From AbundantHope.net

Gekanaliseerde berichten Candace
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
By CM door Candace, vertaling André V.C.
May 24, 2012 - 2:50:08 AM

 

Drie Dagen van Duisternis

Van CM door Candace

23 mei, 2012 - 24:21u

 

De Drie Dagen van Duisternis

CM door Candace

23 mei, 2012

 

Mijn innige geliefden, enkele dagen geleden zag u een kort bericht over de naderende duisternis. Dit was lang geleden gepland en is de gebruikelijke methode om de duistere levende wezens van een planeet te verwijderen. De tijd is gekomen, en hoewel we dit lang geleden niet vermeld hebben, het wordt gebruikt samen met een ministasis zodat men geen getuige hoeft te zijn van de verwijderingen. Het is eigenlijk heel eenvoudig, we verduisteren enkel de zon met een groot ruimteschip. Dit werd 2000 jaar geleden gedaan op de dag van de kruisiging, om de mensen deze grote parodie te herinneren, maar slechts voor enkele uren.

 

Dit zal 3 dagen duren met de ministasis in het midden. De bevolking zal zich slechts van de drie dagen bewust zijn. Velen van u zullen mogelijk tijdens die periode  aan boord van een schip zijn om gebrieft te worden. We zullen de onderricht periode beginnen kort hierachter.

 

We hebben ervoor gezorgd dat de elektriciteit niet zal functioneren, voorziet dit dus in uw voorbereidingen. Tijdens de dag zal het niet zo donker zijn als 's nachts, juist halfweg schemerduister kan verwacht worden, er wordt wat licht toegelaten rond de geëclipseerde zone.

 

Dit werd lang geleden voorspeld en we zijn tot dit punt gekomen nadat alle andere pogingen onbegrepen waren dus zonder resultaat. Iedereen op de planeet zal dit natuurlijk meemaken! Dit is goddelijk van natuur, en geen ‘natuurlijk' gebeuren, zodat ze zullen weten, welk geloof zij van "god" ook hebben, dat dit van God komt. Het juiste moment zal onder mijn directie gekozen worden gebaseerd op menigvuldige condities inclusief de WAVE.

 

Het is een schande voor u duisteren dat het zo ver moet komen, en velen van u zijn reeds geoordeeld door de gerechtshoven en zullen geconfronteerd worden met verwijdering en in vele gevallen met uw vernietiging. Wij winnen altijd beste duistere broeders, en u hebt uw spel verloren.

 

Candace: Dit zal GEEN aardveranderingen noch andere serieuze problemen veroorzaken. Ik zou denken een beetje weersomstandigheden. Het is ook niet de tijd voor de magische opstijging, zoek er zoiets niet in. Vele mensen ‘horen' dit nu, ik heb veel post op forums hierover gezien. Ik heb dit behandeld voor mijn glp lezers hier:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1689464/pq55

 

 

Plant voor hetgeen u nodig hebt in afwezigheid van warmte en licht. Kaarsen en batterijen zullen functioneren. Uw gas stoven zullen werken, maar u zult de brander moeten aansteken. Vul de tank van uw wagen, maar ik weet niet of u zult willen buiten zijn onder angstige mensen. Er zal zeker een probleem zijn met boodschappen doen, daar er geen elektriciteit zal zijn. Ik veronderstel dat u niet zult gaan werken. Indien u van kraantjeswater afhankelijk bent, zou het goed zijn om wat water in stock te hebben. Staat sterk.

 

http://abundanthope.net/pages/Candace 6/Three-Days-of-Darkness.shtml

 

Dit bericht is beschermd onder auteursrecht van http://www.abundanthope.net/

 Het mag overal geplaatst worden op de web zolang het op geen enkele manier wordt gewijzigd en een vermelding naar deze site gedaan wordt. Er wordt aanbevolen dat u het gehele bericht overneemt, en indien dit niet mogelijk is, gelieve te vermelden dat de rest op deze site kan gevonden worden. Dank u, Candace.


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved