categoryMenu_new
 
  Home
  EXTRAORDINARY AH Teaching from Spiritual Hierarchy
  AbundantHope
  NEW READERS! Read Here First
  Supporting AH
  Leadership of AbundantHope
  Announcements
  Regional AH Sites
  Other Sites with AH material
  Contact Us
  Becoming A Messiah
  OUR PUBLIC FORUM IS OPEN TOO ALL
  Mission Ideas
  System Busting
  Cleric Letter/English
  Translations of Cleric Letter
  AH Member Writings
  Candace
  Ron
  Rosie
  Jess
  Brian's Poetry
  James
  Giuseppe
  Esteban
  Telepathic Messages
  Candace
  Jess Anthony
  Vince
  Leonette
  John
  Adam
  Bela
  Joyce
  Hazel
  Kibo
  Peter
  Rosie
  Johan
  Lucia
  Lucia G
  Rubens
  Shellee-Kim
  Ben
  Dorothea
  Solon
  Others
  Targeted Messages
  Hano
  Light Flower
  Changing The Face Of Religion
  - Phoenix Journals - PDF in German
  Candace on Religion
  Other Spiritual Pieces
  Gems from God Like Productions
  Spiritual Nuggets by the Masters
  Phoenix Journals
  Phoenix Journals - PDF
  Telepathic Messages PDF books
  Selections from the Urantia Book
  Illustrations For The Urantia Book
  CMGSN Pieces
  THE WAVE
  Environment/Science
  David Crayford and the ITC
  Health and Nutrition
  Podcasts, Radio Shows, Video by AH
  Political Information
  True US History
  Human/Animal Rights
  The Miracle That Is Me
  Education
  Resources
  911 Material
  Books - eBooks
  government email/phone #'s
  Self Reliance
  Video
  Websites
  Alternative News Sources
  Art and Music
  Foreign Sites
  Health and Healing
  Human/Animal Rights
  Scientific
  Spiritual
  Vegan Recipes
  Translated Material
  Dutch
  Gekanaliseerde berichten Jess
  Gekanaliseerde berichten Candace
  Gekanaliseerde berichten Anderen
  Artikelen/berichten
  French
  Canal Jess
  Par Candace
  Other Channels
  Articles
  German
  Telepathische Nachrichten (Candace)
  Telepathische Nachrichten (Jess)
  Telepathische Nachrichten (div.)
  AH Mitgliederbeiträge (Candace)
  AH Mitgliederbeiträge (Jess)
  Spirituelle Schätze
  Italian
  Translations - Candace
  Translations - Jess
  Translations - Others
  Portuguese
  by Candace
  By Jess
  By Others
  Spanish
  Anfitriones Divinos
  Bitácoras Fénix
  Creadores-de-Alas (WingMakers/Lyricus)
  Escritos de Candace
  Escritos de Otros
  Monjoronsón
  Telemensajes de Candace
  Telemensajes de Jess Anthony
  Telemensajes de Otros
  Chinese
  By Candace
  By Jess
  By Others
  Korean Translations
  Hungarian Translations
  Swedish Translations

Search
[an error occurred while processing this directive]
Translated Material : Dutch : Gekanaliseerde berichten Candace Last Updated: Mar 28, 2022 - 12:08:15 PM


Nederlands: 3DD UPDATE.
By CM via Candace/Johan, vertaling Lilian A.
Sep 22, 2012 - 10:00:00 PM

Email this article
 Printer friendly page Share/Bookmark

 

Van AbundantHope.net

 

3DD Update
By CM thru Candace/Johan
Sep 23, 2012 - 10:18:12 PM

 

                  

3DD UPDATE

CM via Candace/Johan, vertaling Lilian A.

 

 

21 September 2012

 

CM via Candace

 

Geliefden, het is nu de tijd om nader tot mij te komen. Wij zijn het energiesysteem van de aarde aan het " hermoduleren ", om eenvoudige terminologie te gebruiken, ik kan niet meer specifiek zijn. Jullie zon gaat door met dimmen, in de laatste voorbereiding voor de 3 dagen van duisternis. De mens luistert niet, wij weten nu niet zeker of wij op televisie gaan, dus deze veranderingen zullen allen waarschuwen voor wat er gaande is, het kan niet genegeerd worden. De energie uitbarstingen zullen om de paar uur te voorschijn komen, gebaseerd op observaties van effecten. Wij zullen doorgaan met het verduisteren van de zon op gezette tijden, met de geleidelijke manifestatie van het voertuig.

 

Iedereen op de planeet zal iets voelen en mensen zullen intuïtief weten dat er iets aanstaande is. Terwijl dit versterkt, zullen de angst en ontzetting verhogen in mensen niet verbonden met de Schepper en zelfs sommigen die het zijn maar niet weten wat er gaande is. Ga door met klaar blijven staan om te dienen. Wij hebben zo veel onderwijs over dit gegeven en het is het einde van deze bepaalde weg en dit is de Gebeurtenis van het Oordeel van de Heer. Deze energie veranderingen mogen bij sommigen veroorzaken de planeet te verlaten voordat de gedeeltelijke zonsverduistering geheel manifesteert, dat staat nog steeds op de te doen lijst vóór de volledige zonsverduistering.

 

 

Velen van u die gevoelig zijn zullen deze veranderingen merken, met mischien hartslagveranderingen, zweten, kou, vibraties, hoofdpijn, slecht slapen, hoofdpijn. U moet gewoon ontspannen en laat deze energieën stromen en blijf in dienst. WIJ hebben veel gegeven, en gedurende deze laatste situatie, verwachten wij veel in retour. 


Namaste, IK BEN DAT IK BEN, Michael van Nebadon.

 

 

Candace:

 

Mensen om je heen kunnen zeer lichtgeraakt en misschien bang worden. Ik kan u geen advies geven over het hiermee omgaan, maak het specifiek voor degenen rondom u ALS NOODZAKELIJK. Ik voeg tevens het recente stuk van Johan op het forum bij, daar het nog geen tijd was om hier te plaatsen. Ik was deze morgen voor het last minute voedsel waar ik weinig van had weg, en iets was zeer vreemd in de winkel, iedereen was een puinhoop, blijkbaar grote aantallen van mensen waren niet vroeg op komen dagen voor voorraad. Een vriend die mijn vervoer naar huis deelt zei dat zij op haar gebruikelijke 6 uur 's morgens was aangekomen en de winkel was een complete ramp.

 

Toen ik in de rij ging staan, was alleen een kassa buiten de doe-het-zelfkassa's en de rijen waren lang, en ook de doe-het-zelfkassa's waren ook vol en de scanners deden het slecht. Al die tijd die ik scande, zei het Zet het in de inpakplaats en dan waarschuwde het de medewerker omdat het aangaf dat ik het niet had gedaan. Ik had het gedaan. Ik nam de tijd om zelfs de scanning te starten toen ik eindelijk een bon kreeg. Het hondevoer van een man brak helemaal, coupons werden niet gelezen. Een algemene check-out puinhoop.

 

Ik werd tweemaal wakker door de inkomende energieën vannacht. De eerste was vreselijk intens en de 2e dus minder. Een andere toen ik naar huis kwam, misschien was dat het probleem met de scanners. Wie weet, maar dat was zo ongeveer de vreemste chek-out situatie die ik heb ervaren. Blij weer thuis te zijn.

 

---------------------------------

 

OK. Hier is het stuk van Johan van eerder op 18 september 2012.

 

EEN TIME-OUT voor het NU-MOMENT.

 

Mij innig geliefde Lichtwerkers en Krijgers, Sterrenzaden en Ontwaakten en in het bijzonder de Mediterenden.

 

Ik heb soms het gevoel om u nog steeds mijn Kinderen te noemen, toch zou broeders en zusters en medewerkers van alle plaatsen ook perfect passen aangezien jullie allemaal dicht en dierbaar aan mijn Hart liggen. Wij hebben vele berichten gedeeld door verschillende schrijvers en wij hebben over de eindstreep gesproken en over het gordijn dat gaat vallen, over Glorieuze Tijden in het verschiet, leringen en verwijderingen, stasis en serieuze aardveranderingen, nodig om te reinigen en te herbouwen.

 

En dan komt dat NU-MOMENT, HET MOMENT IN TIJD DAT U ER WERKELIJK BENT. Geen zijwegen of zijsporen of omleidingen of afleidingen, maar DE MANIFESTATIE VAN ALLES WAAROVER WIJ SPRAKEN. Hoewel VERANDERING het enige constante is, wanneer dat NU-MOMENT is aangekomen, dan is er geen reden meer om te praten, MAAR VOOR AKTIE.

Dat brengt een geheel andere dynamiek voort.

 

Ik wilde u daarom NU aanspreken, aangezien ons NU-MOMENT NU SNEL AANKOMT... en ik wil dat u iets van uw kostbare tijd neemt, een TIME-OUT, om in overpeinzing met uw kennis en uw Hoger Zelf te zitten om u te verbinden in de tijd vooruit, wanneer dat NU-MOMENT aan UW DEUR VAN UW LEVEN zal kloppen.

 

Veel woorden zijn misschien uitgewisseld, maar ACTIE ZAL ROLLEN met of zonder u. Wanneer die " achtbaan " gaat beginnen, is er geen weg meer terug en het zal geen omnibus zijn, stoppend tussendoor bij elk mogelijk station. Als de ACTIE ROLT, ROLT HET ... Dus Ik wil dat u met UW HOGER ZELF GAAT DENKEN hoe dat voor u mag aanvoelen, hoe dat voor u het landschap kan veranderen. Hoe dat u kan wegschieten naar onverwachte richtingen, met het landen vrij veel door UW EIGEN KEUZE OF BELANG ... Geen twijfel, Wij van de Vloot en Bemanning zijn al op stand-by en zullen helpen waar nodig, maar in sommige situaties, kunt u zich IN UW EENTJE VOELEN, indien niet VERBONDEN OF GEINSPIREERD OP DAT MOMENT.

 

Daarom kom Ik u vragen, zoals de vele geleide meditaties die wij samen hebben gedaan, OM DEZE TAAK VAN OVERPEINZING SERIEUS te nemen en te zien welk advies of welke informatie u kunt delen met hen dichtbij en dierbaar voor u wanneer de Lichten uitgaan, zoals al is gestart. Niet veel aardse tijd meer over  voordat de ACTIE ROLT, dus ik stel voor dat de komende ochtenden en komende ( Woensdag ) avondmeditatie wordt besteed aan mijn eenvoudig meer Liefdevol Verzoek. Het zal u enorm helpen, zoals Mijn Wens voor U. Ik zal u nu spoedig zien.

 

CMAton van Nebadon.

 

 

http://abundanthope.net/pages/Candace_6/3DD-update.shtml

 

Dit stuk is onder bescherming van het auteursrecht van http://www.abundanthope.net Het kan overal worden geplaatst op het web, zolang het niet op enigerlei wijze gewijzigd is en wordt een link naar deze site wordt geplaatst. Het verdient de voorkeur u plaatst het hele stuk, en als dat niet mogelijk om dit te doen, moet u opmerken dat de rest van het stuk kan worden gevonden op de link. Dank u, Candace.

Alle stukken door leden van AbundantHope zijn auteursrechtelijk beschermd door © 2005-2012 AbundantHope - alle rechten voorbehouden.

 
All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2022 AbundantHope - All rights reserved

Detailed explanation of AbundantHope's Copyrights are found here


Top of Page

Gekanaliseerde berichten Candace
Latest Headlines
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #3, Pdf
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #2, Pdf.
Nederlands: BELANGRIJKE LERINGEN DOOR CANDACE #1, Pdf.
Nederlands: MEER OVER HET BANK VERLOF
Nederlands: PLANETAIRE EVACUATIE . . . HET PLAN IS GEWIJZIGD
Nederlands: HET IS TIJD OM UW VERBINDING MET MIJ TE BESPOEDIGEN
Nederlands: DE RECHTER SPREEKT!
Nederlands: Symptomen door de Golf.
Nederlands: Vandaag is het Onze Verjaardag !
Nederlands: Obama is NIET de 2e Komst.
Nederlands: NIEUWE OORLOG IS VALSE VLAG DOOR ISRAEL
Nederlands: Aantal bijgewerkte hernieuwd bekeken opmerkingen.
Nederlands: Grote NIET-Update.
Nederlands: 3DD UPDATE.
Nederlands: UPDATE OVER DE DRIE DAAGSE DUISTERNIS ( 3DD)
Nederlands: Een kleine Update op Pre 3 DD Activiteiten
Nederlands: Vandaag is GEEN goede dag, is het ?
Nederlands: De Strijd is Gewonnen.
Nederlands: De Drie Dagen van Duisternis
Nederlands: Laat het Oude Pasen gaan en het Nieuwe Pasen beginnen.