categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: Een Gelukkige Dag van de Liefde.
By CM via Candace, vertaling Lilian A.
Feb 16, 2012 - 9:38:24 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

Van AbundantHope.net

Happy Love Day
By CM thru Candace
Feb 15, 2012 - 11:42:56 PM

Een Gelukkige Dag van de Liefde

CM via Candace, vertaling Lilian A.

 

14 februari 2012.

Een korte Update van Michael van Nebadon.

Goede avond, geliefden, gewoon een korte maar door u gewenste update. Wij zijn in de voortzetting van het proces van de voorbereidingen voor de korte en gewijzigde aankondigingsperiode. Wij hebben nog maar weinig tijd.

Nu, sommigen van u hebben de oortonen van de Golf en onze energieën naar het lichaam van de Moeder ter verhoging van haar vermogen om hen te ontvangen, gemerkt. Wij matigen deze ronde niet, maar er werd niet genoeg op gereageerd, dus helpen wij.

Candace hoort nu vol vreugde wat zij zich herinnert als de Muziek van de Sferen. Geliefden, wanneer materie niet zo samengeperst is, zingt het ! Dit is uw bewijs van enige reactie op de GOLF. Op alle betere werelden hoort iedereen de lokale schepping zingen. Er is een voortdurende zachte lieflijke muziek die heel natuurlijk is. Het is uw verdrukking die dit heeft tegengehouden.

Over  de geluiden die wereldwijd worden gehoord, uw klinkende trompetten zoals wordt vermeld, deze zijn ook gerelateerd met de Golf en het opwarmen van de kern. Sommigen zijn van de vulkanische beweging, andere hebben een andere oorsprong. Deze zullen veel luider worden en meer frequent en zullen mensen beangstigen die het, wanneer zij luider worden, nu nog negeren. Sommigen kunnen hen helemaal niet horen wanneer zij recht boven hun hoofd zijn, NOG. Hun oren zijn nog niet afgestemd. Het is net als een hond die geluiden hoor die de mens niet kan horen. Zij zullen uiteindelijk ook horen.

De arrestaties gaan door. Ik zal er niets over zeggen, maar sommigen zullen uitlekken. Sommigen zullen uitzien als ontslagnames. Er is een grote die u al kent die is beïnvloed, ieder van u of u moet wonen in een zeer afgelegen plaats waar nog niets is gehoord. Wij zoeken nog steeds uit hoe wij enige gerichte hints kunnen doen, maar binnenkort zal niets meer af te dekken zijn. Ik wil het niet riskeren namen te plaatsen totdat het in de media is, om mijn mensen te beschermen.

Nu, u die dit materiaal leest, zoals vaak aangegeven moeten de rotsen zijn als deze energieën doorgaan, en degenen om u heen begeleiden uit de angst als u kunt. De bevingen zullen gestaag toenemen, velen niet gemeld, die "uit het zicht "zijn en wij hebben enig aanmoediging gegeven om meer accuraat verslag, zodat de mensen zich gaan realiseren dat de tijd bijna voorbij is.

Wij wensen genoeg aardveranderingen te hebben als de Moeder dit wil doen, voor de korte aankondigingsperiode zodat de mensen op aarde gaan wensen om enige hulp. Dit zal de aanvaarding steunen. U genen, die leven in de buurt van bevingengebieden of in plekken waar het weer onvoorspelbaar is MOETEN voorbereid blijven. Want het regent en schijnt op allen.

Houdt kleine biljetten en munten thuis, ongeacht in welk land omdat er nog steeds feestdagen zijn. Wij wensen dit niet persoonlijk, maar zullen dit toestaan, als deel van de oproep tot ontwaken. De mens moet het zo ongemakkelijk krijgen om onze aanwezigheid en het aankondigingsproces te accepteren.

Dit is genoeg voor nu. Verdere details zijn niet nodig en zullen niet gegeven worden ter bescherming van de onzen op de grond, totdat het niet meer nodig is. Ik zeg nogmaals Gelukkige Dag der Liefde, geliefden, want Valentijn, zoals commercieel gegeven, betekent niet alleen nog maar de liefde van een man en een vrouw, maar is voor allen en ook terecht.

 IK BEN DIE IK BEN, Michael van Nebadon.

PS: Candace herinnerde me net eraan, omdat wij werden onderbroeken toen ik wilde aangeven de mooie Whitney Houston, wiens tijd gekomen was om te gaan. Zij is niet vermoord, geliefden en ook al zullen zij drugs vinden, het was haar manier aan het eind om de planeet te verlaten. Het was TIJD. Zij was een van mijn Glorieuzen die kwamen om op deze wereld te dienen en zij deed het goed, ondanks de verschrikkelijke problemen als zo velen die ondervinden, die worden gecontroleerd door de Elite. Herinner haar met ware Liefde, want zij heeft veel verdragen om MIJ hier te dienen. Zij is een persoonlijk van MIJ, een geïncarneerde Aartsengel. Een moeilijke weg heeft zij gehad terwijl zij hier was en Ik ben in vreugde om deze weer terug in mijn eigen sferen te hebben.

PSS: Geliefden, Ik wil hier nog een opmerking toevoegen. De aankondigingsperiode zal ongeveer 2 weken gaan duren en het zal wereldwijd zijn. Wij hebben een speciaal plan, te vroeg om te geven, maar de mens gaat genoeg tijd hebben om te kijken.

Candace: Even kort commentaar op die muziek. Als u het niet hoort, ontspan uzelf, misschien met een kussen tegen uw hoofd op een RUSTIGE plek. De tonen veranderen van de geluiden die ik gewend ben te horen. Het is zacht melodieus en heeft geen bijzonder ritme. Het verandert zoals het gaat maar bevat een kristallijn geluid, die duidelijk verschilt van het geluid van de Golf zelf. Ik ben inderdaad overgelukkig om te luisteren. HET IS HET BEWIJS VOOR MIJ van de gevolgen die voelbaar zijn.

Vandaag hebben zij de energieën weer verhoogd. Misschien waren sommigen van u bewust de afgelopen week van iets soortgelijks dat gedurende 3 dagen werd gedaan. Sommigen plaatsten op het internet over de grote veranderingen in wat hun oren deden oppikken. Sommigen leken in feite een beetje bezorgd. Ik had een "oorblokkade" waardoor het oor afgesloten aanvoelt, die meer dan een half uur duurde, en de eerste dag hoorde ik ook  een groot GONG geluid. Meer geluiden als normaal in het linker oor, wat echt merkbaar voor mij was.  De eerste uitbarsting van energie vandaag liet mij, zeer plotseling, zeer slaperig te worden. Dus ging ik terug naar bed, het gapen was heel heftig, met tranende ogen en ik lag op mijn rechter kant om te luisteren naar de muziek terwijl ik ruste. Ik kan niet op mijn linkerzij liggen, dus ik weet niet of ik ook in mijn linker oor kan horen. Er was een tweede, die ook het slaperige veroorzaakte maar ik wilde niet liggen, dus deed ik in plaats daarvan koffie en zat het uit. Momenteel heb ik mijn koptelefoon op, niet met de pc verbonden, waardoor ik de muziek van de sferen kan "horen " door sommige van de geluiden in de kamer te blokkeren.

http://abundanthope.net/pages/Candace_6/Happy-Love-Day.shtml

 

Dit stuk is onder bescherming van het auteursrecht van http://www.abundanthope.net  Het kan overal worden geplaatst op het web, zolang het niet op enige manier gewijzigd is en een link terug naar deze site is geplaatst. Voorkeur is u plaatst het hele stuk, en als dat niet mogelijk om dit te doen, moet u opmerken dat de rest van het stuk kan worden gevonden op de link. Dank u, Candace

Alle geschriften door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door

© 2005-2012 AbundantHope - alle rechten voorbehouden
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.