From AbundantHope.net

Artikelen/berichten
Nederlands: Update over de Computer problemen en andere zaken.
By Candace, vertaling Lilian A.
Oct 3, 2010 - 4:52:50 AM

 

From AbundantHope.net

Candace
Update on the Computer Issues etc.
By Candace
Oct 2, 2010 - 2:32:02 PM


 
Update over de Computer problemen en andere zaken.
door Candace, vertaling Lilian A.

 
Hallo iedereen, bijna een week geleden publiceerden wij dat ik computerproblemen had, nu, de computer die ik afgelopen maart aangeschaft had, werd lam gelegd. Ik heb een nieuwe gebruikte machine van een ander type, die hopelijk deze keer, door extra bescherming, het niet zo gemakkelijk zal begeven.
 
Wij hebben een beetje meer hulp nodig met onze geldsituatie, als je in staat bent dit te doen. Wij hebben iets van ons geld gebruikt dat voor aankondigingen op bandbreedte gebruikt wordt. Sommigen hebben al wat hulp gestuurd, wij hebben iets meer nodig als het mogelijk is. Er waren kosten bovenop de aanschaf van de machine, zoals dubbele verzendkosten, omdat zij het naar het verkeerde adres verzonden hadden, nieuwe muis, omdat de andere niet met deze machine kon werken, aan paar ritten in een taxi voor een andere kwestie, zaken als dit, software die nodig waren omdat mijn erg oude MS office niet functioneerde op deze machine.
 
Wat het ergste probleem voor mij was, is dat de duisteren ook Mij weer met energie verstoorden. Het was geen pleziertje om deze dubbele kwesties te hebben plus nog andere die opkwamen, maar de dingen worden nu gladgestreken en mijn lichaam is weer bijna normaal.
 
Nu, wat betreft het andere, zij hebben een nieuw vaartuig hier die meer energieveranderingen moet veroorzaken aan het weerstandbiedende lichaam van Gaia en velen van u zullen zich niet zo goed voelen. Dit is intensiever dan een paar weken geleden. Er zullen waarschijnlijk meer geluiden in het oor zijn, inclusief geluiden die lijken op windklokken, waarschijnlijk knallen, kraken en dergelijke. Sommigen hiervan is het gebruikelijke zeuren en anderen kunnen harde geluiden zijn die niet dicht bij uw oren of hoofd zijn.
 
Wanneer de energieën " pakken " zullen de platen gaan bewegen en kunt u ook te maken hebben met angstige mensen. Dit zal een grotere show zijn in die zin, meer algemeen dan tevoren en er is nog steeds een mini Stasis nodig vanwege de Golf van Mexico, die zal gaan losbarsten. Wij zullen waarschijnlijk maar een vrij korte tijd krijgen om sommige aankondigingen te doen en lessen te geven omdat de kwesties met de platen wijder verspreid zullen zijn, maar Gaia moet zich verplaatsen of zij zou zich kunnen opblazen. Vele jaren om deze vrijkomende spanningen te voorkomen om een laatste mogelijke redding van zielen aan te bieden, hebben enige problemen opgeleverd in het herscheppen van het energiesysteem van de planeet. Van alle energiesystemen.
 
U kunt het gevoel hebben van intens trillen in uw lichaam, het kan tot op zekere hoogte pijn doen en kan uw slaap hevig beïnvloeden. De veranderingen in de mentale velden van de planeet worden ook beïnvloed en de mensen zullen meer voelen en meer angstig, boos en andere negatieve emoties hebben omdat velen geen idee hebben wat er gebeurt en wat zij voelen. Deze energieën verhoogden zich echt de laatste dagen en waren niet gemakkelijk voor mij met mijn andere kwesties, van veranderen naar een nieuwe en onbekende machine, en andere invloeden, alsook mijn eigen genezingsproces. Ik heb iets gewicht verloren, wat nooit gemakkelijk voor me is, maar ik kon geen volledig dieet verwerken, was aan zuivere vloeistoffen voor een tijd en erg moe door het tekort aan calorieën.
 
Wees geduldig met degenen om u heen als u kunt. Ik heb hier zelf een uitdaging aan gehad deze week, was een beetje kortaf en snauwerig.
 
Wij gaan verder.
 
 
 
Alle teksten van de leden van de AbundantHope zijn auteurs rechte lijk beschermd door:

© 2005-2010 AbundantHope - alle rechten voorbehouden.


All writings by members of AbundantHope are copyrighted by
©2005-2017 AbundantHope - All rights reserved