categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Een vraag om na te denken over wachten
By Candace, vertaling Lilian A.
Nov 3, 2010 - 10:51:33 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Candace
A Question to Ponder about Waiting
By Candace
Nov 2, 2010 - 1:29:02 PM

 


Een vraag om na te denken over wachten
door Candace, vertaling Lilian A.


 
O.k., u kent allen het oude verhaal uit de Bijbel, misschien over de steden Sodom en Gomorra, waar God ( eigenlijk was het Et's van Thiaoouba ) zei dat indien sommigen tot een bepaald aantal kon bewijzen van het Licht te zijn, zou hij de plaats redden van de ondergang. Ok, dit zijn niet de exacte woorden, ik kan mijn King James versie niet vinden en de anderen zijn hopeloos herschreven.
 
Hoe dan ook, weet een van u hoe lang het kan duren iemands lichaam voor te bereiden om de levitatiestraal te overleven ? 1 tot 5 Jaar. Nu hebben wij geschreven dat er mensen zijn die IN LICHAAM naar verschillende locaties gaan en ook nog terug komen naar de aarde na Stasis. Nu, degenen die los van hun ziel raken, door een evacuatie of gedurende de poolomkering, hun zielen zullen in orde zijn, maar hun lichaam niet.
 
Er zijn sommigen die inderdaad in deze vorm blijven, en iets van dit lange wachten is afhankelijk om de definitieve personen klaar te hebben die bepaalde keuzes gemaakt hebben en indien mogelijk alle van diegene met 51 % afgewerkt karma zodat zij terug kunnen komen. Nu sommigen van hen die met de planeet zullen verblijven zijn ouderen en hun lichamen kunnen niet voorbereid worden en zij zouden hoe dan ook reïncarneren, en deze zullen dat, of hier of op de nieuwe planeet.
 
Nu stel voor u bent een van deze ! Of uw vrienden en familie horen er ook bij. Wilt u dan liever in Stasis gaan op UW bepaald tijdstip, of liever een beetje wachten op hen ? De reden dat ik dit vraag IS, omdat dit een deel IS van het grote plan over de timing. Toen eens beslist was dat er meer nodig zijn die hun huidige lichamen moeten behouden, waren er veel MEER die voorbereid moeten worden en MINDER tijd dit te doen.
 
En sommigen van u worden zich meer en meer bewust van het vibreren van het lichaam en ik zie VEEL meer berichten hierover op het internet, door mensen onbewust van AH en dit plan en er was meer tijd nodig om meer mensen voor te bereiden. U ziet, zij die hun intentie hebben gegeven of verder zijn in hun ontwikkeling en die voorbereid kunnen worden om de levitatiestraal te overleven, hebben de ervaring aan boord van een schip NODIG wanneer er een wijdverbreide planetaire evacuatie is.Dit is een geschenk aan hen. Degenen waarvan het lichaam niet is voorbereid, of te ziek zijn of wat dan ook, overlijden op dat moment maar hun zielen worden opgehaald.
 
En een miljoen die nog naar de nieuwe planeet ( Venus ) gaan in hun lichaam, hebben dit ook nodig. Zij moeten in feite in heel goede gezondheid zijn hiervoor. Deze genen zijn enkelen van de beteren van deze planeet, niet de 51 + % groep. GEEN criminele neigingen, en alleen zielen die de enorme veranderingen van dat soort aankunnen, gaan daarheen, meer volwassen mensen. Slechts een punt om na te denken die mij inviel kort geleden toen ik nadacht over het wachten. Ik was me hier eerder bewust van, maar ik had mijn eigen zorgen met herinneringsproblemen sinds de aanval laatst in september. Ik kom weer langzaam terug.
Een van de redenen dat de evacuatievloten naar een planeet komen als deze, 25 tot 50 jaar van te voren, in wijzigingen van dit soort gaande, is dat voorbereiding noodzakelijk is voor wanneer de planeet moet worden geëvacueerd en het is heel belangrijk bij condities van een potentiële nucleaire verwoesting, omdat veel minder mensen deze kans kan worden gegeven. Evacuatie naar een schip gedurende deze tijden is een wonderlijke ervaring voor deze personen. Natuurlijk, op een planeet weinig van God wetend, is het eerst traumatisch, maar zij krijgen een hele mooie ervaring in groei daarna ! Ik ben persoonlijk erg blij me te " herinneren " dat wij ook deze 1 miljard aan boord nemen, Zij zullen dit dus hebben !
 
PS.
Sommigen hebben geschreven zowel op het forum als via e-mail, zich zorgen makend over de ongeveer ongetelde 2 miljard mensen na het aftrekken van de robots en zij die naar aarde terugkeren of naar een nieuwe planeet gaan. Deze mensen zullen zich van hun lichaam scheiden. Dit komt omdat hun lichamen de levitatiestralen voor evacuatie niet zullen overleven, maar hun zielen gaan wel en zij zullen elders incarneren volgens hun niveau van ervaring op dat moment. Zij zijn niet klaar om op aarde te blijven of naar de nieuwe planeet te gaan.
 
Nu over de genoemde "pakjes ", dit zijn GEEN Casper pakjes. Dit zijn geestelijke mappen die informatie bevatten waarvoor u eerder nog geen toegang had. Germain riep de pakjes jaren geleden naar mij toe, en ik denk door Casper's gebruik van pakjes, werd het een soort gek gebruik voor mappen. Zij openen niet voordat het "juiste wachtwoord " er is en dat u de informatie mag hebben. Zelfs uw voorgaande levens zijn opgeslagen in " mappen " in uw ziel, en zijn normaal niet toegankelijk wanneer u geïncarneerd bent, totdat deze vaardigheid bekend is, dit is altijd zo. U kunt geen herinneringen laten lopen van alles dat u eens deed. U kunt dit voor eenvoudig begrip vergelijken, uw ziel/geest als een harde schijf op een computer met mappen erin die alles wat u weet bevatten. Een van hen bevat een " besturingssysteem " in feite voor uw lichaam !
 
PSS
Ook deze 2 miljard of zo, zij gaan naar andere planeten om hun reizen voort te zetten en in vele gevallen konden ook hun lichamen gaan, zij zouden niet overleven omdat veel planeten niet dezelfde gelijke atmosfeer hebben, gelijke lichaamstypes en dergelijke. Er zijn veel variaties in de schepping. Sommigen zullen, voor hun eigen bestwil, praktisch starten als hol mensen per se, waarbij sommige van hun meest vreselijke herinneringen aan aarde zijn verwijderd, en kunnen niet in de situatie leven en hun gezond verstand houden.
 
Zij moeten geboren en getogen worden in de samenleveing waarvan zij deel gaan uitmaken. Zij die zelfs terugkeren naar de architectonische sferen van de "hemel " moeten deze lichamen laten vallen omdat zij daar niet functioneren. Zij krijgen nieuwe of gaan een vorige vorm bewonen die " opgeslagen " kan zijn, terwijl zij op een incarnatiemissie zijn.
 
 
 
 
Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteurs rechterlijk beschermd door © 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.