categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: De Glorieuze Komende Tijd
By Christ Michael en Candace, vertaling André V.C.
Jul 30, 2011 - 8:00:00 AM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

From AbundantHope.net

Candace
The Glorious Time Ahead
By CM and Candace
Jul 30, 2011 - 12:00:00 PM

 

De Glorieuze Komende Tijd

 

Christ Michael en Candace, vertaling André V.C.

 

29 Juli, 2011

 

Geliefden, wel, het is al een tijd geleden dat Candace en ik samen een bericht doorgaven. Het is tijd om inlichting te verschaffen op een nogal ernstige manier.

 

We hebben juist een aantal vergaderingen achter de rug, en zijn klaar om met een plan te starten die de duisteren zal verwijderen. Candace kent het plan, het is niet gewijzigd sedert zijn creatie, maar we hebben het nog steeds niet uitgelegd. Het enige dat ik zal zeggen is dat het zal gebeuren vóór de lange stasis, en het zal de duisteren van deze planeet verwijderen, zodat we een periode van onderwijzen kunnen starten die van verschillende weken tot enkele maanden kan duren, afhankelijk van de aard van de aard veranderingen en ook van de graad van aanvaarding van de mensen die hier zullen zijn na deze verwijdering.

 

De verwijdering zal massief zijn en bevat niet alleen jullie duistere marionetten, maar ook vele duistere types zoals degenen die zaken doen in kansspelen, sex en andere afschuwelijke activiteiten. Het aantal zal tamelijk groot zijn. Het kan dus mensen bevatten die u kent. Eveneens velen van degenen die gepland zijn om verplaatst te worden naar andere planeten omdat ze niet verder evolueren met Moeder Aarde zullen verwijderd worden tijdens die gebeurtenissen. De onderwijsperiode die zal volgen zal ook degenen van dienst zijn die naar andere zijdelingse werelden verhuizen, of die naar de mansion werelden terugkeren en zo meer, omdat ze geen deel uitmaken van de ascentie groep. Somige groepen zullen er niet van profiteren, zoals de robotoïden, zij zullen tijdens deze gebeurtenissen verwijderd worden. Ook vele Lichtwerkers die de toestemming gekregen hebben om naar huis te gaan en niet in het ascentieproces deelnemen, zullen vertrekken. Zij hebben hun opdracht voleindigd.

 

Nu de onderwijsperiode zal contact activiteiten bevatten. Wij zullen vele mensen de kans geven om vrijwillig hun volgende reis in een lichaam te beginnen en dus aan boord van een schip te komen die hen naar hun bestemming zal brengen. Dit zijn degenen die bijvoorbeeld naar Venus vertrekken, en sommigen zullen zelfs naar de ondergrondse plaatsen van Mars gaan, maar die aantallen zijn niet groot.

 

Er zijn vele werelden die "vluchtelingen" van Moeder Aarde zullen herbergen en hen ook in hun schepen zullen ontvangen. Er zal een groot aantal instructies gegeven worden op voorhand zodat de mensen zich werkelijk comfortabel zullen voelen met deze verhuizingen. We hebben een email systeem geïnstalleerd, en de mensen zullen met mekaar in verbinding zijn langs deze weg. Er zullen ook reizen zijn naar en van onze schepen, met vele geplande landingen die publiek zullen gemaakt worden,  opdat men zich comfortabel zou voelen.

 

Esu zal op televisie komen, evenals Candace en vele anderen tijdens de onderwijs periode. Het zal globaal gebeuren en in alle talen. (Candace: AUB schrijf me NIET om te vragen om deel uit te maken van de publieke leringen, want ik niet weet wie dit zal zijn!).

 

Nu, deze komende gebeurtenissen zullen voor sommigen schokkend zijn, in feite voor velen, en het is dus nu de tijd om jullie beste gezicht op te zetten. Een deel van de gebeurtenissen zal plaats vinden vóór de verwijdering en dit zal de mensen schrik aanjagen. Ik zal dit niet op voorhand uitleggen,

 

Maar ik zal op u allen steunen om op te staan als het nodig is. Nu, herinner u wat ik zei, de onderwijsperiode start na de gebeurtenissen. En mannen en vrouwen van deze planeet zullen rouwen wanneer deze periode begint door de vele verwijderingen en de schokkende reacties hierop. Het zal onmiskenbaar een dramatische vermindering zijn. Het heeft geen zin om mensen hier te houden die GEEN voordeel zullen hebben van de onderwijsperiode. Nu, het grootste deel van die verwijdering zal gebeuren tijdens een korte stasis periode, anders zou het werkelijk zeer hard aankomen. Tijdens de korte stasis periode zullen we enkele andere voorbereidingen treffen zodat alles klaar is om te starten voor de onderwijsperiode.

 

Degenen die verleden December aankwamen, ONZE dubbelgangers, 5000+, zijn op hun plaats, velen reeds gezien en door de mensen aanvaard. Er moeten mensen zijn die het volk vertrouwt en dit natuurlijk met inbegrip van sommigen in de regering. Maar sommige belangrijke duistere leiders zullen niet meer hier zijn zelfs niet als dubbelgangers, want dit zou als een leugen zijn voor wie goed of slecht is, er zullen anderen zijn die hen vervangen, waarmee de mensen vertrouwd zijn.

 

Naast Esu, tijdens de onderwijsperiode, zullen al de vroegere Meesters die hier op Aarde gewandeld hebben hun eigen mensen onderwijzen en alle landen en culturen zullen  aan die mensen  voorgesteld worden, het grootste deel echter van hun onderwijs na de inleidingsperiode zal zijn voor hun eigen groep.

 

Mohammed, Krishna, Maitreya, Confusius, Lao-Tse, zullen aanwezig zijn als voorbeelden. Er zullen ook sommige WERKELIJKE leiders zijn, die van het licht zijn, maar ik zal de Amerikanen inlichten dat Obama geen van hen zal zijn. Wij hadden natuurlijk "Onze Obama" die getoond werd tijdens de laatste Herfst maar de verschillende Obama's met de massieve hoofd littekens en de mensen die dit steeds meer opmerkten, kan geen stand houden. Trouwens het proces van de waarheid is niet houdbaar met Obama en anderen die schuldig zijn aan groot verraad.

 

De onderwijs periode zal natuurlijk leringen over God bevatten, de WAARHEID die geïndividualiseerd zal zijn voor ieder land, dit in verband met de vervalsingen. U zult zeer tevreden zijn. Voor het ogenblik is dat genoeg.

 

Ik kan natuurlijk geen datum vooropstellen. "Binnen kort" zal het moeten doen, dit moet een verassing zijn en sommige van deze gebeurtenissen tijdens die periode zullen tot op een zekere hoogte gelijken aan hetgeen de mensen geleerd hebben. Jesus zal echter niet op een wit paard rijden door de luchten! (ik moet hier lachen, het is een van mijn favorieten in verband met hetgeen de mensen als waarheid kunnen aannemen - C).

 

Nu, sommigen van u vragen zich af, wat, in verband met naar het oosten kijken. INDIEN MOGELIJK zullen we Jupiter in volle zicht brengen, maar geliefden, we moeten hier voorzichtig zijn, het zal ervan afhangen want de energie is zo sterk. Indien ze te groot is hebben we een alternatief idee die bevredigend zal zijn in het oosten, maar het zal tijdens de nacht moeten zijn, we kunnen geen ruimteschepen lichtend genoeg maken om ze tijdens de dag te zien. Dit is dus een kansspel zoals jullie het uitdrukken.

 

Nu, nogmaals, u zou een voorraad moeten hebben voor jullie behoeften, onafgezien waar u leeft en voor degenen die zeer afhankelijk zijn van de bank problemen, u moet kleine cash ter hand hebben, omdat het zeer waarschijnlijk blijft dat er een finantiele sluiting en bank verlof zal zijn. Dit is een zeer subtiele situatie en ik zal over de bank risico's, sociale verzekering cheques en dergelijke geen informatie geven. Wees voorbereid voor een bepaalde periode.

 

Wij hopen dat er ook aanhoudingen en vele andere gebeurtenissen zullen plaatsvinden tijdens de komende dagen en weken. Wees voorbereid om degenen rond u te helpen door in UW WAARHEID te staan.

 

Nu, tijdens de onderwijsperiode wanneer zo veel mensen de planeet verlaten hebben, zal er een grote tijdelijke hoeveelheid voorraad zijn. Velen zullen werkloos zijn. Er is een zorgvuldig plan ontworpen om mensen te helpen met hun betalingen, de planeet zal hoofdzakelijk functioneren op giften tijdens deze weken, en er is ruimschoots genoeg voedsel voorraad. Vele van uw firma leiders zullen vertrekken tijdens de zuivering. Er zullen ook belangrijke aardveranderingen plaatsvinden, zodat verschepingen en dergelijke voor de verdeling van goederen niet zo goed zal functioneren.

 

Er zal slechts een minimale verdeling van goederen zijn, enkel hetgeen de mensen werkelijk nodig hebben. Toilet papier is op die lijst inbegrepen (hij lacht). Maar het is goed om voorraad op te slaan met hetgeen u WILT en NODIG HEBT. (Candace: u zult aldus minder tijd verliezen met in de rij te staan!) Ik raad u aan te weten waar u zeker kunt zijn van uw supplementen en medecines die u denkt nodig te hebben. De schappen zullen niet vol staan.

 

Nu, tijdens die korte stasis zullen velen van u ook slapen. Wij zullen slechts de doorbijters die we nodig hebben aan boord nemen om het onderwijsproces voor te bereiden. Indien u IN een zone verblijft die kan geraakt worden door de aardveranderingen, die zullen gebeuren, u en degenen die met u zullen overleven, zullen veilig verwijderd worden, maar het is mogelijk dat u nog blijft slapen tot aan de opwekking.

 

Indien u en anderen ZULLEN verwijderd worden van bepaalde zones, zullen er vloot raadgevers en anderen zijn om u te helpen tijdens de opwekking. U zult natuurlijk zich bewust zijn dat u niet op dezelfde plaats bent en men zal van u verwachten om snel uw evenwicht te vinden en het proces te helpen door anderen rond u gerust te stellen. Dit proces zal de aandacht van de mensen vasthouden, en ik verzeker u dat, ondanks alle info op de web betreffende kwaadwillende buitenaardse wezens,  de nog enkele miljarden die "achtergebleven" zijn na de uitzuivering van de duisteren , zeer gelukkig zullen zijn eens dat hun aandacht geboeid wordt door de hulpverlening van het vloot personeel.

 

Ha, daarbij zullen er tijdens de onderwijs periode, als de TV en de radio functioneren en we de mensen tot rust gebracht hebben, ook gefilmde rondritten met schepen getoond worden, en wanneer de mensen zullen beginnen in de schepen rond te toeren zullen ze hun cameras en dergelijke mogen meenemen. Wij plannen van  "You Tube" degelijk te laten functioneren. De Internet zal ook tamelijk goed werken.

 

De lering zal de lange stasis bevatten en de behoefte om te reizen, en nogmaals, velen zullen de mogelijkheid hebben om aan boord van schepen te reizen eens dat ze zich comfortabel voelen. Er zullen waarschijnlijk meer aardbevingen en dergelijke zijn die bepaalde beslissingsnemingen zullen verhaasten.

 

Dit, mijn geliefden, zal een glorieuze tijd worden voor "achtergeblevenen".

 

Candace: OK, Ik heb de toelating gekregen om u hier nu iets te leren. Onze Golf werd zichtbaar op Stereo midden maart of zo. Wij hebben dit niet aangestipt opdat de gegevens niet zouden verwijderd worden. Het is merkbaar buiten in bepaald elektronisch materiaal, maar dit fluctueert en ik ga hier niet dieper op in.

 

Ik  ben verast dat niemand die zogezegd Stereo volgt hierover iets geschreven heeft, en het is zo EVIDENT dat er iets aan de hand is.

 

Nu, ga hier: http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/   Observeer de blauwe beelden, op dit punt Stereo Ahead HI1 in de onderaan linkse hoek ziet u een wit donsachtig ding in beeld komen. Dit begon misschien een week terug en ik keek er enkele dagen naar om zeker te zijn. Dit is de GOLF.

 

Kijk nu op de Gray Image, Stereo Ahead HI2 genaamd. Ziet u dit wit en zwart donsachtig ding die over het scherm beweegt? Dit is de GOLF. Het is daar reeds voor een tijdje zichtbaar, maar ver weg genoeg om het niet zichtbaar te hebben op het Blue Stereo Ahead beeld. Het schijnt in de richting van de Zon te bewegen, dit is de reden waarom het pas juist onlangs zichtbaar werd.

 

Nu, kijk naar de twee COR2 beelden (rood). Gans die DUISTERE vlek, die normaal rood was en nu duister en soms zwart, IS de GOLF. Het duister kwam hierin ongeveer midden april. Ik ben niet meer zeker, maar het was er PLOTS.  Cor 2A en B hebben altijd korte perioden van duistere rook in zich vertoond, digitale ruis of iets in dien aard, maar dit is constant. Eerst was het milder en dan over een paar weken werd het duisterder.

 

Nu, later in maart, werd de golf zichtbaar op de Stereo Behind Blue en Gray beelden. Ik zal hier een paar uittreksels posten. U kunt een beetje verder zoeken als u wilt. Het is gemakkelijk om een dag of een week terug te gaan of gebruik "rot". Deze optie brengt u bijna 4 weken terug. Het verandert per dag of zo. Deze opties vind u onderaan het blad in de buurt van de datums. Eens terug gegaan kunt u deze aan de andere kant van de datum gebruiken om voorwaarts te gaan.

 

OK dit is de eerste "rot" date van vandaag 2 juli.

http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2...02/index.shtml

 

Op deze zijn enkel de grijze beelden belangrijk. Op het BEHIND beeld (rechter zijde), ziet u de eerste periode van de golf weg bewegen en uit het beeld verdwijnen aan de rechter rand. Op de AHEAD (links); ziet u de huidige ook naar rechts bewegen, maar in de richting van de zon in plaats van ervan weg.

 

OK  laat ons terugkomen tot wanneer de golf zich vertoonde in maart. http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2...23/index.shtml  Kijk naar het BLUE Behind beeld, dit is 23 maart, 2011. De GOLF kruipt op van de bodem als een kleine samenpakking van licht blauwe materie, waar u 2011 ziet. Het is nog niet echt op het Gray beeld. Nu begon ik die dons wolk te zien, met moeite op 18 maart, maar ik moest enkele dagen wachten om zeker te zijn.

 

OK  vooruit bewegend in de tijd, hier zijn de beelden van 3 april.

http: http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2...03/index.shtml  U kunt heel wat meer donsachtig ding zien, met wat donkerblauw en zwart erin in de Blue beelden. En in de Gray beelden kunt u met moeite wat dons zien opkomen vanuit de onder linkse hoek. Op die tijd is er misschien een beetje donkerder Cor2, maar ik zal hiermee nog niet spelen. Laat ons nog een week vooruit bewegen.

 

10 april, 2011.

http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2...10/index.shtml   Heel wat meer dons ding in het Blue beeld, en een donkere zone in de vorm van de bot van Italië. Ik kon het langzaam iedere dag zien bewegen door enkel die bot te bekijken! Er is blijkbaar meer dons, wit en zwart in het Gray beeld. Cor2 beelden zijn nu duidelijk donkerder dan de vorige week.

 

17 april. http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2...17/index.shtml  We gaan verder. En de zeer donkere materie aan het blue behind beeld ongeveer in het midden is ook de golf energie. Meer progressie op de Gray en verhoogde duisternis speciaal op Cor2 behind. Noteer dat de Blue en Gray beelden omgekeerd zijn vanaf Cor2, verzeker er u van dat u naar Cor2 behind kijkt AAN DE LINKERKANT.

 

Nu de HI1 en 2 beelden kijken min of meer tussen de zon en de aarde. Zo in ieder van hen is de klare zone aan de rand de zon, of de zonnestralen, het varieert. In "Behind" is de zon aan de linkerkant, en in "Ahead", aan de rechterkant.

 

OK, nu 7 mei, 2011.

http://stereo.gsfc.nasa.gov/browse/2...07/index.shtml  Op de Blue Behind, ziet u het laatste van de golf langs de rechterkant uit het beeld verdwijnen en er is nog steeds HEEL WAT dons op het Gray Behind beeld. Dan zijn die dingen voor een tijdje niet te zien, uitgezonderd de steeds donkerder wordende Cor2 beelden. De GOLF maakt een u bocht. En komt nu terug, zoals u hierboven ziet.

 

Het is moeilijk om op 2d beelden juiste plaatsen te lokaliseren. Of indien de aarde er werkelijk IN zit. Ik voel het op het ogenblik dat we wat effect hebben, maar ik voel het niet zo veel als in maart en april en ik hoor het niet zo intens en weet niet of ik eraan aangepast ben, of indien we er niet zo intens in zitten. Sommigen rapporteren een tamelijk groot discomfort en we vertoeven terug in de weer patronen die vroeger typisch waren. Ik hoor ook steeds meer veranderingen in geluid, soms werkelijk tamelijk sterk. Hiermee bedoel ik stads- en wegengeluiden en andere ook. De autobaan in de buurt begon te brullen deze morgen. Ik heb het nooit aldus gehoord. Het boeide me. Duurde 10 minuten en werd dan terug rustiger. Ik hoorde verleden nacht heel wat LUIDE voertuigen, en vroeg me af wat er gaande was. Ik sliep niet goed, en stond tenslotte om 5u op.

 

De golf komt van Paradijs, niet van de Melkweg. Paradijs is in een vlak, een schijf zoals alles in de schepping. Alle materie in die schijf van de schepping wordt  DOORDRONGEN ruimte genoemd. De ruimte boven en onder deze massieve schijf die de schepping is, word ONDOORDRONGEN ruimte genoemd. Nu de golven verlaten de ruimte BOVEN Paradijs en keren terug naar de ruimte ONDER Paradijs. Ik zal hier een verwijzing insluiten naar Gary Tonge's tekening die een klaarder beeld voor u zal geven. Er is geen golf in maar u zult hetgeen hierboven vermeld beter begrijpen.

 

http://antifan-real.deviantart.com/g...set=48#/dastwu  Dit is Paradijs. Het Centrum van de Schepping. De architecturale Sferen die u daarin ziet zijn de 21 spferen van de Vader, Zoon en Geest. Ieder 7. Die van de Vader zijn het dichtst, maar de afbeelding toont niet goed de 3 orbiten. Zij draaien rond Paradijs.

 

http://antifan-real.deviantart.com/g...set=48#/da9w3z

 

Nu deze verwijzing toont het Centraal Universum van Havona, dat Paradijs als Centrum bevat, de 21 hierboven vermelde werelden, en de 1 miljard normale werelden waarop u misschien zult leven, of werkelijk zult leven of geleefd hebt als deel van uw ascentie reis. Ik geef hierover hier geen les. Maar toch, u ziet een licht uit de top en de bodem van Paradijs komen in deze beelden. De top en bodem zijn ONdoordrongen Ruimte. Zo de GOLF komt uit de top en gaat terug door de bodem. Hij blijft dus niet voor eeuwig verder gaan. Hij bevat gezuiverde informatie wanneer hij terugkomt en beslist wat er terug verder moet uitgestuurd worden. Zo onze GOLF heeft die "u" bocht gemaakt en neemt terug de richting van Paradijs.

 

Indien u Gary Tonge's werk nog niet gezien hebt, hij kreeg opdracht van de Urantia Foudation om die tekeningen te maken. Hij heeft ook andere beelden als deel van die opdracht. Ik heb hierover lering gepost, maanden terug. Ik ga naar de hierboven vermelde site omdat hij er informatie over de tekeningen geeft. Hij heeft ook zijn eigen afzonderlijke site, ziehier: http://www.visionafar.com/  En heeft een paar "You Tube" video's gemaakt die u zou kunnen appreciëren.

 

Eveneens belangrijk, voor het geval sommigen van u hebben dit nog niet gelezen hebben, de "hemel" zijn PLANETEN geliefden, geen donsachtige ruimte, en de planeten van de hemel zijn ontworpen en gebouwd, maar wij leven echter op een evolutionaire planeet. Geestelijk en materiële wezens leven altijd op SFEREN van een of andere soort, met inbegrip van SCHEPEN. En hier is een tekening door Gary, van dit proces. Er zijn sfeer werelden in opbouw in een nieuwe nebula.

 

http://antifan-real.deviantart.com/g...et=24#d105sdt

 

Zo, dat is het voor nu, ik denk dat dit genoeg is. Ik wil dit eruit! Houd u goed, C

Candace.

 

PS. Tijdens de "onderwijsperiode" zal de mens ontdekken dat hij al die materie NIET nodig heeft, en dat hij genoeg tijd zal hebben om spiritueel te groeien tijdens deze korte periode, voordat wij het voor enkele jaren ‘voldoende' noemen om deze planeet te zuiveren, de magnetische Pool Omkering te ondergaan en de as verschuiving. ALLE LEVEN zal in stasis verkeren tijdens de woelige perioden daar de atmosfeer verschrikkelijk zal zijn. Planten zullen eerst ontwaken, om de Zuurstof te regenereren enzovoort enzovoort.

 

Copyright door Abundanthope.net alle rechten voorbehouden.
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.