nog steeds problemen met illusie heeft, zal het u helpen terwijl u met deze lessen gaat spelen. Ik vond de eerste 18 met name echt fascinerend. Toen ik dit een aantal jaren geleden van online-materiaal onderzocht, ik was via inbellen deze 31 hoofdstukken aan het downloaden en gooide ze door elkaar, gaf er niet zoveel om eigenlijk, en deze waren niet door CM geschreven. Zij werden blijkbaar door iemand geschreven die de lessen niet geheel heeft begrepen. Gewoon mijn bescheiden mening. Ik heb niet alle 365 lessen gelezen, tussen haakjes, alleen tot ongeveer de 50. Ik vond deze eersten waardevol voor mij, omdat ik mijzelf de afgelopen paar weken terugvond gevangen in de illusie en niet zelf in de werkelijkheid.
 
OK, dit is de belangrijkste ACIM site:


A Course in Miracles / Foundation for Inner Peace.


De lessen worden gratis aangeboden in het linkermenu.
Ik vond deze andere site die ik beter vind, want het staat er allemaal in en ik hou van de pop down les lijst die de titels bevat van de lessen, voor het geval ik er een wil herzien.
http://courseinmiracles.com/

Christ: Nederlandse versie: klik op text voor link:

 " EEN CURSUS IN WONDEREN "

Het is de oe tekst waar ik niet kapot van ben, vooral in deze tijd. U zult moeten klikken op "acim lessons" aan de onderkant of op "Workbook Lessons" in de bovenbalk bovenaan voor de dagelijkse lessen.
Ik heb de lessen 1 t/m 3 hier gekopieerd die uw aandacht zullen trekken door hun waarde.
 
Les 1.
Niets dat ik in deze kamer zie ( op deze straat, vanuit dit raam, in deze plaats ) betekent iets.
Nu kijk langzaam rond u en pas deze oefening toe heel concreet op wat u dan ook ziet.
Deze tafel betekent niets.
Deze stoel betekent niets.
Deze hand betekent niets.
Deze voet betekent niets.
Deze pen betekent niets.
Kijk dan verder weg van uw directe omgeving en pas dit idee toe voor een wijder gebied.
Deze deur betekent niets
Dit lichaam betekent niets
Deze lamp betekent niets
Dit teken betekent niets
Deze schaduw betekent niet
Merk op dat deze verklaringen niet in volgorde zijn gerangschikt en geen toestemming geeft aan verschil in de soorten van dingen waarop zij worden toegepast. Dat is het doel van de oefening. De verklaring kan worden toegepast op alles wat u ziet. Als u oefent met het idee van de dag, gebruik het totaal lukraak. Gebruik het niet op alles wat u ziet, want deze oefeningen moeten geen ritueel worden. Zorg er alleen voor dat u niets speciaal uitsluit. Een ding is als het ander zover het gaat om het toepassen van dit idee.
Elk van de eerste 3 lessen mag niet meer dan twee keer per dag gedaan worden, bij voorkeur 's morgens en 's avonds. Ook moeten zij niet meer dan een minuut of zo gedaan worden, tenzij het een gevoel van haast met zich meebrengt. Een gemakkelijk gevoel van vrije tijd is essentieel.
 
Les 2.
Ik heb alles wat ik in deze kamer zie ( in deze straat, vanuit dit raam, in deze plaats ) de betekenis gegeven die het voor mij heeft.
De oefeningen met dit idee zijn hetzelfde als die voor de eerste. BEgin met de dingen die in de buurt zijn en pas dan het idee toe waar uw blik op rust. Verhoog dan het bereik naar buiten. Draai uw hoofd zo dat u opneemt wat aan beide zijden is. Indien mogelijk, draai om en pas het idee toe op wat achter u is. Blijf zo willekeurig als mogelijk bij de keuze van de onderwerpen bij het toepassen ervan, niet concentreren op iets bijzonders en probeer niet alles op te nemen wat u in een bepaald gebied ziet, of u zult druk opbouwen.
Blik slechts snel en eenvoudig om u heen, vermijd te selecteren door grootte, helderheid, kleur, materiaal of relatief belang voor u. Neem de onderwerpen gewoon als u ze ziet. Probeer deze oefeningen toe te passen met gelijk gemak bij een lichaam of een knoop, een vlieg of de vloer, een arm of een appel. Het enige criterium voor het toepassingen van het idee aan alles waar uw ogen het licht op laten vallen. Doe geen poging wat dan ook bijzonder te maken, maar doe ook zeker niets uitdrukkelijk uitsluiten.
 
Les 3.
Ik begrijp niets van wat ik in deze kamer ( deze straat, vanuit dit raam, in deze plaats ) zie.
Pas dit idee toe op dezelfde wijze als de vorige, zonder onderscheid van welke aard dan ook.
Wat u ziet, wordt een goed onderwerp voor de toepassing van het idee. Zorg ervoor dat u niet de geschiktheid van om het even wat voor toepassing van het idee betwist. Dit zijn geen oefeningen in oordeel. Om het even wat is geschikt als je het ziet. Sommige van de dingen die u ziet kunnen een emotioneel geladen betekenis voor u hebben. Probeer dergelijke gevoelens opzij te leggen , en gebruik deze dingen alleen maar precies zoals u zou iets anders zou doen. Het punt van de oefeningen is om u duidelijk uw geest open te houden, dingen te zien precies zoals deze worden weergegeven en om te beseffen hoe weinig je echt over hen begrijpt. Het is daarom essentieel dat je een heel open geest houdt, onbelemmerd door beslissing, bij het selecteren van de dingen waarop het idee voor de dag dient te worden toegepast. Voor dit doel is één ding als een ander; geschikt en daarom even nuttig. Ik nam deze eerste 3 lessen van
http://acim.org/Lessons/lesson_selector.html Als u ook van dit formaat houdt voor uw doeleinden. U kunt ook kijken naar de invoering van de werkmap: http://acim.org/workbook_lesson_intro.html ik adviseer ook het lezen van de epiloog omdat deze inspanning , uw inspanningen kan helpen opschieten. http://Acim.org/lessons/Lesson.html?Lesson=365
 
Velen weten en passen toe wat is opgenomen in deze lessen en nemen misschien een kijkje om uw herinneringen te verfrissen. Ik doe veel van de voorgestelde onderdelen vrij regelmatig om mij eigen persoonlijke gedachten vrij te maken van illusie. Dit hielp mij dit gewoon te herinneren gedurende de korte periode van neergeslagen te zijn onlangs.
 
Eigenlijk was ik de twee sites die ik hierboven gegeven heb aan het herzien, ik had deze link niet op de officiële website gezien:
http://acim.org/Lessons/toc.html
Het heeft een lijst met alle lessen erop in volgorde.
 
Dit is de tijd, als er ooit een was, om zich sterk te maken.

 

© Auteursrecht voor AbundantHope.net alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.