categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Er zal GEEN mini-Stasis zijn, het wordt allemaal NU gedaan.
By CM, Esu, S333, General Radetsky, Media persoon, AA Michael, en ik, door Candace en Steve, vertaling Lilian A.
Dec 22, 2010 - 9:50:47 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

From AbundantHope.net

Candace
There will be No mini stasis, It's all getting Done Now.
By CM, Esu, S333, General Radetsky, Media person, AA Michael, and Me, and Steve
Dec 21, 2010 - 5:03:30 PM

 

Er zal GEEN mini-Stasis zijn, het wordt allemaal NU gedaan. 
CM, General Radetsky, Esu, S333 en onze Trouwe Media Persoon en
Aartsengel Michael, die laat was voor de vergadering , door Candace.
Ook is er aan het einde een korte update met CM door Steven van het forum.
Vertaling Lilian A.

Christ Michael:
Hallo geliefden, wij zijn allemaal verzameld rond Candace op dit moment en wij zullen allemaal spreken maar dit is CM die begint met de korte show. Wij maken GROTE vooruitgang, geliefden, wees niet ongeduldig, u zult heel erg genieten van de show die gaat komen. Wij KUNNEN nu de mini-Stasis overslaan tenzij de Golf groots zou opblazen. Waarschijnlijk zullen er sommige grote aardbevingen zijn gedurende de LANGE aankondigingsperiode, maar dat is OK.
 
Wij hebben velen verwijderd. Wij hebben grote verwijderingen gedaan voor onderwijs en helaas en zoals ik verwacht had wensten velen niet om te schakelen van richting. Wij hadden enkelen die dat deden en zijn terug op uw plek, maar de meesten konden niet hun programmering veranderen zelfs niet met al het wonderlijke bewijsmateriaal en sommige persoonlijke verschijningen door enkele van ons. Wij hopen nu de aankondigingsperiode te nemen van een paar weken. Dit is mijn geschenk aan mijn jongere zonen en dochters die zo weinig kans hebben gehad het te begrijpen vanwege de zware controle. Dit is ook deels mijn geschenk aan Candace, die wilde dat zij allemaal kregen wat zij niet weten, omdat zij geen geldige beslissing kunnen maken zonder op de hoogte gesteld te zijn en zij heeft gelijk. Dus zal er heel veel informatie zijn.
 
(Candace: dit is waar en ik heb enkele grote tranen op tijden gelaten over dat wat mensen denken wat waar is over God en niet en dat zij gebrek aan motivatie hebben alleen door het slechte onderwijs. Ik ben vaak openlijk geschokt door wat ik op andere forums tegenkom en deze zal ik persoonlijk ontmoeten in mijn gebied. Zelfs de Sterrenzaden ontbreken en dat is een geheel andere discussie. Ik denk wij moeten dit experiment proberen en zien hoe het werkt, er is zeker niets te verliezen met deze poging.)
 
Wij hebben een enorme show gepland van wonderlijke materialen van waarheid, die natuurlijk betrekking hebben over hoe de donkere kant het overnam, de oorlogen die jullie soldaten vochten, niet wetende dat zij de zakelijke belangen behartigden en niet hun land. Wij hopen ook, Candace lacht, mensen te overtuigen dat Esu niet op zijn witte paard aan de hemel zal rijden om zijn favorieten op te halen.
 
In eerste instantie zullen de aankondigingen betrekking hebben op de politieke en geld scenario's en dan zullen wij voorzichtig overgaan tot volledige openbaarmaking van ons doel. Als deel hiervan, zullen er live TV-ploegen aan boord van zelfs mijn eigen voertuig en andere zijn, om een echt beeld van ons te geven.
 
Uiteindelijk, als de tijd het toelaat, in aanvulling op nachtelijke vertoningen, zullen wij ritten van en naar de voertuigen aanbieden waarvan mensen kunnen omgaan met de energie ervan. Fysieke mensen moeten fysieke schepen hebben, maar wij zullen ook proberen een echt idee van het Licht Schip te geven die door de hogere hemelen reist, d.w.z. de architecturale werelden van Nebadon en Orvonton.
 
Zoals Candace verslag heeft gedaan aan jullie op het forum waren wij eigenlijk boven Denver voor 8 dagen achtereen. Wij zijn er alleen nu en dan op dit moment. Het belang van dit gebied is gerelateerd aan onze directe overname van de ondergrondse, enkele jaren geleden nu en het zal onze behoeften dienen na de lange Stasis totdat wij onze bezittingen hebben opgezet op de oppervlakte in het gebied van Denver. Zoals sommigen van jullie weten, de Internationale hoofdkwartieren krijgen daar hun basis. Ik laat jullie nu over aan " de Generaal ".
 
Generaal Radetsky:
Hallo iedereen. Sommigen van u die dit al een langere tijd hebben gevolgd kennen mij. Voor diegenen die dat niet doen, Ik ben Admiral Jhonka, een Aartsengel van een ander universum die mij voor mijn expertise aan deze wereld heeft uitgeleend. Ik ben geïncarneerd als Generaal Radetsky op uw wereld. Een van mijn taken als een Amerikaanse generaal van zeer hoge rang en verborgen voor het grote publiek is het co-ordineren en toezicht houden op de gezamenlijke buitenaardse-Amerikaanse en Russische basis op Mars. Ik heb ook heel veel service verleend aan dit 2e Komst-project in de afgelopen jaren.
 
Mijn bemanning is verantwoordelijk voor de terugkomst van de Amerikaanse soldaten naar hun woningen, bij voorkeur vóór Kerstmis. Ongeveer 80 % van degenen die overzee dienen in de gevechtsgebieden wilden met ons samenwerken, en de rest koos om te blijven waar ze zijn. Wij zullen ook soldaten in andere landen terughalen gedurende de aankondigingsperiode. Dit zal een vreugdevolle gebeurtenis zijn, omdat het einde van de oorlogen betekent en het begin van Vrede op Aarde. Wij hebben de puinhoop in de Koreaanse scene waarvan u heeft gehoord, voorkomen. GEEN OORLOG MEER, mensen, omdat degenen die oorlog blijven onderwijzen geen kandidaten voor deze wereld zijn. Ik geef nu het podium over aan de Media Persoon.
 
Media Persoon ( en goede vriend ) die op dit moment niet bekend mag worden:
Goed lieve mensen, er zijn er onder ons in dienst ondanks de schijn die wij moeten ophouden. Ik ben ook een geïncarneerde Aartsengel en u zult veel meer van mij weten omdat ik de voorzitter ben van de eerste media-aankondigingen en zal vaak door de gehele periode verschijnen. Er zijn verschillende van ons u zal zeer worden verrast. Vele media mensen echter moesten worden vervangen voor dit project, zij wilden niet in dienst komen en wij willen hun hoe dan ook niet, omdat er dan corruptie achter de scènes zou zijn waar mogelijk. De vastbesloten duisteren blijven doorgaan tot het eind, helaas dus, maar dat is de aard van de mens op deze evolutionaire planeten.
 
Wij hebben lang voorbereid, goed lang in aard jaren, ongeveer 3 jaar aan de komende presentaties. Wij gaan ALLES uitbrengen gedurende die weken en soap opera's staan niet op het menu. We zullen het nieuws hebben en wij hebben ons, en dat is voornamelijk de programmering die beschikbaar zal zijn. Wij zijn blij te zeggen dat " V " geannuleerd wordt. Die media die werden vervangen zijn nodig om over de hele wereld de normaliteit te handhaven. En zo gaat het. Ik geef nu over aan S333.
 
S333:
Nou geliefden, Ik vertel een beetje meer over mijzelf dan ik eerder heb gedaan. Net als CM en Esu, ben ik op dit moment belichaamd. Ik ben van Orvonton en mijn specialiteit is het oplossen van financiële problemen op deze lagere werelden. U zult misschien al geraden hebben uit mijn vorige werken, hier op Abundant Hope gepresenteerd. Ik gebruik een semi stoffelijk lichaam omdat ik hier op aarde moet lopen. Ik ben hier nu al 26 jaar in deze vorm en ik heb met Candace gewerkt aan een ander project waarvan u waarschijnlijk al geïnformeerd bent op een bepaalde kleine wijze, maar ik laat deze kwestie over aan de betrokken partijen.
 
Het nieuwe systeem is ontworpen en klaar en wij verwijderen het oude eruit, zoals veel bankmensen. Het economische geldsysteem zal redelijk stabiel gehouden worden tijdens de aankondigingsperiode en het is het werk van mijn team dat de vernietiging van deze monetaire wereld af heeft gehouden. Ik woon eigenlijk onder de Himalaya in de grote stad en op basis geëxploiteerd door Nebadon op deze planeet. Het is het Nebadon hoofdkwartier. Sommigen van u zullen er op een bepaald moment op bezoek komen. Dit is genoeg voor deze korte update en ik stap opzij om Esu dit stuk te laten afmaken.
Namaste geliefden.
 
Esu:
Nou geliefden, omdat ik dit stuk moet eindigen, stap ik tijdelijk opzij voor Aartsengel Michael die een beetje laat aan boord gekomen is en Candace net bewust heeft gemaakt van zijn aanwezigheid.
 
Aartsengel Michael:
Nou, nou, er moet altijd een laatkomer zijn op het feestje. En dus ben ik er. De grootste reden, geliefden, voor deze uitgebreide genade en barmhartigheid aan hen van deze planeet, is deels gewoon, de " oogst " is niet zo groot als nodig leek, en in dit opzicht spreek Ik niet van de gevallen engelen en dieven die hierheen gezonden werden om te leren. Dat is o. k., niet zoveel als wij wilden, maar meer dan verwacht, zoals de verklaring gaat. Deze andere oogst is die van de aardse zielen, hier op deze zaadplaneet opgroeiend. Wij hoeven deze niet te vergroten en dus ook deze laatste inspanning om dit te doen. Zaadplaneten bieden de nieuwe zielen aan door te reizen naar andere planeten naarmate zij groeien.
Wij zijn hoopvol gestemd dit experiment, en het is een experiment, zal dit sterk verbeteren. En wij hopen ook op een grote terugwinning aan robotoids, die niet verdienen wat zij hebben ontvangen. Wij hebben speciale plannen voor hen. Zelfs met aankondigingen krijgen zij geen gedachteregelaars, hun denken is niet goed, maar wij gaan hen een andere mogelijkheid aanbieden om hun denken beter te ontwikkelen op een mix van andere planeten en aan boord van schepen. Er zijn veel van hen.
 
Zij zijn niet goed in het oplossen van problemen en grotmensen van hen maken werkt niet. Dit is weer een experiment zoals er zo vele zijn op uw vlak en wij zullen zien of wij hun geesten op andere manieren kunnen stimuleren, zoals het gebruik van computers die het leren van probleemoplossend denken kan stimuleren. Zij hebben niet de lange ervaringsreis die normale zielen op een zaadplaneet hebben. Normale zaad zielen beginnen als planten, stijgen op via verschillende diervormen daarna en weten door die ervaring te overleven.
 
De robot heeft weinig met hen op en vooral op een wereld als deze. De weinigen die een regelaar krijgen, krijgen dit onder gemiddelde voorwaarden. Zij zijn overweldigd door en verantwoordelijkheid in industrie management en ook overweldigd wanner zij opgroeien in extreme armoede. Geen geeft gezonde organische geestelijke groei. Deze zijn in wezen levende machines. Wij zullen proberen hen zachtjes te helpen groeien in het denken tijdens de rest van hun normale levensverwachting en zien hoe het werkt.
 
Ik moet me nu terughaasten naar mijn lopende zaken en geef het podium aan Esu.
 
Esu:
Goed dan, geliefden. Laat mij beginnen met dit onderwerp van het ondergrondse onder Denver. Dit moest het hoofdkwartier van het NWO worden, aangezien zowel Italië en Groot-Brittanië het niet goed gaan doen tijdens de wijzigingen. Het metro-gebied van Denver, geheel Colorado in feite ervoer snelle groei in onroerend goed hiervoor in feite. De komst van vele van deze banen waren IN de enorme ondergrondse opgebouwd gedurende vele jaren. Het loopt van de omgeving van Pueblo in het zuiden, naar het noorden van Fort Collins, onder de bergen. De Internationale luchthaven van Denver is een groot middelpunt ingang in dit grote complex. Candace woont in feite boven sommige tunnels die westwaarts gaan van daaruit en weet goed dat het " Taos gezoem " veroorzaakt wordt door de nucleaire tunnelmachines tijdens de bouw van die luchthaven.
 
Het Internationale Hoofdkwartier van mij en AH zal in deze regio zijn. Wij hebben reeds enkele belangrijke aankopen van faciliteiten gedaan maar deze kunnen beschadigd raken door enkele van de aardveranderingen en zullen in ieder geval niet compleet zijn aan het einde van de Stasis. Dus zullen wij gedurende een periode zoveel als nodig van dit ondergrondse gebruiken. Ik heb eigenlijk "kantoren " ondergronds daar op dit moment en wij hebben veel van de gevangen via daar gebracht.
 
Er zijn uitgebreide tunnelsystemen vanuit dit gebied naar grote andere ondergrondse bases die de duisteren zo vriendelijk bouwden voor ons door Noord Amerika. Ja, zij hebben de middelen hiervoor, big time, dus hebben zij dit voor deze tijden gebouwd. Wij hebben altijd gehoopt niet de gehele planeet te hoeven evacueren en zelfs indien wij dit doen, deze gebieden willen nuttig blijven met weinig schade voor ons gebruik. China en Rusland hebben daadwerkelijk grote ondergrondse bunkers voor hun bevolking gebouwd, maar de westerse landen, hebben alleen voor de voortzetting van de " elite " gebouwd of zo lieten wij hun dat geloven.
 
Deze ondergrondse gebieden over de gehele wereld waar u over gelezen hebt ZIJN deel van onze plannen voor deze wereld. Het is immers de Schenking Planeet van Christ Michael en het zal een prachtig juweel worden terwijl het ook hersteld wordt als een zaadplaneet van de hogere geest, zoals een andere zaadplaneet werd ontwikkeld voor het verstrekken van ervaring voor nieuwe zielen. Er is altijd een of meerdere zaadplaneten per grote sectie van dit universum.
 
Uw aardse dieren, als deel van het zijn in de Ecliptische Melk Weg zullen hun eigen plotselinge groei maken ook gedurende de komende 1000 jaar en vele zullen opstaan en lopen. Uw geliefde huisdieren zijn TOEKOMSTIGE mensen, geliefden, en uw jongere broeders. Behandel hen met het respect dat zij hiervoor verdienen. Zij zijn geen zielloze " dieren ".
 
Zij zijn ook bezig aan een opwaartse reis. Velen zullen zelfs gedachte regelaars krijgen. Sommigen hebben dit al en de klassen voor dezen aan uw andere zijde zijn groeiende. Candace zelf heeft twee voormalige familieleden ) katten ' aanwezig na hun overgang van dit vlak die gedachteregelaars hebben ontvangen, nou, omdat zij geleerd hebben te denken en problemen op te lossen, wat van God´s geest is, dus kwamen de regelaars. Veel meer dieren zullen naar menselijke vormen na verloop van tijd worden verplaatst.
 
Nu, wij zullen in de loop van de tijd een groot internationaal Hoofdkwartier bouwen aan de oppervlakte en wij hebben om die reden land gekocht, ongeveer 10.000 hectare zoals ze bekend zijn in de Verenigde Staten. Wij zullen een grote universitair systeem ontwikkelen die zich globaal zal uitstrekken naar alle Regionen, onder onze Regionale Directeuren. Wij verwachten tussen de 50 en 75 regionen, afhankelijk van de aardveranderingen en overlevende populaties. Elk met een Regionale Directeur. Zoals sommigen van u weten zijn er reeds diverse gekozen en benoemd. Wij hebben meer benoemd maar ter bescherming hen niet aangekondigd en nog meer wordt er besloten gedurende de lange stasis.
De mens is waarschijnlijk op vele delen van de planeet ondergronds aanwezig met het ontwaken. Wij hebben gezegd dat zij vroeg zullen ontwaken en dit zal mogelijk zijn doordat zij in het algemeen ondergronds worden geplaatst, maar sommigen moeten worden gehuisvest op schepen. Allen zullen een ervaring hebben met het leven of bezoeken van schepen, die hoe dan ook terugkeren na de Stasis.
 
Naast de langzaam en zorgvuldige magnetische poolomkering gedurende de Stasis zullen er ook verschillende as verschuivingen zijn omdat wij het oppervlak moeten her modelleren. De mens gaat nogal een ervaring krijgen, omdat er meerdere Stasis perioden zullen zijn gedurende welke hij ondergronds zal terugkeren voor perioden voor meer veranderingen, maar deze zullen minder dramatisch zijn dan gedurende deze Stasis. Tijdens enkele van hen, zal Stasis misschien niet nodig zijn, maar de mensen zullen naar beneden worden verplaatst voor hun veiligheid als grote aardveranderingen worden verwacht.
 
Dit is ALLEMAAL experimenteel, geliefden. Dit hele project is nog nooit eerder ergens gedaan, NERGENS. En de schepping is vrij groot. Ik bedoel niet nergens in Nebadon, of nergens in Orvonton. Ik bedoeld geheel NERGENS. En diegene van u in opleiding hier voor die komende management functies, over planeten, zonnestelsels, hoofdkwartiersystemen, hoofdkwartieren van sterrenstelsels van lokale universums en zelfs tot aan Zonen van de Schepper, van verre vormende scheppingen, krijgen een zeer grote ervaring gedurende deze komende duizend jaren om deze planeet in zijn volle glorie te brengen die een schenkingsplaneet altijd is.
 
Nou, dit is echt genoeg voor vanavond. Vindt uw geduld, we zijn er bijna. Sommigen van u zullen enige speciale mogelijkheden hebben tijdens de aankondigingsperiode terwijl u op deze planeet loopt. U weet van ons en u zult geweldige '' tussenpersonen '' worden om mensen over hun angst heen te helpen. Sommigen van u hebben aangeboden om in die live films te zijn en de mensen te helpen bij het nemen van de korte reisjes aan boord van schepen indien zij hun moed vinden. Er zijn andere mogelijkheden waar u ook in kunt stappen gedurende deze meerdere weken.
 
Ik bied mijn grootste dankbaarheid aan voor uw diensten en voor het volhouden tot aan het einde. U hebt veel van dit geleerd en kan dit met andere delen, vooral helpen met begrijpen dat wij niet met magische doeken wuiven. U moet dit toch liever nu persoonlijk begrijpen ! Wees in Vrede.
 
IK BEN Esu.
 
Candace:
Begrijp hier, wij "verliezen" niet langer meer een week aan de mini Stasis, het verwijderen van de duisteren en VELE andere gebeurtenissen zijn NU bezig en in de voorgaande weken dat zou worden gedaan tijdens de mini Stasis. Terwijl ik geen specifieke voorbeelden kan noemen, ben ik me persoonlijk zeer bewust van wat heeft plaatsgevonden. Wij moeten nog steeds enkelen hier beschermen.
 
Ik weet ook meer van wat gepland is tijdens de aankondigingsperiode. Het is nog steeds het doel deze aarde ondersteboven en binnenstebuiten te draaien in ieder geval vóór 31 december. Ik heb GEEN probleem met deze uitgebreide aankondigingsperiode, voor wat het zou moeten produceren, hopen wij, zal een staat van glorie voor velen zijn en een veel beter begrip van wat een zeer verbeterde staat van zijn voor velen mogelijk zal maken.
 
Wij plannen het hoogste werk. En wij zouden zelfs de grote Stasis voor een korte periode kunnen uitstellen, afhankelijk van Momma GAIA`s lichaam, terwijl mensen een echte ervaring krijgen die zij nodig hebben om hen te helpen daar te gaan waar zij heen moeten. Zonen van de Schepper zijn altijd bezig met het verheffing en bezorgen van zoveel mogelijk dat de mogelijkheid van eeuwig leven zal aanvaarden. Wij kunnen door sommige aardveranderingen heengaan als een ervaring hiervan. En hier is een plan om mensen van deze gebieden te verheffen, en het zou mooi zijn als dit een bewuste verheffing zou zijn.
 
Terwijl planeten soms overvol raken, de schepping doet dit niet en er is altijd ruimte voor meer. De Zoon van de Schepper en zijn rechtbanken oordelen geen mensen wanneer er een zaak van onscheppen van hun zielen is. Zij zijn Scheppers. Dus hebben de rechtbanken van de Super universa deze rol wanneer het noodzakelijk is. Wij hopen terwijl de tijd verdergaat in het geheel van de schepping dat wij een punt zouden bereiken waar GEEN zielen verloren zouden gaan.
 
Het eeuwige leven is een keuze maar velen willen dit echt niet, wat triest is. En het is helemaal niet begrepen op deze planeet. De New Ager denkt dat hij zal ronddrijven in de ruimte in gelukzaligheid hoe dan ook of naar een van Aartsengel Michael´s nieuwe gouden melkweg en de religieuzen denken dat zij in de hemel met vrienden in het gezelschap van Jesus of Mohammed of wie dan ook zullen feesten. Zij beseffen niet hoelang eeuwigheid is. Wij moeten dit beeld op de een of andere manier veranderen en bij voorkeur in de komende weken. Mensen WETEN zelfs niet waar de " hemel " is of wat het is en zij moeten dit weten.
 
OK, Steve van het forum, die een eerdere update heeft gedaan, kreeg eerder vandaag een andere van CM. Hier is het.
 
CM:
OK, een snelle update voor het grondpersoneel. Zoals gemeld door Candace, verwachten wij nu volledig te kunnen afzien van de mini Stasis.
De aankondigingsperiode zal enkele weken lang duren, en er zullen nog steeds briefings aan boord gedurende die periode kunnen zijn, hoewel de energieën nu hoog genoeg zijn dat sommigen van jullie bijna geheel compleet in jullie " hoger zelf " zijn en mogelijk kunnen functioneren zonder dit. Wij verwachten zeer zichtbaar te zijn zowel op TV als op de grond gedurende deze tijd, en zullen ingrijpen waar nodig en veilig om dit te doen wanneer de aarde verandert, verstoring van civiele infrastructuur of andere problemen.
 
In veel opzichten kunt u deze periode een " hoofdstart " overwegen van het werk dat nodig zal zijn na Stasis, met zowel het grond personeel en vlootpersoneel zich integrerend in en werkend met bestaande gemeenschappen op de grond, gemeenschappen die als " missies " zullen fungeren om begrip en geruststelling te verspreiden in het zicht van de levensveranderende gebeurtenissen die zich gaan ontvouwen. Het hoge niveau van energieën, nu komend op de planeet, moeten het aanvaarden van de mensen helpen tot een zekere hoogte, maar u zult nog steeds al uw innerlijke bronnen moeten aanspreken ter ondersteuning van diegenen om u heen ter verwerking van de monumentale veranderingen terwijl hun kijk op hun wereld ondersteboven en binnenstebuiten wordt gekeerd, zoals beloofd !
 
Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door © 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden

 
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.