categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: FINAAL BERICHT aan het Duister.
By Esu door Candace, vertaling Christ.
Oct 20, 2010 - 5:27:37 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Candace
Final Notice to the Dark
By Esu thru Candace
Oct 19, 2010 - 10:20:45 AM

 

 

 

FINAAL BERICHT aan het Duister

Esu door Candace, vertaling Christ.

Dinsdag 19 Oktober, 2010

 

  

Beminde geliefden, dit is Esu met een korte update.  Eerst, voor onze lezers van AH, wij bereiden de definitieve grote energieschommeling voor die de as verschuiving zou moeten veroorzaken van één of meer graden voor ten vroegste zeer laat deze dag.  Wij kunnen geen nauwkeurige tijd voorspellen. De energieën zullen ZEER INTENS zijn geliefden, tijdens onze definitieve „duw."  Wij verwachten minstens een volledige graad en het zou meer kunnen zijn, en wij zullen ons niet bemoeien met hoe het gaat, het gaat zoals het gaat.

 

De verschuiving IS naar de noordelijke Pacific oceaan toe, ruwweg tussen Alaska en Rusland, als de algemene plaats voor de nieuwe Noordpool, en natuurlijk heeft u reeds een nieuwe Noordpool, die van de update van Christus Michael, 0.55 graden van zijn vorige plaats.

 

Nu, deze definitieve duw, zal zoals ik zei, intens zijn voor gevoeligen. Veel mensen zullen geen idee hebben wat er aan de hand is.  U kunt alle soorten van gedrag verwachten bij mens en dier in verscheidene navolgende uren.  Pijn van de borst zal gemeenschappelijk zijn en voor diegenen van u die het weten, is er geen medisch probleem, maar anderen kunnen de spoed bezoeken  voor verschillende redenen. Tijdens de daadwerkelijke verschuiving die 6 tot 12 uren zal vergen, kan er heel wat angst zijn, vreemd bulderend lawaai, zelfs vreemd weer met bliksems, aangezien dit uw ionosfeer beïnvloed.

 

Wij hebben Geen juist idee waar de schokken zich zullen voordoen.  Er zijn veel mogelijkheden. Wij zijn vrij zeker dat Zuidelijk Californië niet in de zee zal verdwijnen op dit ogenblik, maar de gehele westenkust van de Verenigde Staten zou een verscheidenheid van intense schokken moeten ervaren.  Wij kunnen ook een goede schok met maat zien ergens op New Madrid, meest waarschijnlijk het zuidelijke gedeelte. De gehele Pacific Rim zou moeten schudden, en er zullen waarschijnlijk vele schokken zijn op plaatsen rond de wereld die anders weinig bevingen hebben.

 

ALS het duidelijk wordt dal er een ontsnapping is van methaan in het gebied van de Golf van Mexico, zullen wij onmiddellijk de korte termijn of mini Stasis beginnen.  Onze schepen voor Stasis zijn geplaatst rond de Aardbol om dit te vertonen binnen een 2 uur tijdspanne, en het zal natuurlijk BEGINNEN over het gebied van de Golf van Mexico, zoals dat absoluut eerst in Stasis moet zijn.

 

ALS IEMAND VAN U tijdens het rijden met de wagen, slaperig begint te worden, gelieve dan van de weg af te gaan. U zult eenvoudig terug ontwaken waar u van de weg af bent gegaan, en dan kunt u uw weg verder zetten.  Het weer is helemaal geen kwestie voor een Stasis.  Wij zullen terugkeren van de mini Stasis op het zelfde moment dat het begon. Zeg dat het begint om 10 uur, dan zult u terug zijn om 10 uur.

 

Wij schatten dat de mini Stasis 2-4 dagen zal duren.  Laat mij het verduidelijken, het begint ALS de Golf begint op een nood-situatie-basis, maar als het niet gebeurt, zullen wij nog een mini Stasis hebben, enkel op ONS tijdschema gebaseerd op voorwaarden, omdat wij ook nog de duisteren gaan verwijderen, en wij zullen waarschijnlijk, als de Golf niet op zichzelf losbarst, deze zelf op ons tijdschema laten losbarsten, aangezien wij niet wensen om terug te komen uit mini Stasis en dan nog een andere te moeten doen.

 

In ieder geval, als herinnering, wanneer wij uit mini Stasis terugkomen, zal het duister verwijderd zijn, en wij zullen minstens op televisie en radio zijn, en op het Internet waar het nog werkt. Er zou schade kunnen zijn aan wat onderzeese of ondergrondse kabels, zodat er sporadische Internet dienst kan zijn.

 

Nu, zoals Christus Michael vermeld heeft, als er plaatsen zijn met veel schade na deze verschuiving, of een andere verschuiving, of na de mini Stasis, zullen wij de mensen VOEDEN, en indien nodig ook het verstrekken van water omvat. Wij kunnen nochtans niet waarborgen, dat de gasleidingen en de elektriciteitslijnen allen operationeel zullen zijn.  Zo, sommige mensen gaan hun vindingrijkheid moeten vinden.  Tijdens de mini Stasis zelf, zullen wij deze dingen niet herstellen, de nadruk zal zijn op het hebben van communicatie, en daarvoor, zullen wij ook satelliet geschikte radio's droppen in gebieden die geen TV hebben.

 

Als wij voedsel droppen, vóór de mini Stasis, ZULLEN de mensen ONS ZIEN.  Natuurlijk zullen wij, indien nodig, iedereen verwijderen in lichaam uit de gebieden van bevingen en sommige zielen zullen ook in deze tijden verwijderd worden voor verrijzenis op de woningwerelden, zij die in de 3de cirkel zijn. Er zullen dus mensen vermist zijn, maar natuurlijk, gaan de  meesten veronderstellen dat de verliezen toe te schrijven zijn aan de aardeveranderingen en dergelijke.  Zij die verwijderd zijn voor verrijzenis op de woningwerelden, zullen natuurlijk hun lichaam achter laten.

 

Zo, er kan wat verwarring zijn over deze kwestie op die beïnvloede plaatsen.  Nu, betreffende waarnemingen, en zij die hun verrijzenis hebben, de schepen die dit doen, zijn groot en cirkelvormig. Het kan zijn dat zij niet zichtbaar zijn, maar u heeft al beelden gezien van hen op de net, of minstens de lichtpatronen die zij maken in de hemel. U had beelden hiervan in Rusland, bijvoorbeeld, vorige winter toen wij mensen opnamen met de „varkensgriep" en andere condities, en uw media behandelden dit natuurlijk niet.

(Voorbeeld van dergelijke schepen, en een andere).

 

Bij de terugkeer uit mini Stasis, zullen Candace, en verscheidene bekende verslaggevers op televisie zijn.  Ik zal geen verdere details geven op dit ogenblik over de vervangingen in de overheid. Als de dingen zich uitwerken, zal ik zelf ook na een paar dagen op de Televisie zijn. En misschien ook Mohammed, Krishna, en Maitreya, maar dezen in die gebieden van de wereld waar hun godsdiensten zijn opgericht na hun bezoek.  De Verenigde Staten en de Westelijke Christenen in het algemeen gaan hen niet aanvaarden op dit ogenblik. Wij kunnen deze andere hebben in sommige plaatsen in Europa waar er een grote moslim migratie is geweest, indien mogelijk.  Wij moeten wat van de vrees verminderen waar wij kunnen.

 

Wij hopen om een week of meer te hebben op de openbare media vóór de grote Stasis. Dit hangt af van zowel voorwaarden als goedkeuring van ons werk.

 

Nu, dit is de algemene update voor onze AH lezers.  Het grotere doel van dit korte bericht, is aan onze duistere lezers.  Zoals wij constant gezegd hebben, ZAL u verwijderd worden, en uw tijd is op zijn kortst. In feite, als de verschuiving duidelijker wordt, hebben wij sommige „klonen" die in sommige van uw plaatsen zullen zijn zodat de mensen „denken" dat hun verkozenen in dienst zijn tijdens deze komende angstaanjagende tijd.

 

Ga zeker niet door met uw spel dat u begon deze ochtend met schuters dichtbij het Pentagon. Ondanks wat is uitgebracht, waren er verscheidene, en wat van hen waren uw goeie „mariniers" op hun best. Wij braken in en stopten het slechtste ervan.  Noch zult u Pakistan aanvallen over uw valse Osama bin Laden die daar gevonden werdt. De man is al lang dood. En ik verzeker u, uw huidige „Obama" en de banden die u nogmaals hebt geproduceerd met hem als een acteur in een baard, zal NIET getoond worden op televisie. Wij hebben onze contacten die ons onmiddellijk van zulke activiteit op de hoogte zullen brengen, en als wij moeten, zullen wij de bovengenoemde gebruikte satellieten onbruikbaar maken.  U zult GEEN andere oorlog creëren.  Punt.

 

Ook, u zult geen enkele bank sluiten en uw muntspel spelen op dit ogenblik. De mensen, hoewel onwetend, gaan niet verder lijden door uw spelen.

 

Nu, Casper, Ben Fulford, en Sheldon Nidle, uw pakjes en al die andere disinfo waarin u betrokken bent, om rijk te worden, zullen ook niet doorgaan. De Amero, Ben, gaat ook niet doorgaan. Voor zover het over het „bankwezen" gaat, zullen de mensen van deze wereld precies GEEN verandering zien in het bankwezen, behalve voor banken met problemen door, laat zeggen, gebroken Internet kabels en telefoondienst, of andere vernietiging van de volgende aardeveranderingen.

 

IEDERE ZULK WAARGENOMEN ACTIVITEIT, ZIJ HET BANK OF OORLOGS ACTIVITEITEN, ZAL UW ONMIDDELLIJKE VERWIJDERING VAN DE PLANEET DOOR VLOOT PERSONEEL TOT GEVOLG HEBBEN. WIJ ZIJN NU TER PLAATSE GEWEEST VOOR MAANDEN EN MAANDEN, ER UIT ZIEND NET ZOALS EEN ANDER MENS DIE OP DEZE PLANEET LOOPT, EN WIJ HEBBEN EEN SYSTEEM OM GEGEVENS TE VERSTREKKEN DIE VOORBIJ UW TECHNOLOGIE ZIJN.

 

WIJ ZULLEN HET WETEN. U BENT MEER KOMPLEET GEÏNFILTREERD DAN IN EENDER WELKE ANDERE TIJD IN UW HUIDIGE GESCHIEDENIS. U KUNT DEZE NIET WINNEN. ER ZAL GEEN 9/11 TYPE GEBEURTENISSEN ZIJN EN WIJ WETEN WAT U BENT BLIJVEN PLANNEN. ER ZAL OOK GEEN ONDERBREKING ZIJN VAN HET INTERNET, BEHALVE DAT WAT NATUURLIJK VOORKOMT VAN DE VOORTKOMENDE AARDE VERANDERINGEN.

 

WIJ WETEN DAT U ZELFS PROBEERT TERWIJL IK SPREEK EN DE LAATSTE VERSCHEIDENE DAGEN, OM HET PLAT TE LEGGEN. VELEN ERVAREN PROBLEMEN MET DE DIENST. U ZULT HET PLAT LEGGEN.  ER ZAL GEEN STILLE ARRESTATIES ZIJN IN DE NACHT.  ALLE DE ONZEN ZIJN BESCHERMD EN U GAAT HEN NIET OPPIKKEN VOOR UW KAMPEN. ER ZAL IN GEEN GEVAL EEN KRIJGSWET GEÏNSTALLEERD WORDEN.  IK DENK DAT HET GENOEG IS.

 

Ik zou dit kunnen ondertekenen met „Namaste" voor u, duisteren, maar dit heeft niets te zien met de God binnenin mij aan de God binnenin u, omdat u GEEN god binnenin u hebt.  Ik BEN nochtans direct verantwoordelijk voor de huidige activiteiten in de preventie van uw regelingen.  Ik BEN ESU KUMARA, ZOON van SANAT KUMARA en niet op mijn tijd zult u nog gelijk welk probleem veroorzaken, aangezien ik op dit ogenblik ook op deze planeet ben achter de scènes.  Sommigen van u gaan een sterke glimp van mij krijgen en u zult weten het MIJ is.

 

Ik zal nochtans Namaste zeggen aan de goede lezers van AbundantHope!  Wees in Vrede.

 

Esu.

 

 

© Auteursrecht voor AbundantHope.net alle rechten voorbehouden.

 
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.